3.8.07

Pere Garriga, un vividor de la política

Aquest regidor de l’entesa de progrés d’Arbúcies (marca blanca d’IC) és tot un cas, home de confiança i regidor durant molts anys de l’ex alcalde de Arbúcies per la CUPA i militant d’Esquerra Jaume Soler, a qui va portar a perdre les eleccions municipals a la passada legislatura.

La victòria d’Esquerra en les anteriors eleccions municipals va ser insuportable per Pere Garriga qui ja no va poder amagar més la seva vinculació a IC. Va ser nomenat càrrec de confiança per aquest partit a la Diputació de Girona, fins es va poder col·locar a la direcció d’una empresa pública depenent de la Conselleria de Medi Ambient que presideix el seu partit. No va tenir cap escrúpol per deixar tirats als seus companys de la CUPA.

En aquesta legislatura ha estat nomenat Conseller delegat i director general de l’empresa pública Forestal Catalana, SA, depenent de la Conselleria de Medi Ambient i Habitatge.

I des d’aquesta situació de privilegi i no havent paït la derrota electoral del seu partit a Arbúcies, ha començat un altre cop a maquinar per dificultat l’alcaldia de l’alcalde republicà d’Arbúcies Roger Zamorano.

Segons pública avui el Diari de Girona, Pere Garriga ha demanat a l’alcalde d’Arbúcies que cedeixi dues àrees, ja que considera que no ho podrà compaginar amb la seva elecció com a Diputat a la Diputació de Girona.

El que no diu “el crak” de la política del Montseny, és que ell pensava compaginar la suculenta direcció de l’empresa pública amb l’alcaldia que per sort va perdre.

19 comentaris:

Anònim ha dit...

quan parlareu de que la vostra amiga Juanol, insigne periodista de El Punt, se'n va a la diputació? s'ho ha guanyat a pols eh?

Anònim ha dit...

La Laura Juanola, en l'àmbit de la seva vida privada i personal, pot tenir amics, coneguts o saludats polítics, republicans, socialistes o convergents, o NO-POLÍTICS (i ningú n'ha de fer res, de les amistats, coneixences o salutacions PERSONALS de la Laura Juanola, perquè seria una intromissió en la vida privada de les persones).

El que està clar és que la Laura Juanola, com a lector que sóc d'El Punt -no tinc el gust de conèixer-la personalment-, és una professional com la copa d'un pi, i seria un honor per a qualsevol mitjà de comunicació o institució el fet de tenir-la en plantilla, treballant-hi. No hi veig el "pecat" ni el "delicte" per enlloc, només faltaria.

Anònim ha dit...

quina puta miseria de socialistes cabrejats, per cert la juanola no va a la diputació.

Va a un lloc encara millor, perque és una bona professional, perque tinguis mes enveja....

Anònim ha dit...

juanola = cap premsa blanes

Anònim ha dit...

socialista vas equivocat, millor encara estàs perdut

Anònim ha dit...

Bones.

sòc un Arbucienc i crec que tinc més dret a tu a opinar sobre el tema d'Arbúcies.

D'acord que en Pere Garriga viu de la política. Com l'alcalde d'arbúcies i un llarg etc... de gent.

el que no estic d'acord es que descalifiqueu per descalificar. primer veniu a Arbúcies i coneixeu la relaitat..

Erc el 2003 es va presentar per primerr cop a Arbúcies va treure uns 1150 vots i 5 regidors ( i contra tot prònostic el seu candidat és va convertir en batlle d'arbúcies).

a aquestes elecions les va guanyar l'entesa del prog`res d'Arbúcies que presentat-se per primer cop ( amb 2 ex regidors de cupa i gent de les associasioncs i entitats d'arbúcies) va treure més vots que CuPa l'any 2003 i els mateixos regidors que erc el 2003. Erc va perdre un regidors i 300 vots. Era el partit de govern un partit de govern amb 4 anys mai sol tenir tan desgat. Hu heu cardat tant malament que fins i tothavent perdut heu fet mans i manigues per mantenir l'alcaldia...

De la mateixa manera que ens expliques el pacte de santa coloma anava amb el del consell..
Perquè no ens expliques els trepitxeos d'erc i el psc d'arbúcies....que van canviar scertts pobles per podert governar a arbúcies....

