12.1.07

Les JERC, li donen una lliçó de democràcia a l’alcalde de Blanes Josep Marigó (PSC)



Les JERC (joventuts d’esquerra republicana) ha tramès una nota de premsa en que denuncien l’actitud de l’alcalde de Blanes de no complir l’acord legal aprovat ple plenari municipal de tancament d’un aparcament il·legal d’autocaravanes.


I en resposta a l’actitud antidemocràtica de l’alcalde, han procedit a donar compliment a l’acord plenari i han procedit al tancament efectiu de l’aparcament, han tapat amb bosses de plàstics i han precintat el recinte.

En la nota de premsa, les JERC diuen “creiem que tots, ja vàrem tenir prou amb el règim feixista de Franco i, com a joves, ens neguem a que la història es repeteixi i quan l’alcalde no respecta les decisions democràtiques del seu poble es corre el perill de tornar-hi.

Han enganxat a continuació un bàndol amb l’anagrama de l’Ajuntament blanenc i de les JERC en que expliquen que la voluntat popular ha decidit procedir al tancament d’un aparcament obert sense el mínim expedient de legalitat.



Tota l’acció ha estat enregistrada en vídeo, que ha estat penjat a la xarxa, a l’acció és poden veure donant la cara, els membres de les joventuts republicanes que han donat compliment a l’acord de ple.

Des de sa-palomera, mitjà que sempre ha respectat la llibertat i la democràcia i que ha denunciat les actituds polítiques contraries als més elementals principis de llibertat felicitem als joves republicans per la demostració de respecta democràtic que ha tingut l’acció.

Igualment exigim a l’alcalde de Blanes que acati la legalitat establerta, que accepti la voluntat del seu plenari municipal i demani excuses per la seva actitud i que tanqui un aparcament que mai ha existit.

21 comentaris:

Anònim ha dit...

A veure si us apliqueu la pancarta a vosaltres Puig: "Respecteu la voluntat democràtica del poble"
El poble va dir que no volia a Montilla de president, Botiflers!
ERC=PSOE

Anònim ha dit...

No barregis naps amb cols!!!! Els convergents esteu a la que salteu... a veure quan les JNC donen la cara i es mullen com les JERC...

Anònim ha dit...

Felicitats, ja era hora que álgú plantes cara!
Felicitats a les JERC
Perquè la democràcia és el primer

Anònim ha dit...

Com a mínim dignitat, ara l'alcalde ja ha donat les ordres i han retirat la pancarta i les contes, jo proposo tornar.hi

Anònim ha dit...

sr Marc Puig aviat començaràs a aprendre processal...si fa o no fa, com el teu estimat pare

Anònim ha dit...

Enhorabona.

Dr. Martí Duran, professor de l'IES Sa Palomera

Anònim ha dit...

Vosaltres heu pactat amb en Montilla, sou els primers que no respecteu la voluntat del poble de Catalunya. Ni vingueu ara amb lliçons de democràcia.Ara bé, sempre els dolens són els altres.

Anònim ha dit...

quina cara que tenen alguns, aqui els unics impresentables son un alcalde i un tinent d'alcalde que menteixen,ningu ha aprovat l'aparcament,es il.legal i han enganyat al poble i als caravanistes

marigo sigues democràta

Anònim ha dit...

Ànim JERC. Fa falta més gent com vosaltres.............

Anònim ha dit...

els hi heu donat una lliço, la prova qur l'alcalde digui que sou de la kale borroka.

quina cara,el que ha de fer es demanar perdó.

Anònim ha dit...

Més q un comentari és un dubte, com és q el Busot no s'actualitza, era molt "divertit".

Adeu!

Anònim ha dit...

la nova adreça de busot.
www.busot.ca
marigo et vens al mundo per fer mal a puig i ara vols fer mal al fill d en puig, que t ha donat una lliço de modos.
plega marigo per incompetent

Anònim ha dit...

Kale borroka? jaja Marigó no miris tant la televisió. Que van cremar 3 ó 4 caravanes fent sortir la gent de l'interior?
Que tot plegat eren adhesius i bossa de brossa!!

Anònim ha dit...

l'unica bretolada es la que ha fet l alcalde
incomplir l acord de ple

Anònim ha dit...

pq no es vol l'aparcament d'autocaravanes ?

