16.5.07

27-M: El PSC regala roses que punxen i Esquerra ho evita......

Dins la campanya de les municipals a Blanes, ja un partit que destaca en sobre manera respecta als altres.

Els republicans ja van començar amb la campanya de salut repartint més de 10.000 preservatius entre el jovent i no tant jovent de Blanes, varen continuar amb la seva furgoneta, amb el telèfon públic del seu candidat, el bloc del candidat (únic candidat de Blanes amb bloc), les bosses i globus grocs i sobretot amb les seves propostes.

Precisament les bosses han provocat l’anècdota d’aquesta campanya, un dia a la tarda, sortida d’un col·legi de Blanes, els socialistes reparteixen roses, els republicans globus i bosses, el que reparteixen els socialistes punxen, i els infants es queixen, menys mal que l’enginy republicà amb les seves bosses ho eviten.

Com moltes altres vegades, Delta de la Tordera, el Vilar, Pinya de Rosa, el preu de l’aigua, la sorra del passeig, Esquerra ha lluitat per evitar la seva pèrdua i ha persistit fins al final.

Si calia sacrificant personalismes, sacrificant cadires, fins i tot en aquesta legislatura, varen ser expulsats de l’Ajuntament per ser fidels i coherents al pacte d’esquerres, el PSC de Marigó deslleial al pacte va trencar l’acord. Està vist que els socialistes de Blanes no són de fiar, fins i tot reparteixen obsequis per punxar.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Les roses estan bé per Sant Jordi, però l'altre dia em van donar una bossa d'ERC i a dins hi havia informació sobre Blanes, la feina feta i el projecte d'Esquerra, punts de llibre, caramels per als menuts de casa i, a mi, a part, em van regalar un preservatiu per fomentar la seguretat en les relacions sexuals.
Mira, tot uns detalls per part dels d'Esquerra. Salut preveniva, informació política blanenca i coses pràctiques.
Campanya senzilla i sense embuts.

Anònim ha dit...

I els socialistes punxen de veritat, per sort els d'esquerra van per endavant per evitar contaminació de tota mena,

mira que regalla roses per pi¡unxar.

endavant esquerra

Anònim ha dit...

Els únics amb les coses clares, erc

Anònim ha dit...

Sembla que esteu una mica obsessionants amb el que fa el PSC, no ? Només féu que atacar i atacar tot el que fan.

Anònim ha dit...

No, simplement és un comentari informal, com una comparació de la campanya, per fer una mica de broma... sana.
Amb tots els respectes cap a les roses, penso que ERC ha oferit coses més útils i pràctiques en la campanya.

Em sembla que el lema genèric del PSC és "idees noves". Crec sincerament que, almenys a Blanes, ERC té més idees noves... i possibles que els socialistes... dit amb tots els respectes.

Si fins i tot votants socialistes ho reconeixen en privat!!