22.5.07

27-M: PSC i CiU volen adormir els debats



Avui té lloc el penúltim dels debats electorals, aquest organitzat per la Cadena Ser de Girona es farà des de la Biblioteca Comarcal i obert a la presencia de públic.

Segons hem pogut saber a data d’avui els dos partits que s’han repartit el poder han posat molts problemes al debat, fins al punt que CiU diu que hi enviarà el núm. 2 de la candidatura Carles Gibert.

Segons les normes de la SER, si el núm. 1 no hi va, no accepten un segon o tercer de la llista, el que podria comportar una excusa perfecte per que el PSC es negues a participar.

Els dos directors de les campanyes del PSC i CiU (Pere Garcia i Fèlix Bota) no volen més debats i si es fan els volen de baixa presencia pública. A més el debat de la Cadena Ser és l’únic amb només els cinc candidats de partits amb representació parlamentaria i segurament el més àgil i pràctic, el que comporta nervis en els dos partits esmentats.

Veurem si el pànic escènic afecta al PSC o a CiU. Seria lamentable negar als ciutadans el dret a debatre. Segons a pogut saber sa-palomera els sectors econòmics de la ciutat van proposar un debat que va ser descartat tant pel PSC com CiU per por a no trauran rendiments, tot al contrari.

Per últim demà dimecres està previst el darrer dels debats, organitzat per la TV de Blanes serà emès en directe a les vuit del vespre. La llàstima que el debat es faci a l’ombre de l’estudi i quasi sense publicitat.

S’ha perdut una oportunitat de realitzar-lo al Teatre Municipal i amb públic, el PSC que dirigeix la Radio i Tv de Blanes ha imposat amb el vist i plau de CiU la baixa intensitat.


14 comentaris:

Anònim ha dit...

Tenen panic al debat, PSC i CiU no tenen propostes i s'amaguen

Anònim ha dit...

Estic d'acord, PSC i CIU estan lluny de la preparació dels republicans.

Mai he votat a Esquerra, només ho faig per les eleccions a Blanes i mai m'han decepcionat.

ERC ara a l'alcaldia

Anònim ha dit...

Ara resulta que CiU i PSC no estan preparats com els d'ERC (ai, Esquerra): JA JE JI JO JU !!!!

Anònim ha dit...

Mira que arribeu a inventar i imaginar coses que no són certes...

Anònim ha dit...

Es la veritat, on eren els sociovergents pel tema del preu de l'aigua, de pinya de rosa, del delta, de la defensa de platja,,,,
tantes coses que abandoneu el barco sempre que hi han problemes

Esquerra és la coherencia psuquera dels anys 80

Anònim ha dit...

Hi ha partits que tenen compromisos amb els barris desde fa molt de temps, com és el cas de CiU.
En sap greu no tenir un candidat totpoderós i no es pot partir en tres per anar a dos mítings acordats desde fa setmanes i un debat d'una emisora de ràdio prosocialista que va anunciar el debat sense preguntar l'agenda del partit.

teniu sort els d'ERC, us sobra el temps en plena campanya electoral! això és molt bon presagi!dos mítings als barris per setmana en dues setmanes són quatre mítings per presentar a cada barri el programa. Em sembla que no us apropeu gaire a la gent!!

Anònim ha dit...

Un bon equip es demostra quan qualsevol dels membres de la seva llista està preparat per explicar el programa electoral de la mateixa manera que ho fa el candidat.

En el cas de CIU tots els candidats de la llista participen en els diferents mítings.

En el cas d'ERC, a part de tenir una llista que no ha demostrat res, no té Candidat, per tant no cal predicar parlant sinó amb fets (que d'aixó no en sabeu gens).

Anònim ha dit...

Senyors de CiU deixeu de preocupar-vos d'esquerra, que es el PSC qui us guanyara els vots, només qui ni assumeix el repte vol guanyar a costa dels petits.

PSC=cIu votaré a esquerra com faran milers de ciutadans per una persona honesta i coherent

Anònim ha dit...

