29.8.06

La delegada de Benestar i Família a Girona Pepa Celaya utilitza el seu càrrec a benefici del seu partit, el PSC.


L’actual delegada Pepa Celaya i tinent d’alcalde a l’Ajuntament de Blanes i fins fa poc consellera comarcal es dedica a posar pals a les rodes als ajuntaments que no son del seu color polític, per ella el principi de lleialtat institucional es una quimera.

El darrer cas s’ha produït a la Vila d’Anglès on l’Ajuntament presidit per un govern de CiU i ERC té previst obrir el centre de dia que ja fa uns mesos que està acabat, el problema sorgeix quan la delegació de Girona de Benestar i Família només posa problemes i obliga per inasistència a l’Ajuntament a posposar l’obertura del centre del dia.

No només fa deixadesa de les seves funcions l’actual delegada, si no que es dedica a dir el mateix que el grup socialista a l’Ajuntament d’Anglès, barreja el seu càrrec de govern amb el sectarisme del PSC.

Però la gent d’Angles sap qui fa les coses be i qui les manipula, i les declaracions en clau política de Pepa Celaya han caigut molt malament a vila.

Està vist que la delegada en comptes de solucionar els problemes de la demarcació, per exemple encara no ha dit rés de la situació de la Fundació Aspronis, es dedica a treballar de comissaria política del PSC, deu ésser la manera que en el PSC premia als comissaris polítics, es la manera en que un socialista pot anar a les llistes al Parlament.

sa-palomera@hotmail.com

6 comentaris:

Anònim ha dit...

aquest sempre fan el mateix, a lo seu i el pasi que es foti.

Anònim ha dit...

Si la Pepa en la seva etapa del Consell Comarcal no va fotre ni brot, ara que ha de treballar de manera seriosa per les nostres comarques, com s'ho farà?.
Resposta: Escombrant cap a casa, que és fàcil i dona poca feina.

Anònim ha dit...

A salt va fer el mateix, es el sectarisme del psc.

Anònim ha dit...

Sembla ser que els sociates anglesenques no saben fer bé la seva feina d'oposició i necessiten algú que els hi fagi. Fa temps que han perdut la direcció política.
És obvi que hi ha molta incertesa dins l'agrupació socialista d'Anglès.

Anònim ha dit...

Ja em vist el primer que ha obtingut la Sra. Pepa Celaya per les seves declaracions absolutament partidistes sobre el centre de dia d'Anglès: ser present a les llistes del Parlament pel PSC.

Anònim ha dit...

Es el primer del sector més espanyolista del PSOE-PSC pel seu descarat sectarisme. Aquesta gent el que els hi passa és que no tenen vergonya, ni la necessària lleitat institucional que requereix el càrrec de director dels serveis territorials de qualsevol conselleria.
QUE ERC TORNI AL GOVERN JA!!!