20.11.06

“Ciutadans/nos:” (1) Antoni Puigverd,

Antoni Puigvert i Romaguera (la Bisbal d'Empordà, Baix Empordà 1954) és un escriptor i poeta que signa els seus llibres i articles com a Antoni Puigverd. També el podem considerar un periodista d'opinió, per col·laborar habitualment a la premsa (Presència (El Punt), Diari de Barcelona, Revista de Girona, El País, Jano, El 9, Avui, El Periòdic d'Andorra, Serra d'Or), ràdio (tertulià del Matí de Catalunya Ràdio i COM Ràdio), i televisió (BTV, TV3). Llicenciat en filologia hispànica, també ha exercit com a professor de literatura. (Wiquipèdia)

Analista influent de la realitat política, els seus comentaris i anàlisis són escoltats per tots aquells que no volen que Catalunya avanci, que no volen que el nostre país és plantegi anar més enllà nacionalment, aquest diumenge publicava un article a La Vanguardia analitzant el programa de govern de l’Entesa (prèviament filtrat).

Entre altres perles afirmava “Los capitulos lingüisticos y políticos provocarán conflictos en Catalunya i España” i seguia “Con el PSC abrazado a ERC, la polémica de las lenguas puede explotar o nadar en la ambigüedad.”

El que el preocupava de tot el programa, del que ell anomena tripartit, era el tema identitari i lingüístic, a tot un intel·lectual de les comarques gironines el preocupa el nou tripartit, i sobre tot el preocupa que Catalunya avanci.

Els seus comentaris ratllen l’insult, només és poden entendre des del punt de vista de servei a l’amo, sent l’amo aquell que li paga molt bé per escriure o comentar quatre ratlles mal contades.

Catalunya no necessita derrotistes i persones derrotades abans de començar, prou de criminalitzar la defensa del país, la seva gent, la seva cultura i la seva llengua. Anàlisis com els de Puigverd o altres semblants son anàlisis de la derrota i la humiliació i hem nego acceptar la derrota com a poble. Prou de botiflers.

Des de sa palomera l’encoratgem a l’Antoni Puigverd a que s’aturi, reflexioni i escolti la veu d’un poble que vol ser lliure, i que vol tenir dret a decidir. No volem anàlisis derrotistes, volem guanyar, ja ens toca, malgrat en “Puigverd”

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Prou de botiflers.

Anònim ha dit...

Fa temps que escolto a disgust el Puigverd aquest. Gairebé inspiren tendresa els seus esforços per esdevenir l'enterramorts oficial de Catalunya. Una mica com l'oncòleg que mig somriu satisfet quan li confirmen que l'ha encertat en un diagnòstic de càncer terminal. Per desgràcia seva, Catalunya és un mort que gaudeix d'una salut raonablement bona.

Anònim ha dit...

No vull més puigverds, prou de derrotisme, cobra i enterra catalunya.

Anònim ha dit...

Si l'imperialisme (espanyol, ésclar) de dretes ha sigut capaç de crear un nou partit que entra al Parlament (Ciudadanos españoles), penso que l'independentisme català i progressista hauria de ser capaç de crear un nou partit polític independentista (en els FETS, no en les paraules) català i fer-lo entrar al Parlament.

Anònim ha dit...

M'oblidava de recomanar, dins els blocs de vilaweb, aquest (molt intel·ligent i interesant, a la meva manera de veure-ho):

http://blocs.mesvilaweb.cat/joseppinyol

Anònim ha dit...

A la fi el problema de Catalunya son els catalans, bé alguns que la graten a la nostra terra i tenen els noms i cognoms catalans que els hi fan urticària, com el fenomen en qüestió que no sap on viu i perquè i no entén res més que vendre’s els seus calçons per un plat de macarrons. No estima res ni a ningú i es vendria a la seva mare per vint monedes. Quina vergonya!!.
Que se'n vagi a fer les quatres ratlles al Mundo que el comprendran i de pas que s'hi quedi.
Mil Vegades un Antonio Monteverde que vol ser català que un sapastre d’Antoni Puigverd que prefereix ser espanyol o ves a saber que.

L'Isard.

Anònim ha dit...

Volem ser lliures? Però si vosaltres heu venut Catalunya al PSOE, a España.
BOtiflers!
ERC= España Recupera Catalunya

Anònim ha dit...

Sr. Anònimo de CyU,
CyU Conveniència y Unió, amb la seva estratègia "catalanista" ja va avisar ahir per boca del Sr. Mas que ajudarien al PP (de dretes com CyU) a tombar al PSOE, doncs El Gran Mentider (ZP) va dir a Mas, quan va anar a cobrar la venta de l'estafatut, “Madrid no paga a los traidores”.
Encara que alguns no ho voleu reconèixer torneu als orígens torneu a vendre tot el vendible de Catalunya i als pactes amb el PP per poder treure el vostre partit de la misèria.

L'isard

Anònim ha dit...

Entre CiU que es ven al PP..., i ERC que es ven al PSOE..., entre els uns i els altres ens deixen al poble català: venut.

¿No us fa vergonya, CyU i ERC?

Anònim ha dit...

PUIG ESPERO NO TE COMPARES INTELECTUALMENT CON PUIGVERD. LEE UN POCO IGUAL APRENDES ALGO.

Anònim ha dit...

Vaig quedar igual d'astorat que vosaltres amb l'amic Puigvert.

Però no vem quedar que aquest noi era nacionalista, de Girona i tot!

Efectivament, La Vanguardia és un comprador de voluntats i Puigvert no és l'excepció digna a la regla.