6.2.07

Municipals 2007 (27-Maig): el compte enrera ha començat



Sa-palomera davant el fet de que només resten menys de quatre mesos per les properes eleccions municipals vol participar d’aquest interessant campanya electoral a les comarques gironines.

En el darrer post donaven la noticia de l’elecció del cap de llista d’esquerra a l’Ajuntament de Blanes Joan Puig i enllaçàvem amb el seu bloc i la publicació del vídeo de l’acte.

No amaguem les nostres simpaties, només faltaria, però sabem discernir, ho hem demostrat al llarg d’aquest mesos, per això farem un seguiment dins de les nostres possibilitats, per aquest motiu avui pengem tres enquestes per saber qui voleu que sigui l’alcalde de les tres principals ciutats gironines, Girona, Figueres i Blanes.

Les tres principals ciutats de la demarcació de Girona tindran un seguiment d’aquesta interessant campanya, de totes maneres els nostres mitjans són els que són i per seguir estant al capdavant necessitem la col·laboració dels nostres lectors, adjuntem el nostre correu electrònic.

Ja podeu votar.

sa-palomera@hotmail.com

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Us heu deixat els candidats de CiU, bé la majoria teniu raó estan desapareguts.

jo voto per ERC i CiU

Anònim ha dit...

suposo que les fotos, per parelles, és que us ha traït el subconscient. Són els pactes que farà ERC: fer alcaldes als sociates a canvi de les engrunes, com ha passat amb el Montilla-piltrafilla

Anònim ha dit...

hem tingut un problema i esperem arreglar-ho aviat.

Anònim ha dit...

TU no coneixes ls de Blanes, a Blanes ni bojos faran en Pepe Marigó Alcalde!!

Anònim ha dit...

A Girona i a Blanes ja decidiràn els del païs. Jo com a figuerenc votaré per un canvi a l'Alcaldia. Aquest canvi només el pot liderar Santi Vila.