Anònim ha dit...

el que no és vol és que l'alcalde no accepti l'acord de ple, a més l'aparcament tal i com diuen els autocaravanistes de veritat es una farsa i una estafa ja que no presta serveis.

el problema no són les caravanes, el problema és la mentida de l'Argemir i el tris paper d'un alcalde sumis als peus de l'argi

Anònim ha dit...

Jo sóc veí de la zona, he parlat amb bastants veïns aleatòriament (uns 30) des de la "inauguració" i la majoria -uns 22/23- són poc o molt contraris al pàrquing. Són veïns dell Racó d'en Portes i d'Els Pins.

Ull viu, que entre els que són contraris n'hi ha uns quants que voten socialista (zona "bastant socialista"). Bé, ho feien fins ara, però ara estan amb la mosca al nas, i es pot girar la truita o "que vaya a votar la Dolores" (Oms, per més informació, exalcaldessa PSOE).
Pot passar de tot.

Anònim ha dit...

Esto lo van a borrar, pero ¿quien es el fascista? el que hace las cosas porque le ha votado para tomar decisiones o el que se toma la justicia por su mano?.

Anònim ha dit...

tranquil que nosaltres no som els socialistes de blanes, defensem la llibertat.

Marigoi l'argemor son els que insulten als democrates,encare ells no han acceptat la voluntat delple

Anònim ha dit...

Claro que no lo borran, en sa-palomera no censuran escritos de los lectores como sí lo hacen en periódicos de línea socialista. Pa fascistas, los que ejercen una silenciosa però férrea censura sobre los medios, igualitamente como hacía la censura franquista.

Comentarte que es verdad que Marigó recibió unos votos. Pero fueros muchos menos de los de la mitad de los electores.
Y cuando ocurre esto, un político DEBE DE BUSCARSE APOYOS, DIALOGANDO, NEGOCIANDO, PARA GANARSE MAYORÍAS.

Pero esto tan razonable, Marigó sólo lo hizo en las negociaciones para la elección de alcade previas a la investidura... Una vez con la vara de alcalde en sus manos, ha pasado a ejercer de forma visible o encubierta de forma egoista y despótica, sólo a beneficio de sus más allegados (cúpula de la minoría de jefes socialista), practicando el amiguismo y el clientelismo, sólo se debía hacer las cosas cómo él quería, ni un centímetro más para arriba ni más para abajo.

La mayoría del ayuntamiento (11 concejales), ha tenído muchísima paciencia, con alguien caprichoso, sectario y sordo como es el alcalde........ pero la bufonada del aparcamiento, perjudicando a TODA, AL CONJUNTO DE la economía local (está provocando boicots varios) es la gota que vierte del vaso.

Se trata de un asunto (de un solo asunto) en que Marigó perdió una votación democrática en el Pleno y ha evidenciado que, por su abuso de poder, se está quedando sólo. Es una decisión democrática por mayoría de concejales que han votado libremente.

Por lo tanto, de ahora en adelante, si Marigó quiere presentarse de nuevo como demócrata, debe complir el mandato de la Institución democrática (elegida en las urnas por los ciudadanos) que él mismo preside y quien debería ser la primera persona (como máxima autoridad local), en grado máximo y ejemplarizante, el primero que la debería respetar.

Anònim ha dit...

El company ha dit: "Es un asunto (uno solo) en que Marigó perdió una votación en el Pleno y ha evidenciado que se está quedando sólo".

Efectivament, ni així, ni que en tot el que portem de mandat (3 anys i mig) hagi perdut fins ara cap votació (com era el cas), ni que ara hagi estat la primera... no vol cedir ni un sol milímetre, és que ho vol tot, tot, tot, acaparadorament, egoistament, vol el 100% del 100%, i a més de forma tossuda i fèrria.
En les negociacions i en els llocs on s'ha de governar a favor de tothom i de tots els sectors dins un poble, hi ha certts moments en què cal saber cedir una mica, ni que sigui una mica.
En política, com en els esports, hauria de saber Marigó que, a vegades es guanya i a vegades es perd..., i cal saber estar a l'alçada de cada ocasió, a les dures i a les madures. Marigó jo no sé si sap guanyar..., però el que és segur és que no sap perdre i fa marrulleries com el futbolista que va perdent el partit, perd els nervis, desobeeix l'àrbitre (el Ple) i começa a repartir puntades de peu per aquí i per allà.

No sé si sap guanyar, però hem vist que no sap perdre ni una miqueta de res. Una pena.