23.6.07

Com un gos rabiós..........

Si el discurs del candidat socialista el dia de la constitució de l’Ajuntament el podríem considerar respectable davant les circumstancies de no haver sortit elegit alcalde, hem de dir que les següents entrevistes i declaracions fetes amb posterioritat han demostrat la veritable personalitat, el veritable candidat socialista no s’ha contingut i ha insultat i acusat sense proves contra tots.

Només la ràbia i el no voler reconèixer que l’alcaldia la va perdre ell amb la seva prepotència, explicant les dures paraules de Josep Marigó.

Per evitar reconèixer el seu error ha disparat a tot i a dret, “Trias és el titella dels germans Ramos” “Celestino vigila que controlarem els teus xecs” “Puig ha pactat amb el diable” “Esquerra està acabada” i altres insults dits fora de camera demostren que el futur portaveu del PSC i diputat provincial encara no s’ha donat compte que va perdre l’alcaldia per no voler parlar.

Ho va dir el mateix Joan Puig a la roda de premsa amb CiU on van presentar els 50 punts de l’acord, “són els mateixos punts que voldríem haver donat al PSC per donar-li el nostre suport. No van voler ni recollir el document.”

Sens dubte Esquerra ha donat mostra d’una gran maduresa, ha gestionat el seu resultat d’una manera que els honra. Van dir el primer dia que anaven a l’oposició i que si PSC o CiU els necessitava hi parlarien. El PSC no ha volgut i CiU si, de cap manera Esquerra té cap culpa de la pèrdua de l’alcaldia per part socialista.

Com més tardin a reconèixer els seus errors, més tardaran a treballar en positiu per Blanes. De moment l’actitud del PSC ha tingut la seva primera “baixa” Quim Valls ha tingut que cedir el seu previst i anunciat lloc de diputat provincial a Josep Marigó, amb la lògica emprenyada de l’afectat. Veurem que més succeirà.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

I en Salmeron que?, eh?

Quina por deu tenir en Salmeron? penseu que es una persona amb poca capacitat i a mes va deixar el seu lloc convensut de tornar-hi despres de les el.leccions, per tant segurament no va amagar documents que el comprometen i que a hores d'ara per el que es despren dels seus crits ja deuen ser en mans del futur govern.

Ai, ai, ai. Joan, Joanet que t'està quedan el cul estret

Anònim ha dit...

Aiiii aiiii aiii aiii canta i no ploris!!!!!


Marigó hauria d dimitir per la mala gestió de les negociacions. Unn escandol, pitjor k el barça amb la lliga. ja que marigó ho tenia molt més facil per ser alcalde

Anònim ha dit...

Si no us importa copio aquí el comentari que he deixat en l'anterior crònica, amb una mica d'història dels fets.

-------

El més gran enganyador durant les negociacions ha estat Marigó, ja que va ser qui va obrir el ball de les negociacions i tenia la paella pel mànec.

Va voler jugar a moltes bandes, però per a voler pactar amb CiU, PP i EUiA, a uns i altres havia d'enganyar, per un costat, o per l'altre.

Marigó volia enganyar a Lillo. Lillo va clissar a Marigó pensant: "el del PSC em vol prendre el pèl".
Marigó també volia fer la sociovergència compatible amb PP (des de fora), i amb EUiA, des de dintre.... volia pactar amb tots (àdhuc es va entrevistar amb Anselmo Ramos de la PROA-PDB)... excepte, curiosament, amb el partit d'esquerres (ERC) gràcies al qual Marigó era alcalde des de feia 4 anys.

Marigó (amb el seu grup de 8 regidors) volia fer una estranya sòciovergencia amb una CiU amb 7 regidors, però amb l'estranya característica de NO CEDIR L'ALCALDIA A CiU 2 ANYS, o sigui, Marigó volia pactar amb CiU a base d'acaparar (el del PSC-PSOE) 4 nous anys d'alcaldia.... etc etc, etc.

Tantes mentides, tants enganys junts a tantes bandes arriba un moment que ni els més pacients no els aguanten. Tots els altres no-socialistes, quen van veure el panorama, deurien pensar: ¿Sabeu què?, entenguem-nos entre nosaltres, que en Marigó es pensa que ens pot torejar i prendre'ns pel pito del sereno a tots plegats.

Marigó ha fet moltes imprudències i temeritats negociadores, amb vocació egoista i abusiva d'acaparament de futur poder (en vista al futur), plenes d'arrogància i prepotència.

