12.5.07

27-M: L’enquesta publicada per sa-palomera, desperta pànic entre els partidaris de la Sociovergència

L’enquesta feta per un dels partits que fins ara s’han repartit l’alcaldia en democràcia ha despertat el pànic entre els partidaris de la sociovergència. Podem comprovar-ho avui en un article de Josep Alum, col·laborador del Diari de Girona, i ferm partidari del pacte dels dos grans per no sacsejar res.

Avui, per primera vegada, publiquem un article que ens ha enviat el candidat d’Esquerra a l’alcaldia Joan Puig, en que contesta brillantment als partidaris del pacte entre CiU i PSC:

(41 dies) Els partidaris de la Sociovergència volen evitar a tota costa que Esquerra sigui decisiva.

(41 dies) ‘Vull parlar d’un article escrit per l’amic Josep Alúm, ferm partidari de l’anomenada ‘sociovergència’. Un article en el que parcialment parla de l’enquesta publicada al digital sa-palomera, però no diu tota la veritat, confirma que és pot produir un empat a 7 entre PSC i CiU, (la llista més votada podria pujar a 8) però nega que algun dels altres partits sumi amb un d’aquests dos. Cosa que no és certa, la llista republicana es situa en una forquilla de 3/4 segons l’enquesta feta per CiU, i és situaria com a tercera força política i decisiva per governar (l’enquesta ha estat filtrada intencionadament per CiU).

Ja sabem que això provoca certa urticària en els que volen seguir manant, malgrat que no es presenten a les eleccions. Sabem que diferents persones, els de sempre, els de les capelletes i els sectaris (quatre....) i que Josep Alum generalitza (quina barbaritat dir sectaris a tot un poble).

La imaginació de la sociovergència que transcriu l’article és de pel·lícula, posa totes les maldats en mans dels dos grups que més han treballat per Blanes, i que ho han fet amb honestedat i coherència, l’històric PSUC i els republicans. I ara volen que això no és produeixi, volen que segueixin manant els de sempre i els seus lobbys de pressió.

On era la sociovergència (PSC i CiU) en la defensa del Delta de la Tordera?, en la defensa de Pinya de Rosa? en la lluita per evitar que els ciutadans de Blanes paguéssim l’aigua més cara?, en la defensa per evitar el desdoblament de la N-II?, en la lluita per la contaminació de la Tordera?, en l’oposició en l’extracció de sorra feta a principis dels 90 i que ara el mateix Ministeri ha reconegut l’ impacte en la pèrdua del Passeig de S’abanell? Amagats, com sempre s’amaguen en els grans temes, i segons bufa el vent treuen el cap.

El PSUC de Maxi Antequera, Joan Sureda o Jordi Gelabert i Esquerra Repúblicana han dignificat Blanes i la política, malauradament el que feien uns i el que fan els altres té desgast, perquè els de sempre, els que no volen una sacsejada democràtica, no els hi perdonen la seva coherència.

Algú sap o s’imagina quant han perdut alguns partidaris de la sociovergència? per culpa de la coherència política d’aquests dos partits. Aquest és l’engany continuat del PSC i de CiU i els seus acòlits.

17 comentaris:

Anònim ha dit...

El polític més "rosa" de la galaxia gironina, Joan Puig, presenta llibre: "Què pensen de Joan Puig...i què diu ell", prologat per l'inestimable Puitxi, on recull articles d'opinió i escrits d'altres sobre ell mateix.
Un exercici d'egocentrisme humà, lloable en aquells que tenen molt a dir, però no gaire recomanable per a un polític com Puig. Perquè es una miquetona passat de voltes presentar un llibre, sobre tú mateix, en plena campanya electoral i prologat pel teu amo. L'eclèctic Puig s'ofega en la seva pròpia foguera de les vanitats, mentre a Blanes no és que rendeixi gaire la forma de fer, que més que política de'esquerres sembla política de fer-se veure el més possible.

Anònim ha dit...

O PSC/CiU.........., o ERC.

Una de dues.



Per evitar la sòciovergencia, els blanencs tenim a la nostra disposició l'eina d'ERC.

Com més vots aconsegueixi Esquerra, més difícil serà el pacte PSC-CiU.........., ja que no es poden fer segons quina mena de pactes contra la voluntat popular.


Per a qui no vulgui que els regidors de PSC o de CiU facin alcalde al candidat del partit contrari.........,
l'alternativa al pacte de socialistes i convergents.............: és ERC.

Anònim ha dit...

Jo només veig publicitat electoral d'ERC amb CiU per tot arreu. si això vol dir sociovergència, jo no hi estic d'acord, ERC sap que mentre hi hagi en Joan de cap de llista, no hi hauRà pacte amb el PSC, per tant només li queda allistar-se amb CiU. Només té una carta. Però a més a més juga el doble paper, per un costat parla del fantasma de la sociovergència i per l'altre es publicita, s'autodona medalles en la NOTA juntament amb CiU. TOT PLEGAT UNA FANTASMADA.

Anònim ha dit...

RESPOSTES A PREGUNTES AMB TRAMPA:
On era la sociovergència (PSC i CiU) en la defensa del Delta de la Tordera?,El PSC estava defensant el Delta de la Trodera, sempre l'ha defensat. Igual que ha defensat que no es constuïssin els marmotretos que s'han construit tant a la desembocadura com a primera línia de mar de la desaladora.

Anònim ha dit...

RESPOSTES A PREGUNTES AMB TRAMPA:
on era el PSC en la defensa de Pinya de Rosa? des del primer moment i en Quim Rutllan ho sap perfectament, el PSC ha recollit firmes, ha col.laborat econòmicament i ha lluitat en la defensa de Pinya de Rosa. qui digui el contrari, MENTEIX. Per cert que s'ha fet dels diners amb que alguns particulars i també el PSC i van aportar per la plataforma Salvem Pinya de Rosa?

