9.8.06

Sa-palomera ho va avançar; l’alcalde Marigó (PSC) es queda urbanisme i surt victoriós del seu enfrontament amb Joaquim Valls.


Sa-palomera es confirma com un dels confidencials més ben informats de les comarques gironines, amb l’especial dedicat a la crisis desfermada per la decisió unilateral de l’alcalde d’expulsar als regidors republicans de l’Ajuntament de Blanes, sa-palomera l’encertat de dalt a baix.

Vam avançar que l’alcalde de Blanes estava guanyant la lluita interna dins el PSC per quedar-se urbanisme i ha “premiat” al seu “segon” amb el Patronat de Turisme, participació ciutadana, comerç, consum i mitjans de comunicació.

També vam endevinar que Lourdes Fàbregues es quedaria promoció econòmica i l’única que va quedar pendent era l’empresa habitatges municipals que finalment va parar a mans de Pere Garcia.

Amb aquesta solució de compromís Marigó intenta aconseguir una pau interna per arribar a les properes eleccions municipals, el següent pas seria proposar una dedicació exclusiva pel seu “segon” per l’augment de responsabilitats, el problema sorgeix per l’elevat sou que te com a professor universitari que dificulta la proposta, en aquest sentit CiU ha estat sondejada per tal que estigui callada i no en faci una guerra del sous.

El que està clar es que el sector més espanyolista ha sortit victoriós, Pere Garcia es converteix més que mai en amo i senyor de la situació i el veritable poder a l’ombra, la seva influencia es total sobre l’alcalde i bona part del resultat pel PSC dependrà de la seva dedicació, que en aquests moments es dubtosa.

Segons els informadors de sa-palomera, ERC està preparant un comunicat en els propers dies per tal de exposar la seva valoració sobre els lamentables fets originats per l’actitud de l’alcalde de Blanes, restarem a l’espera d’aquest comunicat.



sa-palomera@hotmail.com

2 comentaris:

Anònim ha dit...

ara es veuen les intencions, ara es treuen les caretes, i més coses que segur que sortiran.

Anònim ha dit...

Els reis del ciment estan de sort, fora Puig i el seu lloc en Marigo,tot solucionat