1.8.06

Misèria humana: la incapacitat de l’alcalde de Blanes de desmentir les mentides del Mundo contra Joan Puig.




Durant el ple de Blanes l’alcalde de Blanes ha demostrat la baixesa moral dels seus plantejament quan a preguntes de regidor republicà sobre si es creia el que deia el Mundo ha estat incapaç de pronunciar-se, ha volgut practicar la tàctica d’embrutir que alguna cosa queda.

Joan Puig amb un to de seguretat i fermesa li ha dit que si creia la denuncia, el que tenia que fer era anar al jutjat, silenci per resposta i amb la seva actitud farisaica ha estat incapaç de donar resposta, a més ha negat haver parlat amb el diari.

La situació més patètica s’ha produït al final del plenari quan el portaveu de CiU Ramon Ramos ha confirmat també amb paraules clares, les falsedats del mitja eludit i s’ha posat a disposició de Joan Puig per el que calgués i a convidat a Josep Marigo a que digues el que pensava, es a dir la veritat.

Amb el cap baix l’alcalde Marigó ha fet un espantós ridícul sense saber que contestar, vermell, nerviós ha tornat a perdre el control, la ràbia li ha esclatat i ha estat incapaç d’assumir la situació, incapacitat per reconèixer les coses, incapacitat per desmentir les mentides del diari en qüestió.

El portaveu de CiU li ha etzibat que la noticia havia estat treta de les informacions facilitades per fonts municipals i ni ho ha pogut desmentir, que li deu al famós director?. Val tot per destruir a ERC, i als regidors republicans?.

I a sobre l’alcalde ha estat incapaç de contestar les preguntes serioses que els regidors republicans li han fet, entre altres a la proposta per adjudicar una piscina o complex millor, més adequat a la realitat, o com altres de la regidora republicana sobre les errades a l’hora d’encarar la temporada d’estiu.

L’actitud de Marigo ha incomodat a sectors del PSC que consideren inversemblant l’actitud de cap de llista socialista, no entenent l’actitud prepotent del personatge, us recomanem la pagina web http://www.busot.blogspot.com/ on es detalla la situació amb pels i senyals.

Per últim la misèria humana portada als últims extrems, al final del plenari tothom es preguntava que hi feia tanta policia al ple, mossos d’uniforme, de paisà, policia local!!!!
La resposta ben aviat a sa-palomera.



sa-palomera@hotmail.com

1 comentari:

Anònim ha dit...

Que amagues marigo? perque no contestes? perque difames? perque ets incapaç de dir la veritat? tu saps que lo del mundo es fals, se t'en fot Blanes i que la maltratin, per carregarte a Puig i Boldu val tot?

gracies ara ja te es tret la careta.