24.5.07

27-M: Esquerra a per totes, magnífic vídeo on es pot escoltar el candidat Marigó (PSC) carregant contra l’ús del preservatiu

En el debat organitzat per la Cadena Ser a Blanes, el candidat socialista Josep Marigó va realitzar un brutal atac contra les campanyes contra el SIDA.

Va intentar ridiculitzar el repartiment de preservatius que Esquerra està realitzant, per cert amb notable èxit, no solament pels ambients de nit, si no també durant el dia.





Publiquem el vídeo que Esquerra ha muntat a partir de les paraules pronunciades per Marigó contra els preservatius, vídeo que ha estat penjat a la xarxa amb molta rapidesa, felicitats per la campanya de proximitat que fa Esquerra.

Us el recomanem.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

el veritable candidat socialista ha quedat retratat en aquest vídeo.

gràcies esquerra, CiU us tindria que fer un monument

Anònim ha dit...

El parlar de l'ex-alcalde i la seva prepotència seran la seva pròpia tumba. Marigó ha embogit,Marigó ha acabat...

Quim ha dit...

La veritat és que em va anar molt bé el condó. Semblava que la tingués negra, jeje.

Anònim ha dit...

Genial felicitat, Marigó has perdut els papers

Anònim ha dit...

Com es pot presentar pel PSC un carca com aquest, quina vergonya

Anònim ha dit...

Segons l'enquesta desapareguda d'un dia per l'altre, sobre quin partit presenta les millors propostes, el gunayador clar ha estat CiU.
Gràcies sa-palomera per fer aquest servei al poble, però ara no feia falta que la borresiu del bloc.

Anònim ha dit...

Ahir el sopar i la festa de fi de campanya d'ERC va ser esplèndida, concorreguda, sincera, emotiva, esperançadora, com pràcticament i en general ho és també la feina que Esquerra porta a terme a diari a l'Ajuntament.

Demà diumenge, que no falti ningú a la cita de les urnes, i que tothom vagi a votar..... Recordeu-ho a familiars, amics, i si cal acompanyar-los als col·legis electorals per exercir el seu dret democràtic, doncs endavant..... que no falti ningú a la cita....... !!

Anònim ha dit...

no calia borrar la poll!!!!!!!!