18.2.07

AJE(2): Els feixistes que embruten les parets de Blanes, el seu líder David M. Segueix lluint les seves bretolades

Fotografies estretes de la seva pagina web.

Ho vàrem dir en una anterior noticia a sa-palomera, els membres de aquesta entitat són els responsables de totes les pintades feixistes que és produeixen a Blanes, a més de fomentar actituds xenòfobes i racistes i de foment de la violència.

El seu líder és diu David M, de més de vint anys, ex – alumne per més desgracia del IES Sa Palomera, ell mateix ho posa com ha fet singular; en els seus foros han enllaçat amb el nostre bloc i no hem parat de rebre insults i amenaces.

No és el nostre estil, mai hem esborrat els comentaris, creiem que la diversitat és molt important, malauradament en aquest cas, ens hem vist obligats a fer-ho, els hem esborrat per no insultar la intel·ligència, som un fòrum de llibertat, el nostre mitja no està fet per insultar.

Les nostres autoritats coneixen la web, coneixen els responsables i per tant tenen els mecanisme per actuar, però no podem caure en les seves provocacions, una de les darreres ha estat penjar les seves darreres pintades en el seu bloc.

Seguidors de sa-palomera ens segueixen donant informació, les autoritats coneixen l’autor, cal aturar les bandes que fomenten l’odi, neguen la dictadura i vanaglorien al dictador, prou de provocacions, que actuïn els nostres polítics d’una vegada.

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Tan o més greu que les pintades que fa aquest individu embrutint el poble, jo diria que són els continguts del seu bloc, on s'incita flagrantment al feixisme, a la xenofòbia excloent, al racisme violent, a l'odi social cap al proïsme i cap a les persones, al genocidi i al terrorisme a gran escala (que és el que va fer el dictador espanyol).

A què esperen els estaments administratius, executius (en mans dels socialistes), i judicials espanyols a TANCAR blocs i webs d'aquesta índole, i a jutjar per apologia del terrorisme als seus inductors??

La llibertat d'expressió no inclou l'apologia del feixisme, de la violència i de l'assassinat en massa....., i feixisme, violència i assassinat en massa són sinònims.

Perquè volem viure en pau, llibertat i democràcia, ¿a que esperen els governs i la judicatura a tancar aquestes webs i blocs??

Anònim ha dit...

I quan els de les joventuts d'ERC pinten les parts què? Llavors són uns nens macos que pobres ho fan sense cap mala intenció? Au!!! Va!!! que de feixistes ja en tenim prou, tant d'un bàndol com de l'altre.
PROU

Anònim ha dit...

I també es coneixen altres autors d'ERC que fan malbé mobiliari urbà i pinten façanes amb paraules esquizofrèniques i feixistes, també es coneixen els noms dels que quan hi ha eleccions es dediquen a treure i a tergiversar la informació del contrari polític i aleshores si se'ls crida l'atenció s'autocoverteixen en màrtirs.
De màrtirs també en tenim prou.

Anònim ha dit...

Aquest mitjamerda feixista el tancaran, no us preocupeu, que saben el nom i a on viu d'aquí a dos dies els mossos ja hauran actuat.

INDEPENDÈNCIA!

Anònim ha dit...

No insulteu, la gent d'esquerra i les jerc no fan les pintades.

salut e independència.

Anònim ha dit...

Els blanencs ja sabem que les JERC no es dediquen a fer pintades per les parets de Blanes.

Si això fos veritat, l'Alcalde i la policia local ja haurien d'haver cursat les corresponents denúncies.

Si no han cursat les corresponents denúncies, vol dir que les JERC no pinten parets ni embruten el poble.

Hem de concloure que qui llença acusacions falses com aquestes (normalment de part dels pròxims a Marigó...), és que tenen ben pocs arguments per tal de raonar..., i/o alguna cosa tenen a amagar.

Anònim ha dit...

Josep, has perdut el nord, estàs obssesionat.

Anònim ha dit...

Fa gràcia perquè tothom diu la seva, però ningú dóna la cara.

Anònims?

INDEPENDÈNCIA

Anònim ha dit...

