8.5.07

27-M: El segon debat torna a deixar clar que els republicans són els únics que concreten propostes (1)


Celebrat al Gimnàs del Col·legi Públic Napoleó Soliva es va celebrar el segon debat entre els candidats dels diferents partits a les eleccions municipals, amb l’absència del representant del PP(degut a la crisis oberta), però també dels caps de llista de CiU (Carles Gibert va substituir Trias) i de C’s. El debat organitzat per l’AAVV de la Plantera, és va allargar fins a les tres hores i el recinte es va omplir, felicitats als organitzadors.

El debat estructurat en cinc temes, Cultura, Polítiques de Joventut, Polítiques socials e immigració, Habitatge, i Seguretat Ciutadana va permetre visualitzar els diferents models de cadascun dels partits que és presenten.

Els tres nous partits APOB, C’s i PDB van mostrar les seves mancances, tant de preparació com de propostes concretes, només el representant d’aquest darrer va concretar en alguns temes, i és va dedicar bona part del debat a fer la feina bruta de CiU i PSC atacant al candidat republicà Joan Puig que en cap moment va voler entrar en un debat estèril amb qui no te propostes concretes.

Si en canvi que el candidat socialista Josep Marigó va caure en el parany i va perdre el control amb el representant de l’APOB pel tema de l’hospital. Li va passar el mateix davant les preguntes del públic, va contestar de molt males maneres, cosa habitual en ell quan li porten la contraria, a dues preguntes, i es va negar-se a manifestar el seu suport per evitar el desdoblament de la N-II pel Vilar i Sant Daniel (com va dir sa-palomera s’ha venut els boscos del Vilar als designis dels germans Nadal).

Poca cosa podem dir del candidat d’EUiA Joan Salmerón que és va perdre en la teoria i en les paraules.

En quant al núm. 2 de la llista de CiU, Carles Gibert, va mostrar bones formes però li va faltar en bona part de la seva exposició concreció, pel contrari un cop més el candidat d’Esquerra Joan Puig, va ajustar-se al temps amb propostes concretes en cadascun dels temes.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

nunca he votado a ERC, però me sorprendio agradablemente el representante de Esquerra. Era el unico que hablaba con seguridad.

felicidades a los organizadores

Anònim ha dit...

Jo no hi vaig anar, però ¿algú em pot confirmar si Marigó va silenciar el parlar sobre un tema socialment important com l'Illa de Blanes, en un lloc com La Plantera, que està al costat?

Un amic meu m'ha dit que no en va parlar, que va amagar que el centre d'aigües termals, a part que és faraònic i insostenible mediambientalment, el pensa privatitzar, com a empresa privada, quan estem parlant que tota l'esplanada entre pavellons i camp de futbol sempre ha sigut sòl públic municipal blanenc i els veïns volem que ho continuï sent, amb un parc i zona verda, però públic.

Votava EUiA, però si es confirma que Salmerón dóna suport als socialistes en aquest assumpte, em repensaré el meu vot.

Anònim ha dit...

Yo estuve y Marigo se escondio en este tema de la Illa y en el tema de la Nacional II por el Vilar, encima tuvo la barra de casi insultar a un ciudadano de la Plantera que pregunto por la carretera-

Los de EUiA una filial del PSC