Ui ui ui, el convergent que firma com a "fariseus" ja treu l'excusa de mal pagador (per no dir que està escagarrinat a les calces per la por escènica del debat de la cadena SER), quan textualment, i més amunt, excusa:

"no es pot partir en tres per anar a dos mítings acordats desde fa setmanes i un debat d'una emisora de ràdio prosocialista que va anunciar el debat sense preguntar l'agenda del partit"....


CiU busca mil-i-una excuses PER NO ANAR AL DEBAT DE LA SER, amb els 5 caps de llista amb representació a l'Ajuntament, anunciat en cartells pertot Blanes, als vidres de les botigues.

CiU té por al debat, al diàleg entre candidats. Per alguna cosa serà. Jo crec que perquè els manca programa i arguments davant les idees clares d'Esquerra Republicana de Catalunya de Blanes.

Anònim ha dit...

Joan Puig és l'autèntic promotor del debat de la cadena SER. No té projecte, tampoc té equip i ell com a candidat és un zero.
No té més remei que intentar vetar el debat a la resta de membres de la llista que no siguin els candidats.
Però quan arriba el moment del debat, els periodistes de la SER resulta que estan d'acord en que participin els candidats qie ho desitgin encara que no siguin els candidats.

Que estva enfadat en Puig? que ha perdut els papers en el debat de la SER? tot eren enfrontaments per tal de no explicar el seu programa!

Que està disposat a participar altre cop del TRIPARTIT?

Qui té un problema greu és ERC que no té propostes i omple els seus blocs de mentides!

ànims, encara teniu temps de parlar amb la gent!

Anònim ha dit...

Felix Bota ha vetat que participes Josep Trias per por a perdre. Per aixo s'ha inventat un acte.

Una manca de respecte d'alguns candidats, un salmero d'EUiA prefereix anar a veure l'Espanyol un partit de futbol i Trias panic escenic.

Per cert qui ha perdut els papers es el membre de l'OPUS Marigó que ha renyat Puig per repartir preservatius,

ara vi i roses que punxen si, quina barra

Anònim ha dit...

Si, segons un convergent, Joan Puig és l'autèntic promotor del debat dela SER.... això, més que un defecte, és una virtut, no? Fomentar el diàleg, el debat a través d'un mitjà tan directe com la ràdio que arriba directe a la gent i la gent pot conèixer les propostes de cada u.
Ara bé, si CiU es vol adreçar, a la mateixa hora, a només una part de la societat, a la seva galeria, a la seva claca, que li dirà "sí a tot" de manera acrítica, en un acte de flors i violes, i li riurà les gràcies.... aquest és l'opció endogàmica i de mirar-se el melic de CiU.

La d'ERC és oberta a tothom, i on es confronten les propostes dels uns amb les dels altres, perquè el blanenc estigui informat de què volen i com són TOTS els candidats I CADA U.

ERC propugna comparar, escollir i decidir en funció d'escoltar a tots.
CiU delega el núm 1 al lloc fàcil on l'ensabonaran, raspatllaran i tindrà camí endogàmic de roses... en aquell acte.

Anònim ha dit...

Una vergonya va ser l'actitud i els comentaris barroers i mal educats del senyor Joan Puig en el debat de la SER. Si el senyor Trias pensa pactar amb ell, jo m'hi nego a votar-lo. I pel que veig CiU i ERC van en aquesta línia, la del pacte. Per tant, amb mi que no hi comptin.

Anònim ha dit...

Joan Puig no té grans dots d'oratòria (és senzill), però parla com parla el poble, pla, col·loquial, directe, sense faltar i sense insultar.

Puig sap distingir molt bé la diferència que hi ha entre la crítica (critica de gestió, crítica política, legítima i NECESSÀRIA en democràcia, en un Estat de dret, amb governs i oposició atenta i fiscalitzadora), Puig sap distingir molt bé la diferència que hi ha entre aquesta crítica..... i l'insult.

Ara bé, si en un debat a la ràdio o on calgui, Puig recorda els fets (poso com a exemple de "fet" l'incompliment de l'acord de Ple per part de l'alcalde per al tancament del pàrquing d'autocaravanes), i el recordatori dels fets fa nosa o fa mal als governants de torn, recomano que s'hi posin una crema calmant de la urticària o que prenguin una til·la. Se sentiran millor i guanyaran en benestar.