5.8.07

Sociovergència al Consell Comarcal de la Selva

Els nacionalistes de la Selva litoral i fins i tot el futur president del Consell, el derrotat ex-alcalde de Sant Hilari Robert Fauria, s’han posat les mans al cap per l’acord que van tancar abans de les eleccions municipals amb els socialistes, que garantia l’alcaldia de Santa Coloma per l’Antoni Solà (CiU) a canvi de regalar 2 anys de presidència del Consell a l’alcalde mig trànsfuga de Riudarenes Jordi Gironès (va enviar als socialistes a la merda perquè no el van nomenar portaveu a la Diputació, desprès el càrrec la fet reflexionar).

A pocs dies del 9 d’agost, data de constitució del Consell, la direcció comarcal de CiU veu, que vist els resultats els hi hagués estat molt fàcil aconseguir els quatre anys.

Segons ha pogut saber sa-palomera, Esquerra li ha ofert a Robert Fauria garantir-li els quatre anys al Consell a canvi d’un acord de govern, el que ha provocat un intens debat, que ha deixat a la corda fluixa el mateix Antoni Solà que ha treballat per salvar estrictament la seva cadira i no ha pensat en global.

Avui podem afirmar que la sociovergència a la Selva fa fer un pacte no escrit que garantia l’alcaldia de Santa Coloma a l’Antoni Solà i la Presidència del Consell Comarcal repartida entre els dos partits.

Sabem també que Esquerra de Santa Coloma que va anar de la ma del PSC a negociar amb CiU a Santa Coloma, hi anava enganyada pel pacte de sang entre socialistes i nacionalistes, els primers vam fer una veritable pantomima i engany als republicans.

El proper dijous Robert Fauria serà elegit President amb l’amarga sensació que ha perdut dos anys per l’engany dels seus de Santa Coloma