5.1.07

Esteve Pujol confirma a sa-palomera: “La Diputació de Girona és el principal objectiu del PSC a les municipals.”

Tal i com va avançar sa-palomera el passat més de novembre, el Nadalisme té un objectiu clar a les properes eleccions municipals, entrar a governar a la Diputació de Girona, i si pot ésser amb la presidència millor que millor.

Segons publica avui la premsa gironina amb declaracions fetes pel diputat del PSC Esteve Pujol (PSC)“la Diputació està desaprofitada (vol dir no està controlada pel PSC) és el principal objectiu de les properes eleccions municipals, volem la Presidència per tal de poder aprofitar el màxim els seus recursos.”

A cinc mesos de les properes eleccions municipals a la gent del PSC gironí se els hi veu el llautó, Esteve Pujol ha estat sincer i ha posat a sobre la taula l’estrategia del Nadalisme, tot si val si tenim la Diputació, malgrat afirmar que volen la presidència, tenen molt clar que és conformen en entrar al govern.

En poques paraules, els lector de sa-palomera són prou intel·ligents, tot si val si entren a la casa gran de Girona, la Diputació és el forat negre de Nadal, és la derrota permanent, i per tant i dedicarà tots els esforços possibles i més per aconseguir-ho.

El PSC pactarà amb el diable per estar a la Diputació, va fracassar a l’any 2003 i no vol que li torni a passar el mateix, ho saben i tenen tal i com va publicar sa-palomera la maquinaria engegada.

CiU i ERC han tenir ells ulls ben obert i analitzat amb tranquil·litat el que els interessa, pactar amb en Nadal és tràgic per qui ho fa, la història ho demostra, CiU ho ha patit a Girona.

La cursa ha començat, i alguns han fet sortida abans d’hora...................

3 comentaris:

Anònim ha dit...

ho volen tot, ho acaparen tot, vigileu, que no son de fiar.

Anònim ha dit...

I vosaltres, ERC, la segona marca del PSOE, li oferireu en safata.
No us cansareu mai de llepar el cul al PSOE i a Espanya, independentistets d'esquerres?
ERC= minyona d'en Nadal!

Anònim ha dit...

Ostres... el PPSOERC que wai... reforma laboral, reforma fiscal... com mola que els més rics paguin menys i els més pobres cada cop paguem més.