1.1.07

Josep Marigó(PSC) Mosca Borda de l’any 2006, Joaquim Nadal i Joan Boada mosques bordes de consolació.



Un cop acabat el plac de votació, sa-palomera anuncia que Josep Marigó (PSC) alcalde de Blanes és el guanyador destacat del premi de la Mosca Borda de l’any 2007. D’una manera destacada s’ha imposat a tots els seus rivals, sens dubte Marigó ha fet mèrits més que suficients i els nostres lectors no han tingut cap dubte.

Recordem que la Mosca Borda és un premi que crea el Col·legi de Periodistes de Girona i que lamentablement aquest any declaren desert, és un premi que cada any és donava aquell polític o entitat que és destacava pel seu mal rotllo amb la premsa.

Josep Marigó és un digne guanyador, el seu historial de mèrits està plegat d’actituds contraries a la pròpia llibertat d’expressió:

· Utilització dels mitjans públics locals de radio i TV. per el seu benefici polític personal, obligació de seguiment de les seves activitats.
· Pressions, queixes sobre aquells mitjans i periodistes que són crítics amb la seva gestió. Amb amenaces incloses sobre aquests professionals i mitjans.
· Pressions i amenaces sobre aquelles entitats, associacions i persones que gosen portar-li la contraria.
· No acceptar les decisions democràtiques del seu propi plenari municipal.

Amb un currículum com aquest, la mosca borda està més que merescuda, amb la convocatòria d’aquest premi sa-palomera fa una crida al Col·legi de Periodistes a que no torni a deixar desert un premi com aquest que serveix per denunciar a certa classe política que no s’atura a l’hora d’intentar vexar a la classe periodística.

Marigó a més ha tingut com a contrincants i guanyadors de la mosca de consolació a dos importants companys d’actituds semblants Joaquim Nadal i Joan Boada.

La Classificació definitiva ha estat la següent:


Joaquim Nadal (PSC)
86 votes
Joan Puig (ERC)
70 votes
Joan Boada (IC-V)
84 votes
Pere Macias (CiU)
50 votes
Enric Millo (PP - ex Unió)
50 votes
Josep Marigó (PSC - ex Unió)
145 votes


Bon Any 2007