24.6.07

Objectiu Socialista, abatre a Puig

Segons ha pogut saber sa-palomera, cert sectors del PSC volen liquidar la carrera política de Joan Puig. En lloc de demanar responsabilitats a Josep Marigó tanquen els ulls i han començat la campanya contra el republicà.

Diuen que el mateix conseller Nadal és va aixecar diferents cops durant els discursos de constitució de l’Ajuntament de Girona preocupats pel que podia succeir a Blanes, fins i tot alguna paraula altisonant és va poder sentir cap a Puig, diferents persones presents a la sala ho confirmen.

Fins i tot alguns socialistes li han dit a Puig que la seva vida política te els dies comptats. Però el més sagnat ha començat a Madrid on el diputat Gironí, Alex Saez ha traslladat aquesta voluntat, que ja ha rebut el vist i plau de la veterana diputada Teresa Cunillera (una dona de les que mana a Madrid).

Per dur-ho a terme hi tenen la col·laboració de gent de premsa del PSOE que amb els seus contactes comencen un campanya d’intoxicació contra el diputat republicà (campanya que ja havien dut a terme en el seu moment cada cop que el PSOE ha d’acceptar propostes del diputat).

D’aquesta manera Teresa Cunillera és pot venjar de Puig, que sempre ha demostrat que no te complexes i batalla les coses fins al final, Puig està molt lluny de tenir síndrome d’Estocolm, tot al contrari, la seva lleialtat a Esquerra ha comportat que els socialistes s’empassessin més d’una esmena o acord que mai haguessin volgut.

10 comentaris:

Anònim ha dit...

És patètica l'actitud de bastants dirigents socialistes.

Jo crec que ERC i en Joan Puig haurien d'actuar IGNORANT la caça de bruixes dels caps de la gestapo sociates.

Dit d'altra manera, ERC i Puig han de seguir la seva feina positiva que es porta a terme a l'Ajuntament de Blanes, com si no existíssin aquests crits i xiscles sociates, EXTERIORS A ERC.

ERC ha d'anar a la seva, si cal, sortint del govern de la Generalitat.

I ELS QUE ÉS EVIDENT, PER AIXÒ HO POSO EN MAJÚSCULES, ÉS QUE EL FUTUR POLÍTIC DE JOAN PUIG, EL DECIDIRÀ, LLIUREMENT, SOBIRANAMENT I SENSE PRESSIONS EXTERNES, L'ASSEMBLEA DE LA SECCIÓ LOCAL D'ERC DE BLANES JUNT AMB EL PROPI INTERESSAT, EN JOAN PUIG.

Amb tots els meus respectes per en Joan, ànims.

Anònim ha dit...

ERC sempre ha anat a la seva...
ara no cal que es faci la víctima.

Anònim ha dit...

El que es patètic es Joan Puig arrapat a la cadira i no reconeguent la seva misèria personal i política, que abandoni i deixi tranquils a la gent de blanes.
No entenc com una persona tant poc preparada pot tenir algun nivell de responsabilitat política a madrid. Que plegui!

Anònim ha dit...

Els i LES socialistes de Cadaqués, que es preocupin de Cadaqués i no vulguin ficar la grapa ('meter mano') i el nas en els temes dels blanencs......, que a Cadaqués prou feina tenen.

No sé per què deu ser que el paper del PSC a Cadaqués és testimonial (mai hi han tingut alcalde) i que ja fa temps que Esquerra Republicana de Catalunya hi revalida majories amb alcalde d'ERC.

Anònim ha dit...

el patètic de'n Puig no necessita ningú que l'hagi d'eliminar, i menys d'altres partits. Tot solet és capaç d'eliminar-se de qulsevol escenari polític seriós. Estic segur que des dels altres partits esperen que continuiï per molt temps!!!

Anònim ha dit...

no ho crec, esteu tant tocats els socialistes, jo hi era a l'ajuntament de girona hi vaig veure l'amo donant ordres, que patetic.

la prepòtencia us pot.

Anònim ha dit...

també hi vaig ser a l'Ajuntament i no vaig observar el que la teva agudesa visual, i suposo que auditiva, va poder copsar. Realment admirable que només ho poguessin veure en puig i els seus acòlits.

Anònim ha dit...

Algú pot desmentir les trucades desde ERC cap a Puig perqué no fes el que va fer. Si ho sabeu tot, indageu-ho

Anònim ha dit...

El sectarisme dels socialistes fica la mà i la grapa dins altres partits.

Una autèntica secta.

Els jefes del PSC no miren pel bé del poble.
Miren pel bé de la seva secta, i que ningú posi impediments ni "peròs" ni es fiqui pel mig a la seva ànsia de dictadura i de domini. Parlo dels Nadal (família), Cunillera, Sáez, Marigó, Pere Garcia..., i més etcèteres.
No em refereixo a bastants militants socialistes, qui són gent civilitzada i amb qui es pot, si més no, DIALOGAR i INTERCANVIAR OPINIONS.

Anònim ha dit...

Pel bé de tots sacrificarem a Joan Puig esencialment patriota de dretes.