HOLA PANDA DE PALETOS!!! PASABA POR AQUI Y HE VISTO QUE SOIS BASTANTE CERRADOS DE MENTE, PERO BUENO, ES ALGO QUE TAMPOCO ME ABRUMA, YA QUE TENÍA CONOCIMIENTO DE QUE EXISTÍA LA GENTE COMO VOSOTROS...EN FIN, SE SUPONE QUE LAS LENGUAS SON RIQUEZA PARA LAS GENTES, QUE CON ELLAS ES MÁS FÁCIL LA COMUNICACIÓN ENTRE LOS HUMANOS... PERO MUCHOS CATALANES (LOS PALETOS COMO VOSOTROS) MUY DIGNOS, SÓLO SE EXPRESAN EN ESA LENGUA, NO SABEIS LO MAL QUE QUEDASTEIS CUANDO EL OTRO DÍA ESCUCHÉ A UN PALETO DE ESTOS POR LA RADIO, HACIENDO UN COMENTARIO, Y CUANDO LE DICE QUE POR FAVOR LO DIGA EN ESPAÑOL, ÉL DICE QUE SÓLO HABLARÍA EN CATALÁN!! JAJAJAJA. LO MALO DE ESO ES QUE DEJÓ MAL A LOS CATALANES COMO VOSOTROS (Q OS LO MERECEIS) PERO TAMBIÉN A MUCHOS OTROS QUE NO LO MERECEN, PERO EN FIN, PAGAN JUSTOS POR PALETOS.
POR CIERTO MUCHO ÁNIMO A LOS BUSCAPINTADASFASCISTAS, ESTAIS MULTIPLICANDO EL EFECTO PROPAGANDÍSTICO AL COLGARLAS EN INTERNET MUCHAS GRACIAS POR ELLO.
ARRIBA ESPAÑA!
VIVA CATALUÑA ESPAÑOLA!

Anònim ha dit...

JAJAJAJAJAJAJA mira que sois incultos...

1º el lider no es djn para empezar, soy yo...y no se dice lider es jefe regional... por cierto djn es el sub jefe regional

2º los actos los hace el jefe nacional de aje no el...

3ºesta haciendo un trabajo fabuloso en blanes y lo que no es blanes...

4ºnormal que ponga su web si no como cojones contactamos con el rsto de los patriotas?

5ºsi quereis justicia contra las pintadas empezar por bosotros que sois los primeros que destruis monumentos historicos...

6º si mirais mi blogg que es el oficial de aje catalana... podeis apreciar perfectamente que estamos en la tumba de luis company...juas!!! y que hemos roto algo? la hemos pintado? pues no namas nos hicimos 2 fotos...y no se quien coño fue que me denuncio por hacer eso... fue la policia a ver la tumba vieron que no habia nada roto ni nada pintado y la denuncia fue retirada PRIIIIIIIIIMOS jjajjajja

7ºEl cap visible de “AJE” signa amb les inicials DJN però sabem que és diu David M. És major d’edat i explica amb orgull les seves patètiques gestes.
cap visible? coño! ya me gustaria ami que fuese el jefe nacional asi lo tengo mas cerca y no en madrid

y bueno no se mas que decir namas que cada dia gracias a djn son mas en blanes... empezo el solo y ya son casi 20 jajajajajajajajajajajaja asi que no os agais ilusiones de blanes "antifeixiste"

ala longuis se despide el jefe regional de aje que gracias a mi afiliado djn cada dia somos mas y porsupuesto os pone de los nervios y hablais entre bosotros sin argumento ninguno namas que insultar "fachas de mierda" etc jajaja
primero que no somos fachas somos nacional-catolicos nacional-sindicalistas y tradicional-conservador... y bueno se lo que estais pensando con buestra incultura... NAZI DE MIERDA jjajajja el nacismo es nacional-socialista y de eso tenemos poco jjajajjajjajjajja pero bueno boy a parar ya balla a ser que tanta clase de cultura os queme el cerebro.. coño que digo? cerebro? jjajjajjajja ala frikis os dejo en blanes con buestras paranoias y ravietas de niños pequeños

se despide el jefe regional de cataluña...
porcierto estaros atentos que le dire a djn que la proxima pintada que aga ponga mi blog... asi estais mas al corriente de nosotros y aprendeis minimamente hablar y a tener argumentos balidos dignos de escuchar no solo insultos y tonterias de esas buestras que no sabeis ni donde teneis la polla...
yo lo se!!!
una entre las piernas y otra en el ojete XD
benga bufarras y jamelgos taconazo brazo enalto y adios