15.5.07

27-M: Joan Puig (ERC), un alcaldable preparat i amb les idees clares; treballador i coherent per damunt de tot

Joan Puig el candidat republicà ha presentat aquest dissabte un llibre, l’acte va tenir lloc aquest dissabte a la Casa del Poble davant un nombrós públic, que va escoltar i participar en el diàleg que va provocar la presentació preparada per Rafel Bagot (periodista de TV3).

El llibre recull diferents articles publicats o no del mateix autor i una entrevista realitzada per la periodista de El Punt, Laura Juanola, on parla d’aquests anys a la vida política de Blanes.

És complementa amb els escrits d’unes trenta persones que opinen políticament del candidat, entre elles destacats polítics de diferents tendències (Puigcercós, Sánchez Llibre, Martínez Pujalte, Gaspar Llamazares,..) periodistes tant de Blanes i comarca com de Madrid i altres persones que una pagina explicant el què pensen de Joan Puig.

El llibre està a la venda a les llibreries de Blanes al preu de 10.-€, i presenta un Puig, amic dels seus amics, que és creu el que fa i lluita per allò que creu, i com diu en ell llibre, parlar clar en política no sempre s’entenc.

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Diuen que fins i tot el regidor socialiste quim gallart va donar les gracies a esquerra per la feina feta,

Anònim ha dit...

Joan Puig president mundial!!! com no s'adonen els de Blanes que un fenomen així no es dona habitualment. Si no treu majoria absoluta serà una gran decepció. poca broma, els de Blanes ja el coneixen, i el deixaran a on l'hi toca, i fora de Blanes si ha un polític que tot-hom coincideix en definir com NO ha de ser un polític, aquest es en Joan Puig. I els de ERC fora de Blanes també ho saben i ho diuen. O sigui, que calma, i no ensaboneu tant a aquest fenomen paranormal

Anònim ha dit...

CiU+ERC=CiRC

Anònim ha dit...

Pura enveja, ERC els unics amb propostes,

Esquerra ha evitat l'especulació i dona solucions a l'illa de Blanes, no com els altres

Anònim ha dit...

Home, dels 8 candidats a batlle, jo crec que el més ben preparat, amb més coneixements i sentit comú, és en Puig. Una altra cosa serà si arriba a ser alcalde, per causa de les aritmètiques en els pactes, això ara no ho sabem, però com més vots aconsegueixi ERC, més possibilitats hi haurà. Entre els 8 candidats que es presenten, per capacitats, Puig.

Anònim ha dit...

Joan Puig (ERC), un alcaldable preparat i amb les idees clares; treballador i coherent per damunt de tot JAJAJAJAAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJJA
JAJAJAJAJA

Anònim ha dit...

Aquest blog és d´acudits, oi?
"jo crec que el més ben preparat, amb més coneixements i sentit comú, és en Puig"
JUAJUAJUAJUAJUA!!
És per descollonar-s´hi tú!!
JUAJUAJUAJUAJUA!!
El que és cert és que en Puig(o Mr. Bean pels amics) és el més preparat per fer pallassades i posar pals a les rodes als demés per tal de sortir a la foto.
Per que no li dieu a en Conrad Son que faci una pel.lícula còmica amb en Puig de protagonista? Guanyaria algún premi (al mal gust, és clar)

Anònim ha dit...

el debat d'avui a la biblioteca ho ha deixat clar,

Puig alcalde

Anònim ha dit...

Per propostes, feina feta i projecte polític adaptat al poble: Esquerra.

Anònim ha dit...

Alguna candidatura independentista de veritat a Blanes??