14.1.07

La lliçó democràtica de les JERC a l’alcalde Marigó, un èxit a internet (mes de 1000 vídeos descarregats a Youtube).


La “bretolada” de l’alcalde Marigo(PSC) d’incomplir l’acord de ple de tancament de l’aparcament il·legal d’autocaravanes ha està sent un èxit d’audiència a la xarxa.

En dos dies s’han produït més de 1000 descarregues del vídeo que les JERC han penjat a la xarxa (You Tube), que per tractar-se d’un noticia d’àmbit molt local, no està gens malament.

Igualment el digital e-noticies sent va fer reso, “Les JERC comparen l'alcalde de Blanes amb Franco” on reprodueix una fotografia de la protesta i explica el motiu i l’actitud de la primera autoritat blanenca. També el digital d’àmbit local “diari de blanes” recull la informació no ja només d’aquesta acció sinó també d’una manera sarcàstica desgrana altres accions del tàndem PSC-EUiA.

De totes maneres on la noticia va tenir un major tractament va ésser el diari de Girona, en la seva edició del dissabte a part de la portada, un desplegament de dos pagines, amb declaracions dels diferents portaveus municipals.

Entre aquestes és poden destacar les fetes tant per l’Argemir González (EUIA) i Josep Marigó (PSC) on comparant la denuncia de les JERC amb una acció de “Kale Borroka” i pel contrari les declaracions de Josep Trias (CiU) i Francesc Pujadó (PP) que no coincideixen amb la forma però si en el fons.

Està clar que el bipartit Blanenc (PSC-EUiA) representa un món al revés, les seves declaracions (insultants contra els moviments socials i reivindicatius) són més pròpies de partits autoritaris que no de partits que diuen ser progressistes, està clar que han perdut el nord. Esperem que les direccions del PSC i d’EUiA desautoritzin aquestes actituds i facin complir la llei als seus regidors i alcaldes.

Fins i tot l’editorial del mateix Diari de Girona carrega contra l’actitud de l’alcalde Marigó, “no te cap justificació per incomplir un mandat del màxim òrgan de sobirania municipal, que és el ple.”

De totes maneres la mateixa editorial anomena "bretolada" l’acció de les JERC, però li hem de recordar que gràcies aquesta “bretolada” (amb aquest criteri bretolada podria ésser qualsevol protesta que fan i han fet entitats com Greenpece, No a la Mat, Pinya de Rosa, Salvem l’Empordà,....) el Diari de Girona reacciona de manera contundent contra l’alcalde blanenc.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

un encert la disertació sobre bretolades.

l'unica bretolada la del alcalde-

Anònim ha dit...

No hi ha bretolada més grossa que no complir la democràcia.

De fet precintar un espai i col·locar-hi un cartell -simbòlicament- no veig que sigui una bretolada. És el que haurien de fer -i en altres casos fan- les administracions, a traves de brigades municipals o forces de l'ordre.

I encara menys, NO ÉS CAP ACCIÓ VIOLENTA.

El que és una bretolada, és desprecintar allò que demana precintar (o encara més: tancar) una majoria democràtica de la població amb la seva representació al consistori.

¿Us imagineu la policia quan precinta un pis d'un delinqüent? Doncs si algú ho vulgués desprecintar..., seria una brètol, com a mínim.

Jo, per mi, que l'alcalde no ha disfrutat prou en els seus temps mossos, en la seva joventut..., un pèl frustrat, un pèl impotent..., i ara deu descarregar les seves impotències juvenils, abusant del poble..., i cometent la bretolda més gran que es pugui cometre:

l'assalt a la democràcia dels seus 10 passant per sobre d'11.

Anònim ha dit...

Com es que no parles del bussot? mes que democracia el que feu és teatre.

Anònim ha dit...

l'alcalde està perdut, fantastic els del diari de blanes, blanes està de dol, us ho recomano.

http://diarideblanes.bloc.cat

Anònim ha dit...

que en marigo demani disculpes,i crec com diuen alguns socialistes, es van equivocar expulsant erc i no l'argemi.

Anònim ha dit...

Gracies a les JERC, l'alcalde està acollonit, heu donat una lliço

Anònim ha dit...

Ja heu vist la notícia del diaridegirona, l'Alcalde ha de rectificar i fer marxa endarrera sobre allò que va dir de denunciar els nanus de ERC, Una altre víctoria per la democràcia, ara nomes falta esperar a que el tanqui!

Marigó està acabat

Anònim ha dit...

sempre el perd que parla i no fa res, demana perdo i tanque l'aparcament, fins i tot els autocaravanistes se senten enganyats pel fum de l'argemir-