7.5.07

27-M: CiU, PSC e IC no volen més debats públics

Malgrat que el confidencial diari de blanes (propers a CiU) culpabilitzant al PSC de que no es puguin celebrar més debats, sa-palomera pot confirmar que és el director de campanya de CiU, Fèlix Bota que no en vol celebrar-ne més. Desprès d’assistir al debat de Caritas va poder comprovar quin dels candidats es mou millor en aquestes situacions, i té molt clar que ni Trias, ni Marigó tenen res a guanyar, tot al contrari.

I és aquí on CiU intenta convèncer Pere Garcia per tal de repartir-se la no celebració de debats, l’excusa problemes d’agenda.

Fins al moment estant quasi confirmats els següents debats que han portat l’alarma a CiU, PSC i IC, tots tres son conscients que no els interessa debatre i prefereixen posar problemes als organitzadors, en aquesta situació s’hi trobarien la Federació Empreserial i entitats juvenils interessades en debats sectorials que haurien rebut excuses per part principalment de CiU.

Fins al moment i amb mala cara per part de Marigó i Trias estàn confirmats els següents:
· 7/5 al Col·legi Napoleó Soliva organitzat per l’AAVV La Plantera (20h).
· 9/5 al IES Sa Palomera (17h)
· 16/5 a la Biblioteca Comarcal organitzat per Ràdio Blanes (20h)
· 18/5 a la Biblioteca Comarcal organitzat per El Punt (20h)
· 22/5 a la Biblioteca Comarcal organitzat per la Cadena SER (20,30h).
· 23/5 a la TV de Blanes en directe (20h)

Esperem que finalment els que resten pendents es realitzin i no hi hagin més impediments, només els que no tenen propostes no volen debatre. El debat fomenta la participació, ho hem vist a les darreres eleccions franceses.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Es clar que no vol debats marigo, despres d'avui a la Plantera, em que ha perdut els papers i no ha parat de mentir

Anònim ha dit...

ERC mentiders, en Marigó està sempre obert a fer qualsevol tipus de debat que si gui seriós i obert a tota la ciutadania. Sempre s'ha manifestat a favor de debatre qualsevol tema. Qui digui el contrari, menteix. Com ja ens té acostumats, ERC, menteix.