24.5.07

27-M: Joan Puig (Esquerra) demostra en el darrer debat estar preparat per ser Alcalde de Blanes; Marigó (PSC) i Trias (CiU) provoquen decepció.




Els correus i les opinions dels nostres lectors demostren que Joan Puig (Esquerra) s’ha preparat i molt per ser alcalde de Blanes, és creu el que diu i proposa, i ho va demostrar en el darrer debat, va parlar amb el cor i la responsabilitat, sense llegir, sabia el que volia i proposa per Blanes.
Sa-palomera té molt clar que ni Marigo (PSC) ni Trias (CiU) van mostrar suficients capacitats per encapçalar un projecte, segurament poden ser membres d’un govern encapçalat pels republicans però vist el panorama, llegint els programes (fins i tot alguns no en tenen de programa) tenim clar que la nostra aposta lliure democràtica es per Esquerra, demanem el vot per Esquerra i seguirem treballant per què Joan Puig sigui l’Alcalde de Blanes.

Per cert l’únic programa amb cara i ulls i que està a l’abast de tothom és el republicà “Propostes de Govern” llegiu i guardeu les propostes, fins i tot demanen que exigim responsabilitats si no compleixen.

Sabem a més que diferents col·lectius s’han adreçat a Esquerra per donar tot el suport a la seva candidatura, tenim la sensació que el 27 de maig es produirà un agradable sorpresa per Esquerra. “Aires Nous” Esquerra cap a l’alcaldia.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Us envio un comentari que vaig enviar al Llibre de Visites de l'Ajuntament, referint-me a un senyor que deia que amb Convergència tindriem Parc de Bombers mancomunat amb Lloret:

****************

PSC i CiU JA HAN TINGUT L'ALCALDIA. VULL SABER QUÈ PASSA AMB ALCALDE D'ERC.


¿I per què CiU no va mancomunar el parc de bombers de Lloret amb Blanes durant els llargs 23 anys que va governar a la Generalitat, durant els llargs 12 anys que ha tingut l'alcaldia a Blanes i xifra similar que ha tingut l'alcaldia a Lloret??

ERC ho porta al programa, i els convergents en saben molt... de copiar les propostes dels altres.

Tanmateix, parlant del parc de bombers, em mereix més serietat i crèdit el rigor de Joan Puig, que mai ha sigut alcalde, però té capacitat, empenta, decisió, caracter i fusta per a demanar i aconseguir, com a "mosca collonera" que és, davant la Generalitat, el parc mancomunat....... SI TÉ ELS MITJANS I INSTRUMENTS QUE TÉ UN ALCALDE a la seva disposició.

Ja en tinc prou d'esperar, anys i panys, parc de bombers amb PSC i CiU a l'alcaldia.

NO EM VULL PERDRE QUÈ PASSA AMB PUIG ALCALDE.
ARA LI TOCA A ELL.

PER AIXÒ HEM DE VOTAR ERC EN GRAN XIFRA DE VOTS.

Per procurar girar la truita.