Crec que hauries de mirar les dades eelctorals d'arbúcies, ja que entesa no va perdre les eleccions va ser el teu amic roger zamorano i erc qui governat a perdut..

A i si dius vividor parlem d'aquest ultim ja que ara cobrara 70.000 euros de la diputació més diets mes uns 7000 de l'ajuntamnet d'arbucies l'any o sia uns 100.000 europs...senyos d'erc a on aneu....

tambè cal dir que el vostre candiadat joan puig de banes amb quin partit va votar a l'investidura del alcalde de ciu??' amb el pp i proa que due ni dor....

veniu a arbúcies a coneixer la realitat i veureu que el nostre alcalde no es procupa per la seva gent.

Anònim ha dit...

Cada cop està més clar que la gent que esteu ara a ERC, vau trobar-vos un partit buit que no era res ni tenia a ningú i vau decidir ocupar-lo, amb no massa mes objectiu que enrriquir-vos, dilapidar la caixa i viure de la politica. Ho heu fet prou bé fins ara i no s'ha notat massa. Ara s'està començant a notar una mica per que l'ambició s'ha disparat i ha deixat de tenir mida i una certa prudencia sempre necessaria amb aquestes coses. Suposem que l'electorat ja farà justicia, doncs és l'ùnic que pot fer-ho de moment. Mentre això no pasa us agrairia que no ens donessiu la pallissa parlant de Catalunya, Republica i d'altres coses, ni sobretot, que us possesiu a desprestigiar a d'altres persones que no son de la vostra força politica. Encara que vosaltres sigueu com sou, no tothom és igual, i l'escampar merda a tot arreu no fa que la vostra faci menys pudor.

Anònim ha dit...

Als anteriors dos anònims:
Estic en part d'acord, si no fos perquè allò que apliqueu a ERC és tant o més aplicable a CiU, PP i, sobretot, a PSC (PSC-IC-PSOE).

Jo de vosaltres, en el moment en que comencés a malparlar d'ERC, també malparlaria en tanta mesura dels altres partits esmentats, perquè els d'ERC poden ser nous en les mini-corrupteles actuals, però els del PSC-ic-PSOE, PP, CiU, ja porten 30 anys amb súper-corrupteles.

Posats a desqualificar, desqualifiquem-los a tots, altrament els que critiqueu quedareu com uns "partidistes".

O tots o ningú (i jo personalment, per higiene democràtica, prefereixo que es treguin els drapets al sol de tots sense excepció).

Anònim ha dit...

SIsii un article amb dades falses. Com que entesa va perdre les eleccions i erc va guanyar .

Totalment fals.

Entesa 918 5 re
erc 850 4 re
cupa 400 2 re
psc 280 1 re
ia 270 1 re

I dir que no se suporta la victoria d'esquerra i no s'ha pait la derrota...

Pregunta a ERC perquè ha pactat amb CUP enemics durant 4 anys. per mantenir l'alcaldia i en Roger poder ser vicepresident de la diputació.... VA home que tu el que no pots fer és càrregarte a tohom menys a erc.... Que des de que podeu tot i tenir un regidor demaneu alcaldies, presidencies, diputacións.... Això si que es vergonyos com un partit siguent tercera força pot tenir una diputació o un ajuntamnet... Va home va cap a on aneu. I rectifiqueu l'article de Pere Garriga i podrieu Posar Roger Zamorano el Gran vividor ( perquè aquest si que hu es) o ZAMORANO, CUPA I PSC sels i enrepixa la voluntat popular d'arbúcies i possen endevant interessos personals i ecònomics per fer-se amb la'lcadia tot i havent perdut molts vots ambdòs primers.

Anònim ha dit...

Llegint les barbaritats del de les 11.10 AM, sembla que a Arbúcies hi hagi hagut un cop d'Estat. Potser és que no coneix la llei.

No aconsegueix l'alcaldia la llista que obté més vots, sinó aquella candidatura o partit que, a través del pacte i el diàleg amb altres formacions, aconsegueix sumar la meitat més un dels regidors, o sigui formar majoria dins el consistori.

La democràcia no és la llista més votada.

La democràcia és la majoria.

I la majoria és la meitat més 1.

Tassa de til·la per al de les 11 i 10 del matí.

