4.7.06

El túnel de Portbou i la impresentable actitud del subdelegat del Govern Espanyol, Francesc Francisco.



Avui podem afirmar que si l’esperat túnel de Portbou ha restat tancat malgrat tenir les obres acabades, ha estat degut a que formava part d’una sessió d’inauguracions que el Ministeri de Foment tenia previst fer i que s’està preparant sota la direcció del inefable subdelegat del Govern Espanyol a Girona, Francesc Francisco.

Com si res l’intrèpid delegat volia incloure dins la sessió abans esmentada, el túnel de Portbou, una actuació més per tal de barrejar i confondre la propera campanya electoral al Parlament de Catalunya amb la gestió de Madrid, cal donar joc al desconegut candidat del PSC en el territori, el Ministre Montilla, el noi vol guanyar punts.

La setmana passada durant la seva compareixença davant la comissió de Foment del Congrés dels Diputats i a raó de les preguntes formulades pel diputat d’ERC a la comissió, Pep Andreu, la Ministra va donar ordre estrictes per tal que es procedís a l’obertura del túnel, el que demostrava que no hi mancava cap document tècnic, com va al·legar el delegat del govern central.

L’alcalde de Portbou fart de que el subdelegat del Govern Espanyol no es poses al telèfon, ni li dones explicacions i l’ignores va procedir a retirar las barreres i donar servei als ciutadans que han esperat anys i anys aquesta millora.

Esperem que el Sr. Francesc Francisco (el delegado) demani disculpes publiques als ciutadans de Portbou per les seves declaracions fora de lloc i de to.

Sa-palomera@hotmail.com

1 comentari:

Anònim ha dit...

La politica ha llegado a un grado tal de corrupción que todo vale,sin tener para nada en cuenta la situación de los habitantes y los perjuicios que les pueda accarrear un hecho como es el tunel.
¿Alguien se acuerda del cruce de Can Bartoli,lo facil que ha sido, y la cantidad de accidentes que se produjeron?
Resumiendo que los politicos no saben lo que significa la palaba verguenza, porque tienen muy poca.