4.6.07

Pactes (4): Marigó (PSC) menteix per evitar que EUiA s’empipi i ara desmenteix l’oferiment fet a Celestino Lillo del PP.


Avui el diari el Punt publica unes declaracions del candidat socialista on desmenteix l’oferiment fet al portaveu del PP Celestino Lillo, fins i tot, les paraules de Marigó traspuen fotesa respecta el regidor del PP.

Un cop més Marigó demostra la seva infidelitat constant als seus socis. Ho va dir el portaveu republicà Joan Puig ja fa mesos, “Marigó és deslleial amb els seus socis des del principi, primer ho va ser amb Esquerra i ara amb la gent d’EUiA,” la va encertar de ple.

Marigó (PSC) es traeix per les seves pròpies paraules; segons explica el mateix Lillo li va oferir entrar a governar (amb una àrea vistosa) i li va insinuar que rebaixant partit (incitació al transfuguisme) es veia amb capacitat per aconseguir el vist i plau d’EUiA.

Segons les informacions rebudes per sa-palomera fins i tot Marigó ha parlat amb el PDB d’Anselmo Ramos abans que amb els republicans, amb un clar intent de desprestigiar i ridiculitzar a Joan Puig.

Marigó s’ha reunit ja dues vegades amb CiU, fins i tot s’ha parlat de compartir dos anys cadascú l’Alcaldia, aquest és el punt dèbil d’aquest pacte, ningú vol deixar la seva parcel·la de poder, però certes “famílies blanenques” ho tenen clar i apressen per un pacte que els permeti seguir controlant les coses.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Be welcome to the Marigó circus.

Si alguna cosa de positiva té la derrota d'Esquerra, és que ara en Marigó ja no pot carregar les culpes de tots els mals de Blanes a en Puig ni a ERC, perquè no són decisius.

Ara és quan es comença a traslluir el Marigó real.

Sense ERC, ens esperen molts més DRAGONS KHANS que amb ERC....., temps al temps.... a curt termini.

ERC donava estabilitat i governabilitat als successius equips de govern de Blanes, amb PSC i amb CiU.
Ara, sense ERC, ens assabentarem els blanencs de "lo que vale un peine"..... (com diuen en la llengua del país veí).

Comença l'espectacle, passin i vegin.....

Anònim ha dit...

Sembla que continueu confonent el que us agradaria amb la realitat.
Alguna qualitat deu tenir aquest pobre home que s’anomena Marigó, no? O voleu dir que el poble s’ha equivocat, que s’ha deixat ensarronar?
Dir que el freake d’en Puig dona estabilitat... qualsevol cosa menys això!!!

Anònim ha dit...

Semble el recull nou que ha nasctut, el recull sociovergènt ja ho diu, Marigó un bon home?

ara veurem el bon home que es marigó, mercadejant per la cadira amb el primer que pasa

Anònim ha dit...

És clar que deu tenir alguna bona qualitat en Marigó (igual com el Zaplana o en Duran lleida poden tenir les seves bones qualitats).

Però ara no parlem de les qualitats personals, de si és més o menys simpàtic, etc.

El que comentàvem és que, en un moment tan cabdal com aquest, Marigó està flirtejant, coquetejant amb les dretes (s'ha reunit amb CDC, UDC -CiU-, PP -Lillo- i se senten veus que àdhuc amb el PDB).

Et recordo que a don Anselmo Ramos també l'han votat molts blanencs. ¿No creus que cada un dels blanencs que han votat a la Proa també es poden haver equivocat, com cada un dels blanencs que han premiat amb vots les mentides que Marigó i Garcia han escampat per tot el poble sobre en Puig?

Anònim ha dit...

Per a freaky, Marigó, reunint-se amb totes les dretes del poble en ple.

Un que se les dona d'esquerres i socialista com ell......

Molt de freaky té en Marigó i poc de socialista, poc d'esquerres.........

Anònim ha dit...

Marigó la caga, si vol pactar amb les dretes.

Anònim ha dit...

A que espera EUiA a deixar de ser marca blanca del PSC.

son una colla de botiflers