I com diu l'adagi en castellà, i pel ja ex-alcalde, "Tanto va el cántaro a la fuente, que al final se rompe".

Anònim ha dit...

A les properes eleccions municipals, qui estigui dubtant si votar als fatxes espanyolistes del PP o votar als independentistes catalans d'esquerres d'ERC que no es preocupin més, és igual el que votin que tot anirà a parar al mateix sac...
Patètic!

Anònim ha dit...

Veig que nungú se'n recorda del Diari de Blanes, que ja ha desaparegut del mapa...
Us ho recordo:

DIARI DE BLANES
15-05-2007
Els nervis a les files socialistes i comunistes els porten abraçar qualsevol cosa, fins i tot estan disposats a pactar amb el partit xenòfob de Blanes del PDB.
Ho hem vist amb el resultat que pronostiquen tant Josep Marigó (PSC) com Salmeron(EUiA) a preguntes del diari El Punt, tots dos donen per segur que aquest partit obtindrà representació a l'Ajuntament. S'ha de ser molt insegur en si mateix per acceptar que a Blanes hi hauran un mínim de "700 ciutadans" que estan disposats a creuràs el missatge il•luminador d'un personatge rancorós, que és nega a contestar preguntes dels seus interessos i que tot el que toca salta pels aires.
Amb aquesta resposta Marigó i Salmerón demostren tenir en molt poca estima als seus vilatans, demostren que per preservar la cadira estant disposats a pactar amb el diable.
De moment només CiU (esperem que ho clarifiquin amb fermesa) i ERC per boca del seu candidat Joan Puig han assegurat que no pactaran de cap de les maneres amb un partit xenòfob com el PDB de Ramos.
Ens agradaria que PSC i EUiA en lloc de promocionar el PDB, diguessin que no hi pactaran. De moment Josep Marigó en l'entrevista a la revista local Cel Obert deixa la porta clarament oberta a pactar amb ells, una prova més de la deslleialtat permanent que demostra el candidat socialista, incapaç de complir allò que signa o allò que li diu el plenari municipal.

Anònim ha dit...

¿Veus com el PSC volia pactar amb el PDB?

Els socialistes critiquen allò que volien fer ells........... i que només ho critiquen dels altres, perquè ells no ho han pogut fer.

Ara bé, si els socialistes haguéssin pogut pactar, si haguessin aconseguit pactar amb el PDB, ara estariem escoltant als socialistes descobrint i cantant les excel·lències del PDB, que "s'han tornat tan assenyats i bons nois", dient que és un "pacte positiu per a Blanes, per a la governabilitat", que els del PDB ja no són xenòfobs, que Marigó els ha "posat a to" i els ha "controlat", etc., etc.

¿O no vaig escoltar per la boca pròpia de Josep Marigó que el PSC PODIA JUSTIFICAR QUALSEVOL PACTE?

Anònim ha dit...

DIARI DE BLANES
15-05-2007
De moment només CiU (esperem que ho clarifiquin amb fermesa) i ERC per boca del seu candidat Joan Puig han assegurat que no pactaran de cap de les maneres amb un partit xenòfob com el PDB de Ramos.
Ara tots dos han pactat amb el PDB per obtenir l'alcaldia, això ningú ho pot negar...

Anònim ha dit...

Doncs si CiU ha pactat amb el PDB i el PSC no ha aconseguit el mateix..........., mala sort, socialistes, heu de tenir paciència.

Potser és que vau pecar de supèrbia i menyspreu per tots els altres partits, durant i en el decurs de les NEGOCIACIONS.

Una mica d'autocrítica no estaria de més, no Marigó i Garcia? Encara que fos una miqueeeeeeta de res, no?

Anònim ha dit...

El PSC no va ni intentar-ho MAI de pactar amb el PDB, mai, repeteixo. Després del resultat de les el.leccions, una del.legació del PDB va a anar a felicitar als de la llista més votada, el PSC, i es van trobar amb un cofoi Josep Marigó que, amb un sermó dels seus, sempre per sobre del bé i del mal, volia donar lliçons de política i de moral a la del.legació del PDB. Aquests, amb tota l´educació i després de felicitar novament a Marigó i els seus, es van retirar. Posteriorment, al cap d´uns dies, hi va haver una reunió PSC-PDB, en la qual Marigó advertia d´entrada que es tractava d´una reunió de cortesia i, tornem al discurs-sermó barrejat amb lliçons morals, de Marigó als integrants de la del.legació del PDB.
És a dir, que d´oferiments per part del PSC al PDB no en va haver NI UN, EN CAP MOMENT.