20.2.07

27-M: Joan Puig (alcaldable d’esquerra a Blanes) contacte permanent amb els ciutadans T.609 307277

Si algú ha innovat en aquesta campanya cap a les municipals del 27 de maig, aquests han estat els republicans i entre aquests el candidat a l’alcaldia de Blanes Joan Puig (actual diputat a Madrid).

Cal recordar que a les passades eleccions municipals Puig ja va fer públic el telèfon mòbil 609 307277, numero que per cert segueix mantenint, fins i tot CiU ha copiat a Puig, cara les properes eleccions, segons publica ahir e-noticies.

Ja fa mesos que Joan Puig utilitza els blocs personals per explicar, comentar i mullar-se amb les seves opinions on-line. Però ha estat ara, des de la seva elecció com a candidat el passat 4 de febrer que ha renovat els blocs de caire municipalista, i amb renovació quasi diària dels articles publicats.

El primer bloc que va obrir, el té allotjat a vilaweb.cat. És d’opinió general i l’inaugura l’agost de 2005, compta amb 69 articles i més de 300 comentaris dels lectors i ha superat les 15.000 visites. El bloc va tenir una interrupció durant la tramitació de l’estatut però des de setembre de 2006 ha tingut un moviment raonable.

La novetat l’ha presentada a partir de la seva elecció com a candidat d’esquerra a Blanes el passat 4 de febrer amb l’obertura d’un bloc amb informació local, que el té duplicat.

Amb l’adreça www.joanpuig.cat i en versió blogger explica les propostes i el dia a dia de l’activitat, fins i tot ha començat a penjar vídeos de les propostes que presenta esquerra cara les properes municipals. Un fa referència a l’acte del dia 4 de febrer d’elecció com a candidat i el segon formula la proposta de recuperar per l’ús públic la finca Perpiñà.

El bloc el té duplicat a l’adreça www.joanpuig.blocsesquerra.cat on estant allotjats corporativament els candidats republicans a les municipals, en aquest manté publica l’agenda d’actes, activitats i responsabilitats que té assumides com a regidor i portaveu municipal del seu grup.

I en tots, destaca que té publicats el seu correu electrònic i el telèfon movil de sempre. Ningú podrà dir que Joan Puig és un candidat que s’amaga.

16 comentaris:

Anònim ha dit...

ERC és l'únic partit que està en campanya sempre?

Anònim ha dit...

No, el PSC també està en campanya, però amb la diferència que utilitza les televisons públiques (amb els diners de tothom) i diaris de la seva òrbita per a projectar-se, mentre que ERC ho fa per canals propis, com per exemple els blocs d'en Puig i d'altres representants republicans.
Per cert, quan manava CiU a Blanes (Ramos) i a la Generalitat (Pujol i Mas) també estava en campanya constantment utilitzant TV3 per exemple.
I què no dir del PP quan manava Aznar. Us recordeu dels telediarios presentats per Urdaci? Semblaven un no-do fent propaganda i campanya electoral permanent de l'Aznar.

Com abans he dit, Esquerra, sense cap mitjà d'informació "amic" -i menys públic-, s'explica i informa a través de mitjans propis, i últimament treient rendiment de forma austera de les noves tecnologies, internet, etc... mentre que socialistes malbaraten porrades de milions d'euros de l'erari públic per a autopublicitar-se a sí mateixos. Si no, que li ho preguntin a en Zapatero, Montilla, Nadal, Marigó, etc.

A mi personalment m'agrada llegir blocs com sa-palomera, perquè pots contrastar visions diferents de com t'ho posen a les notícies oficials del TN de TV3, d'El Periódico, de La Vanguardia... i gràcies a Sa-palomera, altres confidencials i als blocs de la gent d'Esquerra, t'assabentes de més coses que per altres mitjans escrits o parlats passen desapercebudes o són directament amagades.

Per tant, endavant amics de Sa Palomera.

P.S.: disculpeu si m'he allargat massa.

Anònim ha dit...

teniu raó,com a mínim esquerra va l'esforç i parlar clar. endavant i fora botiflers

Anònim ha dit...

