24.7.06

CiU de Blanes s’amorra a Lloret, Mas aposta per l’Alcalde de Lloret Xavier Crespo i retira de les llistes Josep Micaló.



Avui dia de Santa Cristina, festa gran a Lloret de Mar, s’ha produït una més de les pessebrades que organitza el tàndem David Madi/CiU per intentar que Artur Mas guanyi les properes eleccions, sense escrúpols, s’han aprofitat de les festes per passejar el candidat amb un escandalosa utilització del poder per part de la coalició.

Davant de la incredulitat de molt dels presents, l’alcalde de Lloret passejava al seu líder com si ja fos President de la Generalitat, el presentava per entre els participants a la festa i a les regates del s’amorra/amorra com si fos el rei de tot plegat, vergonya aliena han sentit més d’un al veure com eren capaços de carregar-se la festa més emblemàtica de Lloret en ares d’un profit electoral.

Hem de reconèixer que tenia motius Xavier Crespo per fer-li tanta raspallada al líder, motius molt importants, desprès de molts anys CiU de Lloret escombrava a Blanes de les llistes electorals, Josep Micaló únic candidat elegit per les bases a la Selva Litoral amb el suport de CiU de Blanes, ha estat apartat en benefici de l’Alcalde de Lloret elegit “democràticament pel líder espiritual Artur Mas”.

Però les desgracies pels convergents blanencs no venen soles, fonts consultades per sa-palomera ens confirmen que Ramon Ramos aspirava a ésser diputat i que la bona amistat que l’uneix amb Josep Micaló el va fer renunciar, diuen que si s’ho es imaginat hagués presentat la seva candidatura.

Santa Cristina pels convergents blanencs, Ramon Ramos, el president comarcal Jaume Sagrera i pel blanenc d’adopció Josep Micaló s’ha convertit en una veritable amorrada a les platges de Lloret. La historia diu que Blanes ja va perdre la platja de Santa Cristina en benefici de Lloret, aquest any en el tradicional S’amorra/amorra de llaguts, l’anomenat llagut “CiU blanenc” s’ha enfonsat a la sorra de Lloret.

sa-palomera@hotmail.com

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Quin escandol lo de CiU a Lloret, quina passada, quin abus d'utilització del poder per part de l'alcalde.

Anònim ha dit...

El Sr. Mas és un polític d'acadèmia, parla i parla, però ha trepitjat molt poc el carrer.