Anònim ha dit...

Doncs si la democràcia és pactar amb la llsita que publicament erc havia dit que no pactaria CUPA ( presisament erc i militants i membres de la llista deian que ells no hi pactarien mai), que han estat barallat durant 4 anys, fa 4 anys perquè no pactaven.....

I veig que des del teu punt de vista tampoc t'agrada gaire el pacte de el consell...

T'animo a inforarte dins del teu partit per quin poble van canivar Arbúcies ERc i psc...

I en el moment que un partit de govern per tant vots com va fer erc arbúcies i una nova llista en treu tants.. vol dir alguna cosa... el que passa que desp`res bè que costa deixar una alcaldia ja que segurament sense alcaldia en Roger no seria vicepresident de la Diputació ( miri els representants d'erc a la diputació Alcaldes cap cap de l'Oposició).

Torno a demanar que retiris l'Article o el canvis segons la realitat d'Arbúcies.

Anònim ha dit...

¿Retiris l'article? ¿Censura o què?
Igual com tu escrius a les 10.39 PM el teu criteri lliurement, sigui qui sigui de Sa-palomera-blogspot.com pot escriure el seu criteri lliurement, només faltaria, ¿però quins modals són aquests?, ¿fins on podiem arribar amb això de "que retiris l'Article o el canvis segons la realitat de..."?

L'articulista de Sa palomera es pot equivocar o no. Igual com tu et pots equivocar o no, igual com jo..., però a ningú se li pot proposar que "retiri" l'article o el canviï segons el gust del lector. Això no es fa. Cadascú pot NO compartir les opinions dels altres, però el que no està bé és no respectar-les i demanar que les retirin o que no opinin.

Anònim ha dit...

http://www.talcomraja.ppcc.cat/

Anònim ha dit...

Puig, que ara et folles en Zamorano?

100 paraules sobre Arbúcies i en Garriga, 97 mentides, només li encertes nom i cognoms

Anònim ha dit...

Puig. Tots els d0erc i psc sou igual. A arbúcies hu heu fet tant malament que ja hus em vist el plumero.

97.000 mil euros directes per en zamorano i uns quants molts més indirectes. O sia ERC.

I uns 40000 directes per el Sr GINÈS intim d'en montilla...

Ens heu carregat el nostre poble.

Sou una colla de venuts que numès penseu a omplenu-vos d'or a costa de nostres impostos..

Anònim ha dit...

Pere ets el millor!

Diguin el que diguin!
Tu si que vals per tot això!

Anònim ha dit...

Com la gent es tan ignorant i es deixa enganyar per un pere garriga mentider i manipulador de tota la vida, jo sóc d'Arbúcies i no hi ha res mes que em repugni que la seva falsedad i el anar prometen a tort i a dret coses que no pot complir nomes per que el votin. Actualment mana ell a Arbúcies, però d'aqui 4 anys ja veurem el que haura passat, per que amb temps de crisis pujar-se el sou un 200% no hu ha fet cap alcalde en tot españa, verginya em faria defendre'l!!

Anònim ha dit...

Com la gent es tan ignorant i es deixa enganyar per un pere garriga mentider i manipulador de tota la vida, jo sóc d'Arbúcies i no hi ha res mes que em repugni que la seva falsedad i el anar prometen a tort i a dret coses que no pot complir nomes per que el votin. Actualment mana ell a Arbúcies, però d'aqui 4 anys ja veurem el que haura passat, per que amb temps de crisis pujar-se el sou un 200% no hu ha fet cap alcalde en tot españa, verginya em faria defendre'l!!

Anònim ha dit...

Avui dia 24 de setembre a veure qui és capaç de defensar en Pere Garriga?
Ningú.
Les promeses, on són? N´heu complert alguna? Atur? cada vegada més i provocat per vosaltres Entesa i PSC.Heu acomiadat a 11 persones(11 famílies) sense feina de l´Ajuntament d´Arbúcies sense possibles negociacions . Baixar el sou del treballadors i el dels regidors?
No aneu bé i em sap greu pel poble,això us està petant a la cara i no en sortireu d´aquesta el poble està tip de les vostres maneres i estratègies estranyes.
Ja era hora que el poble s´adonés de qui ens està governant...