19.5.07

27-M: El núm. 4 de sa-palomera “A per totes” presenta la proposta d’Esquerra, 100% pública de l’Illa per Blanes





Avui a la plaça Verge del Vilar a partir de les 12 del migdia i aquesta tarda a partir de les 5 de la tarda a la Plaça de la Gent Gran, Esquerra presenta la seva proposta per l’Illa per Blanes.

Una proposta realista, factible, quantificada i realitzable que garanteix l’us públic de l’espai, la proposta treballada per estudiants d’arquitectura que han volgut col·laborar amb els republicans proposa un 80% (40.000 metres quadrats) de parc públic, amb jocs, auditori aire lliure, espais per la gent gran que ens porti fins la mateixa Bahia de Blanes, i la resta on estan situats els actuals camps de futbol (on el PSC vol privatitzar l’espai) tres equipaments públics amb un aparcament subterrani (primera hora gratuïta).

Esquerra proposa en aquest 20% de la parcel·la (10.000 metres) un edifici administratiu, un Hotel d’entitats(centre de la música tradicional i popular) i un espai firal polivalent (musica, fires, concerts, conferencies...).

Sa-palomera que és distribueix a partir d’aquest matí us ofereix la proposta d’Esquerra per l’Illa.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo no sé quants vots ni quants regidors treurà ERC, però els anys que porteu de feina i aquesta campanya electoral tan completa, on surt a la superficie aquesta feina, es destaquen entre les altres 7 llistes.
Tal com dieu, A per totes!!

Anònim ha dit...

La proposta d'Esquerra de l'Illa per Blanes és econòmicament menys costosa que el Mar dels Sentits de Marigó o l'Illa Isozaki ara indefinida de CiU.

Com que és un tema molt important en què ens juguem on van destinats els impostos que paguem els blanencs, jo i la mava família votarem ERC.