20.1.07

Enric Pardo, un ecologista a traïció.


Dies desprès de la sorprenent roda de premsa d’Enric Pardo en nom del CILMA sobre les bonances de la MAT, encara hi ha sorpresa, perplexitat, e indignació entre els ajuntaments i col·lectius afectats.

L’AMMAT (Associació de municipis contra la molt alta tensió) se sent traicionada per les maneres i les formes d’aquest anomenat ecologista que en ares d’un protagonisme desmesurat els ha traït.

Segons ha pogut saber sa-palomera, Enric Pardo (ex-naturalistes de Girona i regidor d’IC a l’Ajuntament de Girona) no va acceptar les recomanacions dels tècnics d’esperar, perquè l’informe era provisional, de parlar primer amb els ajuntaments, per un afany d’ésser el protagonista ha fet el principal favor a Red Electrica Espanyola.

Enric Pardo ja te un historial de traïcions al territori de la seva etapa de portaveu de Naturalistes de Girona, si no que s’ho preguntin als partits polítics de l’Ajuntament de Blanes, excepte ERC.

Els va aconsellar que la millor opció de desdoblament de la N-II era l’anomenada pel Vilar i Sant Daniel i tots excepte els republicans so van creure, “l’excusa, si ho diuen els ecologistes és que tenen raó”, les conseqüències de les seves recomanacions, avui Blanes té totes les possibilitats que el desdoblament de la N-II es carregui bona part del seu territori.

Avui PSC, CiU, IC/EUiA i PP malgrat no ho volen reconèixer públicament se senten enganyats per l’actitud d’Enric Pardo, que va jugar a favor dels interessos especulatius de Tordera i de les tesis del Conseller Nadal, en definitiva el mateix que acabar de fer en el tema de la MAT, ha jugat a favor dels interessos especulatius. El territori no paga traïdors.


sa-palomera@hotmail.com

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Com a persona que me vaig creure el que deien els naturalistes de Girona i votant d'un dels partits que va acceptar el desdoblament pel Vilar, avui hem sento més emprenyat que mai.

Demanaria als partits que és van equivocar que demanessin disculpes com a mínim, l'error ens pot costar molt car

Anònim ha dit...

A la web de naturalistes no han dit res encara de la roda de premsa, a que esperen? per desautoritzar a Pardo.

Anònim ha dit...

PSOE+EUIA+CYU+PP= Traïdors de Blanes. Gràcies per fer passar la N-II per el vilar!!! Moltes gràcies de tot cor!

Anònim ha dit...

l'argemir hauria de demanar responsabilitats al pardo.
quina cara que te

Anònim ha dit...

Pardo practica el contrari del que predica.

Va de verd i ecologista però no ho és.
En realitat és socialista.

El socialisme és l'antítesi de l'ecologisme, són visions antagòniques, oposades.

Si no, que ho preguntin als residents propers a espais naturals de l'exrègim socialista soviètic.
Hàbitats i espais naturals desapareguts, totalment morts, tòxics, dessecats, alterats o enverinats: dessecament del Mar d'Aral, peixos morts, desviament del curs del riu Volga, indústria pesant de les més contaminant del món, central nuclear de Txernòbil...

Tot això s'ha fet, no ho oblidem, en nom de les esquerres obreres SOCIALISTES.

No és ben bé igual aquell socialisme que aquest o el d'Enric Pardo, de Nadal, Montilla o Argemir... però sempre hi ha unes temptacions, propensions i tendències...... que fan tirar "cap al monte"... socialista.

El socialisme espanyol és d'allò més de dretes, neoliberal, carca i reaccionari que hom pogui trobar. En Pardo n'és un fidel servidor i camuflat submarí, al servei del capitalisme salvatge.

Anònim ha dit...

Teniu raó aquests polítics demagogs només diuen mentides. Perquè ERC de Tordera també defensava el traçat pel Vilar? PErquè Puig va trigar dos anys a adonar-se que el traçat del Vilar no era bó? perquè tots parlen de quin traçat és menys dolent i cap defensa que no es faci l'autopista. Puig enfeinat a Madrid no té temps per Blanes. Estem arreglats

Anònim ha dit...

aixo ultim és mentida, ERC van ser els unics que es van adonar de l'engany, la hemeroteca ho deixa clar, erc igual a coherencia

Anònim ha dit...

Els socialistes no fan més que enredar al personal.

ERC-Blanes i ERC nacional ha estat, de sempre, l'únic partit que ha defensat que el desdoblament de la N-II passi a prop del seu traçat actual (opció amb molt menys i menor impacte ambiental que la dels boscos, paratges verges i muntanyes del Vilar).

Una petita excepció temporal, que ja s'ha resolt (em consta que tota ERC va a una, en el tema) havia sigut la de Tordera, condicionada per la immensa olla a pressió amb què coaccionaven alguns terratinents torderencs i maresmencs, així com lobbies, grups especuladors molt interessats a que passés pel Vilar.
En un ambient de manipulació així tan gran en un poble com Tordera on tothom es coneix, no es estrany que forcessin, amb amenaces incloses i fets consumats, als republicans torderencs a carregar-li el mort (el desdoblament) al veí i ja prou sobrecarregat municipi de Blanes).

Reitero, ara però, i de fa temps, ERC va tota a una.

Socialistes, prou manipulacions... VOSALTRES NADALISTES SÍ QUE VOLEU DESCARADAMENT I SENSE MIRAMENTS CARREGAR-VOS TOTS ELS BOSCOS DEL VILAR I SANT DANIEL, I MATXUCARNOS LA SOSTENIBILITAT I EL MEDI AMBIENT, PERJUDICANT-NOS TANT ALS BLANENCS, COM ALS TORDERENCS, COM A LA COMARCA I PAÍS.

SOCIALIES, NADAL, ENRIC PARDO, ARGEMIR, MARIGÓ I COMPANYIA... NO TENIU VERGONYA.... SOU CAPAÇOS DE QUALSEVOL ATZAGAIADA, DE CARREGAR-VOS CENTENARS D'HECTÀREES DE BOSC, FLORA, FAUNA I NATURA, TALANT I ASSASSINANT MILERS D'ARBRES I D'ESPAIS NATURALS............. NO TENIU VERGONYA.