30.3.07

27-M: L’Illa de Marigó una presa de pel i una estafa als ciutadans

Segons publica el bloc del candidat republicà a l’alcaldia de Blanes Joan Puig, l’alcaldable socialista actua de la mateixa manera que ho va fer Ramon Ramos (CiU) a la passada legislatura.

Per demostrar-ho, fa un enllaç amb una veritable demostració d’incoherència del candidat socialista, un article que està a la pagina web del PSC titulat “Illa de Blanes, fum, fum, fum” on critica amb duresa a l’ex-alcalde convergent per utilitzar l’illa en clau electoral partidista, el mateix que ara fa ell.

Joan Puig adverteix en cinc punts de les debilitats de la proposta que deixen molt clar que el PSC a manca de programa electoral concret s’endinsa en una borda utilització del “fum” com a maquinaria electoral. Felicitem al candidat republicà per la perspicàcia i l’agilitat del seu bloc per denunciar aquestes incoherents actituds.

Segons ha pogut saber sa-palomera, la primera reunió feta per Marigó amb els sectors econòmics de la ciutat va ésser considerada per aquests com un fracàs, el comentari general entre els assistents era que la proposta era purament electoral i que repetia el mateix error que Ramon Ramos. Amb una diferencia, com a mínim Ramos anava per feina i l’explicació d’en Marigó una autentica e insuportable pallissa.

Per cert, el que no sap Joan Puig, però si sa-palomera, és que durant la reunió Marigó va demanar als sectors econòmics presents a la soporífera reunió ”que no parlessin amb la Premsa, ja que aquesta, (es a dir els periodistes) manipulen la informació.” Ens solidaritzem amb els periodistes i amb tots els que pateixen el sectarisme Bolaño/Marigó, i els encoratgem a denunciar el sectarisme i el xantatge.

Sa-palomera te més denuncies, que els nostres lectors ens han fet arribar, les comprovarem i les anirem publicant. Recordeu sa-palomera@hotmail.com.

12 comentaris:

Anònim ha dit...

YO ME LO GUISO Y YO ME LO COMO, COMO JUAN PALOMO (OI JOAN?)

Anònim ha dit...

Más que “Mulla’t per Blanes”, el eslogan de ERC tendría que decir “Sí, señores, yo soy un cerdo, y qué?” Porque mira que llegan a ser cerdos ensuciando las paredes y el mobiliario urbano de nuestro pueblo con sus cartelitos. Vergüenza ajena, eso es lo que siento por algunas personas que se las dan de salvadoras de la patria catalana y después ponen su caretos en cualquier mobiliario urbano (papeleras, farolas, cristales de establecimientos, paredes) todo un ejemplo de guarrería.

Anònim ha dit...

Pel que veig, el que diu sa-palomera és cert. Marigó va amenaçar a la gent que va assistir a la sessió soporifera. Jo hi vaig anar. i sa palomera te raó.

Anònim ha dit...

si els faria pampam al cul...

Anònim ha dit...

Per cert, fins i tot ens va donar cava i pastes. campanya electoral pura i dura. Quin fastic

Anònim ha dit...

si has de votar a algú perquè ofereix pastes i cava realment és ridícul.Només critiqueu per criticar!

Anònim ha dit...

Joan Puig, deixa de dir mentides. Tots sabem que Marigó, i jo hi era, no va amenaçar a ningú. El que diu que hi era és en Joan Puig i com sempre s'inventa les conclusions.

Anònim ha dit...

YO ME LO GUISO,YO ME LO COMO, COMO JUAN PALOMO.
INVENTANT MENTIDES EN JOAN PUIG, QUE ÉS L'UNIC QUE ESCRIU EN AQUEST BLOG, ÉS EL REI.

Anònim ha dit...

Mireu, pareu d'intoxicar, Marigó va dir que la Premsa Manipula, i ho va dir molt clarament.

Però més dirè, sabeu per què ahir vespra en el concert de Jordi Molina no el va presentar Quim Rutllant?
us imagineu? aviat la resposta.

Anònim ha dit...

Home aquest noiet potser tenia altres coses a fer com canviar de novia cada setmana per exemple o anar borratxo els caps de setmana.

Anònim ha dit...

Ara els de CiU i els del PSC insulteu al jovent. Quina pena, força esquerra.

força puig, conxita, quim i tots els altres,

Anònim ha dit...

Què més voldrien els jefes del psc que tenir a en Quim Rutllant a la seva llista!!!

Segur que en Quim Valls i la Laura Arjona, com a mínim, i en privat (jo crec que fins i tot en públic) poden certificar el que acabo de comentar.

I no crec que ni en Quim Valls ni la Laura Arjona, gent intel·ligent però que no té la paella pel mànec a can Psc, mai aprovarien els insults i els atacs que altres companys del seu partit socialista (els que sí que manen) són capaços d'insultar fins aquests extrems.

Jo sempre vaig rebutjar que algunes persones de CiU insultessin a Pasqual Maragall (PSC) dient-li borratxo, raó per la que els socialistes criticaven (amb raó) a aquells convergents.
També vaig rebutjar que la revista "la PROA" titllés de poc menys que d'alcohòlic a en Quim Gallart (Psc), de lo qual els socialistes, amb raó, van posar el crit al cel.

Ara els companys blanencs de la cúpula del partit de Maragall i d'en Gallart, els que manen dalt de tot, fan allò (igual com la PROA) que ells mateixos tan abominaven, i realment indigne, que és insultar des de l'anonimat i fins a la sacietat un noi -en Rutllant- que ha fet moltes més coses per Blanes -i desinteressadament- que la majoria de dirigents socialistes (exceptuant Laura Arjona i Quim Valls -en Valls per Pinya de Rosa-).

Si alguna vegada en la història passada en Quim Rutllant hagués acceptat anar en les llistes del Psc, podeu tenir per segur que aquests insults contra en Rutllant fomentats i promoguts per Marigó i Pere Garcia, s'haurien tranformat en grans ELOGIS -que se'ls mereix de debò- i enaltiments de les seves virtuts... que superen de totes totes els defectes que tot ésser humà puguem tenir.