Anònim ha dit...

RESPOSTA A PREGUNTES TONTES:
On era el PSC en la lluita per evitar que els ciutadans de Blanes paguéssim l’aigua més cara? Actualment el PSC està intentant desenredar un enredo que CiU va deixar d'herència en aquest tema. Per tant, és millor no contestar.

Anònim ha dit...

RESPOSTA A PREGUNTES QUE SOBREN:
en la lluita per la contaminació de la Tordera?, en l’oposició en l’extracció de sorra feta a principis dels 90 i que ara el mateix Ministeri ha reconegut l’ impacte en la pèrdua del Passeig de S’abanell? I ERC, on era ERC.???
Ara es desperta???

Anònim ha dit...

Efectivament, ERC hi era.
mentrestant, els socialistes s'amagaven a la panxa del bou, on no neva ni plou.

Concretant: l'extraccíó-robatori de sorra del fons marí davant els nostres nassos blanencs, el va cometre el ministro socialista José Borrel (socialista-PSC-socialista-PSC, partit de Marigó i Pere Garcia), amb el silenci còmplice de la llavors alcaldessa Maria Dolors Oms i l'aleshores regidor Pere Garcia.

On eren llavors els socialistes de blanes??
ON ERA LLAVORS MARIGÓ???

Callats com a tombes, com ja és habitual en ells, QUAN MÉS ELS NECESITEM ELS BLANENCS.

La sorra la robaven al medi ambient de davant de Blanes per endur-se-la per omplir les platges de Santa Susanna.

PSC-Blanes, Oms, Pere Garcia, solidaris amb Santa Susanna i a Blanes, que ens cardin.

Que Lloret no vol Santa Cristina al PEIN de Piya de Rosa?? Marigó solidari amb Lloret.

Que ens volen cardar els boscos del Vilar?? Marigó solidari amb Tordera, i als blanencs, que ens bombin.

Marigó i PSC-Blanes, en els moments difícils, és quan més giren l'esquena als blanencs, mentre són solidaris amb tothom no-blanenc (o anti-blanenc), amb el Pedro J. Ramírez, amb Joaquim Nadal, en detriment dels blanencs.

D'això, parlant clar, se'n diu trair als teus conciutadans del teu poble dels que teòricament dius que ets "l'alcalde de tots".

Suficients raons perquè a l'Ajuntament hi hagi menys PSC i més ERC.

Anònim ha dit...

El PSC es va pujar al carro de Pinya de Rosa, quan ERC ja l'havia engegat des del primer moment de ja feia anys.

Si fos pel PSC, avui Pinya de Rosa estaria edificada.

Si no, que li preguntin a Maria Dolors Oms (socialista blanenca), que va requalificar els terrenys transformant-los en sòl urbanitzable, i en tota la seva vida no ha mogut ni un sol dit per la protecció d'aquest espai natural.

Recordo que la Plataforma va demanar als partits que presentessin propostes, i mentre el PSC va fer una proposta mancada de realisme (la va arribar a vincular a un futur incert de la Illa Isozaki Ramosiana), ERC va fer l'emplaçament perquè, mitjançant Llei, es declarés PEIN, amb el que comportava de 100% de protecció. En Puig va redactar el text de la Llei que finalment va aprovar el Parlament de Catalunya, i pel que assegura i garanteix la salvaguarda del nostre paratge natural.

I per cert, els socialistes que estaven a la Plataforma, un, en Quim Valls està supeditat a les directrius del sector doiminant i reaccionari de Garcia, Fábregas, Oms i Marigó, i l'altra, la Laura Arjona, al seu partit la fan sortir per la porta del darrere al fer-la caure de la llista.

Així és com agraeixen els capitostos del PSC els serveis que presten els seus companys competents i que treballen, marginant-los, mentre simultàniaement ascendeixen i eleven a trànsfugues convergents.

Anònim ha dit...

En Josep Alum és metge o polític? És una persona sectària que mira de reüll a tots aquells que no pensen com ells...

Anònim ha dit...

PUIG=BOTIFLER
Puig, a quí vols enganyar?
Et penses que som idiotes els blanencs?
Ara només et queda pactar amb la dreta (CiU), veritat?
BOTIFLER!!

Anònim ha dit...

L'unica dreta de debó és Marigo(ex UNIO) que fins i tot fa la pilote al Centre.

Anònim ha dit...

Aquí es van perfilant dos grans blocs:

1 - L'un: el sòciovergent, que s'ha d'ajuntar perquè per si sols (psc o ciu) no poden, i va a la baixa.

2 - I un altre bloc que puja, que és ERC.

Aquí hi ha un bloc que no ofereix res de nou sobre el que ja coneixem de la política de sempre a Blanes, tan sols refregits.

I hi ha un altre bloc, amb saba nova, combinat amb experiència, amb projecte propi i amb propostes diferents, originals i que són relitzables per un ajuntament.

Bé, doncs jo em decanto pel segon bloc, el d'Esquerra.

Passa-ho!!

Anònim ha dit...

"I un altre bloc que puja, que és ERC.
JUAJUAJUA!!
El 27M baixareu en picat, doncs!
JUAJUAJUA!!
(Que divertit és aquest blog!!)

Anònim ha dit...

Riu, riu, ves rient abans d'hora, que hi ha un refrany en castellà que diu: "Quien rie el último, rie mejor".

Anònim ha dit...

Doncs n´hi ha un altre que diu:
"Todo lo que sube, baja"

Anònim ha dit...

CiU+ERC=CiRC