Com a mínim algun informe i no fan propaganda com els del PSC i Ic

Anònim ha dit...

ERC és lúnic partit que està en campanya sempre. Doncs a mi em sembla que si, en campanya de "verborrea" perquè ni de reunions, ni de fets, res, de res. Molts d'articles, molt d'utilitzar la premsa, però, res més.I si no que li prenguntin a el senyor Puig on era quan s'inundava el carrer Ample al començament de la legislatura. On era quan va haver l'accident dels focs d'artifici durant la festa major? On era quan va haver l'onada que es va emportar vàries persones al mar?ON ERA? Ja ho se, escrivint articles o trucant a la premsa.

Anònim ha dit...

Hi ha una ocupació il.legal a Blanes i en Puig ho sap i no fa res. Nomes fa coses pers sortir als diaris. Aquesta es la campanya d'en Puig.

Anònim ha dit...

Ull, que aquí ja deu escriure comentaris la plana major de l'actual equip de govern. Un ciutadà mitjà no sol manejar l'abundant i suposada informació que ha escrit l'anònim de les 8:28 i les 9:37 PM.

Per arribar a fer missatges com aquests, els veig una mica desmoralitzats, als socialistes.

És dur, això de fer oposició de l'oposició, oi, Josep, Pere, Lourdes...?

Com que no sabeu governar (que és el que teòricament us pertocaria), au, a fer-se les víctimes, i a buscar un "enemic exterior al psc", què millor que en la persona d'en Puig, el vostre més preferit i estimat (sempre està en el vostre pensament).

Aquestes sensacions derrotistes (de derrota que s'aproxima) que s'ensumen ells mateixos, els socialistes, s'entreveuen en comentaris com els mencionats i confirmen els senyals alleujants, per a tot Blanes en general, perquè hi hagi un gir en positiu el proper mes de maig en la cita amb les urnes.

Ja ho feu bé, republicans, i a seguir en la línia de treball que porteu per Blanes...

Anònim ha dit...

ocupacions il.legals..... quina barra, que tenen els socialistes

Anònim ha dit...

Trobo que últimament arribeu a moltes deduccions falses, nois. Un consell, poseu-vos una mica al dia que teniu una imaginació esquizofrènica que fa por.

Anònim ha dit...

Després de llegir el comentari fet per algun usuari anòmin, arribo a la deducció que mentre el senyor Marigó treballava pel poble i per la seva gent, el senyor Joan Puig s'estava tranquilament fent els seus missatges per e-mail i els seus "articulitos" (sense faltes d'ortografia, je,je)(o altres coses) enlloc de treballar pel poble.

Anònim ha dit...

Joan Puig = Okupa

Anònim ha dit...

ERC = Okupa
Torneu al poble el que es del poble!!

Anònim ha dit...

Si no ho entenc malament, el règim franquista va robar els locals de la Cooperativa la Blandense a l'entitat Casa del Poble, i ara l'equip de govern socialista de l'Ajuntament li vol fer el joc al que va fer Franco, o sigui, fer fora, expulsar, foragitar dels locals de la Cooperativa als seus legítims propietaris.

Marigó dóna la raó a les confiscacions i robatoris franquistes, com si fossin els papers de Salamanca.

Ja me'ls veig a venir, per on van els que manen al psc-psoe de Blanes.

Anònim ha dit...

podeu dir el que volgueu, però el PSC dirigit per Marigó s'ha suicidat sol.

Marigó ja no podra ser l'alcalde perque dependra d'esquerra-

Anònim ha dit...

Casa del Poble = ERC
Ajuntament = Tot el poble!


ERC-JERC = Okupes
Fora del Sindicat!

Un català perdut a Anglaterra ha dit...

veig que hi ha gent desinformada.
ara bé la connexió amb l'okupació és interessant.

què hi diran els d'ICV-EUiA? es posicionaran en contra dels okupe? diran que els amics de CCOO okupen el primer pis de l'edifici?

jo estic en contra de l'okupació. de la que van fer els franquistes perpetuada per l'estat, i a la que en Marigó es vol apuntar. Potser per posar-hi okupes amics.