4.12.06

ASPRONIS (2): Expectació davant la noticia anterior publicada.


La destitució de Josep Valls va provocar en el seu moment un greu crisis entre les famílies socialistes. Malgrat la polèmica destitució, les dues fundacions segueixen tenint problemes que han provocat un seguit de abandonaments del projectes, i de renuncies d’alguns professionals amb molta experiència, alguns voluntàriament, altres forçats, han plegat per pressions de tota mena.

La situació és insostenible, però el fet de que quasi tots els partits de Blanes tinguin implicacions, ha permès als socialistes declarar tema tabú la situació, el silencis i les cares de bona part dels regidors del PSC, CiU, i EUiA ho deien tot.

Només el PP i ERC han tingut la valentia de treure finalment el problema, desprès de que diferents persones, col·lectius creats recentment, és queixessin sense obtindré resultats de la situació, l’esperança s’ha restablert, el fet de que la Conselleria de Benestar torni a passar a mans republicanes deixa la porta oberta a posar llum a la fosca gestió.

En el darrer plenari a preguntes del portaveu república, l’alcalde Marigó va tenir la barra de reconèixer sense immutar-se que no anava a les reunions del patronat de la fundació, demostrant lo poc que l’importava la situació.

L’anterior noticia publicada en el bloc ens ha permès conèixer més novetats de la situació, si treure el tema a la llum pública com han fet els republicans ajuda a solucionar els problemes millor que millor, des de sa-paloemera ajudarem a reconduir la situació.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

I en Josep Valls perquè calla?

Anònim ha dit...

Jo crec que no calla, està actuant.
el patetic és el Marigo i la Pepa al servei de l'OMS

Anònim ha dit...

Quin poc criteri i quina poca rigorositat que té aquest blog. Utilitzar Aspronis per fer política, com fa el senyor Joan Puig i els seus seguidors em sembla patètic. El que ha escrit aquesta notícia una de dues, o és un ignorant o té mala fe. Si us plau deixeu Aspronis en pau. A Aspronis treballem amb la mateixa il.lusió de sempre, sanejats econòmicament, amb moltíssims projectes en marxa i els professionals que pel que sigui han plegat han set substituits amb d'altres amb tanta o més capacitat i il.lusió.
Aspronis 2007! Amb força!