18.5.07

27-M: Demà surt el núm. 4 de sa-palomera “A per totes” Esquerra ha demostrat amb les seves propostes que pot tenir l’alcaldia.

Amb el núm. 4 de sa-palomera analitzem la campanya de les eleccions municipals a Blanes, i si un partit ha fet les coses amb realisme, pragmatisme i amb propostes aquest ha estat ESQUERRA, amb una campanya imaginativa, lliure, fresca ha trencat la monotonia de les paraules buides del PSC i CiU.

Una campanya que ha fet anar a remolc dels republicans els altres partits, Marigó i Trias han tingut un paper trist i poc il·lusionat, en els debats llegint tota l’estona, fins i tot han copiat algunes propostes d’Esquerra. Que per cert són els únics que les concreten i expliquen com ho faran.

En aquest núm. sa-palomera presenta la proposta d’Esquerra per convertir l’IllaxBlanes en un espai completament públic, proposta que per cert demà serà presentada als Pins a partir de les 12 del migdia.

Remarquem a més, que l’únic candidat que te el contacte directe amb els ciutadans és el republicà Joan Puig, que te obert el telèfon, el correu electrònic i el bloc de campanya, més directe impossible.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

O sigui que tot blanenc que vulgui conèixer la proposta d'ERC sobre l'Illa per Blanes, en té l'oportunitat demà dissabte a les 12 del migdia, als Pins, a la Plaça Verge del Vilar.

Ànim a en Puig, la Conxita, en Rutllan, l'Assumpta, en Jordi Esteve, en Bertrana, en Marc Coll i tota la gent que ho feu possible.

Anònim ha dit...

A per totes, gent amb ganes, endavant el dia 27 donem un disgust a PSC i a CiU.

A can PSC estant desesperats amb en marigo, saben que sense esquerra no governen, i a EUiA es veuen a l'oposició.
Per cernt on son gallat i arjona

Anònim ha dit...

El debat del punt, tots menys Puig llegien, no tenen claretat.

Esquerra i endavant, sou els únics que dieu coses practiques