2.8.07

Al PSC de Blanes hi ha mala maror

Alguns membres del PSC han expressat el seu disgust per la duresa de les actituds de Josep Marigó i la seva “troupe” desprès de perdre el poder, no entenen les dures intervencions d’alguns regidors en el darrer plenari i a més jugant amb els sentiments.

En el darrer plenari va sorprendre l’actitud bel·ligerant d’alguns i l’actitud de retirada del mateix Marigó respecta a la setmana prèvia al ple, va muntar un festival pel tema del sou de l’alcalde Trias i per contra va restar callat del tema en el plenari.

Diuen que fins i tot el PSC de Girona li va cridar l’atenció per la seva actitud quant fet i fumut ell cobrarà el mateix (70.000.-€) al ser nomenat diputat de la Diputació de Girona. Decisió que ha provocat un damnificat de luxe, el núm. 2 de la llista socialista Quim Valls que s’ha vist obligat a seguir en la seva feina al no formar govern i tenir que deixar el seu previst lloc a la Diputació a Josep Marigó.

L’actitud de Quim Valls en el darrer plenari denota les diferencies que té amb el seu cap de llista. Ell creu que l’alcaldia el PSC l’ha perdut per ell mateix, no han sabut formar una majoria suficient de govern, i creu que una oposició amb duresa com la del darrer plenari no s’aguanta. I ell no estar disposat a suportar aquestes actituds.

14 comentaris:

Anònim ha dit...

Aquests d'ERC no critiqueu tan el sou d'en Marigó a la Diputació, ja que el seu president és del vostre partit i s'ha pujat un 42% del sou i cobra gairebé com en Zapatero.

Anònim ha dit...

marigo els 70000 euros i calla

Anònim ha dit...

El que cobra el president de la diputació és cert......... amb els vots de Marigó.

Gràcies als vots de Marigó i altres diputats socialistes en el ple de la diputació, Vilert, D'Esquerra, cobra el que cobra.

I gràcies als vots de Marigó i altres diputats socialistes, MARIGÓ COBRA EL QUE COBRA.

¿Quin treballador blanenc no voldria tenir un sou com el del seu convilatà Marigó?

Per a això d'omplir-te la butxaca sí que no se't cauen els anells de pactar amb ERC, oi Josep?, per a això sí que val la pena.

Anònim ha dit...

En Marigó fa riure, no vol pactar amb Esquerra de Blanes amb l'objectiu d'aconseguir coses positives per al poble, per a Blanes...

Però en canvi, en Marigó pacta amb Esquerra de Girona (la de la Diputació) amb un altre objectiu ben diferent, que és el de repartir-se sous ben alts, astronòmics, entre ell, el president i altres diputats, amb càrrecs i càrrecs de confiança, més astronòmics que a Blanes.

Anònim ha dit...

PERQUÈ NO DIEU QUIN SOU COBRA EL SR JOAN PUIG, O QUIN SOU COBRAVA QUAN GOVERNAVA???

Anònim ha dit...

Jajaja, perquè els que van començar criticant els sous de Trias i del nou govern van ser precisament els que cobren més...: els socialistes.

El mal no està en criticar els sous alts.

El mal està en SEGONS QUI és el qui ho critica, i aquí tenim a en Josep Bonaparaula i el seu PSC blanenc, que amb una mà es va omplint la butxaca, mentres amb l'altra mà diu pestes d'en Trias, del PDB i PP blanenc, criticant els sous de Trias, Anselm, Lillo, etc, en temes de sous...

Vaja uns per posar-se a criticar, els sociates, que fan de la corrupció amagada, virtut. En comptes de Robin Hoods dels que es disfressen, em sembla que roben als pobres per enriquir-se ells, els socialistes. Quina jubilació d'or t'espera, eh, Josep, a la ciutat de l'Onyar, sumats els milers d'euros al sou de l'Ajuntament? I tu, precisament tu, vas criticant els sous dels altres? Au va!

Anònim ha dit...

Marigó 70.000.- euros

Anònim ha dit...

sempre he cregut que els càrrecs polítics han de cobrar, en funció de la seva responsabilitat, sous competitius que poguin atrure persones preparades sense patrimoni familiar o amb càrrec de fuincionari. Veig que aquests sous ja han arribat. Lamentablement no s'han destinat únicament a persones preparades no, i mediocres com en Marigó s'embutxaquen € 70,000: vergonyós.

Anònim ha dit...

És cert que el presiden de la Diputació governa amb el suport del PSC,ara, el sou se l'ha pujat solet.

Anònim ha dit...

I el PSC l'ha aprovat (el sou).

Si no fos pel PSC, el president de la diputació no cobraria el que cobra (ni Marigó tampoc, òbviament).

Vaja colla de fariseus esteu fets, socialistes, criticant allò que feu, amb escreix i superant-ho, aquí i allà.

Posats a comentar, QUINA GRAN FEINADA SE LI GIRA A EN MARIGÓ ALLÀ ENTRE TANTA CATIFA VERMELLA I CORTINES DE VELLUT, per tal d'embutxacar-se el que s'embutxacarà...

Els blanencs, cada dia abans d'anar a dormir, tenim present a la Diputació en les nostres oracions, i li agraïm totes les "feines" i "serveis" que, els Diputats de la Diputació (de tots els partits), amb els colossals calés que remena la Institució provincial, fan per Blanes...

Anònim ha dit...

Per cert, en quines eleccions democràtiques han sortit elegits (i votats pels ciutadans) aquests "diputats", com en Marigó, Vilert, Páramo, etc...??

Ni elegits democràticament, ni s'escarrassan massa en llurs "feines", ni sous ajustats al seu volum de "feines"...

Anònim ha dit...

De lo que voy leyendo en estas y otras págnas alimentadas por ERC, llego a las siguientes conclusiones:
1. ERC no ha aceptado nunca la valentía socilista de decir"BASTA YA A LAS IDIOTECES Y PALLASADAS DEL SR. JOAN PUIG" y lo echaran del gobierno municipal. Esto les a provocado una rabia inmensa que dejan entrever en todas sus manifestaciones.
2. El senyor Joan Puig es tan cínico, y no soy el único que me he dado cuenta, que cuando decía y cobraba por gobernar con los socialistas, se dedicaba a hacer oposición insultanto y criticando a su propio equipo socialista i EUiA y ahora que está en la oposición, hace ver que gobierna, pero con la misma actitud que hace dos años, criticando y insultando a socilistas y EUiA.
3. ERC guarda un rencor infinito a socialistas y EUiA que no puede ser bueno pra nuestro pueblo de ninguna de las maneras.
4. PDB i ERC, Anselmo Ramos i Joan Puig, tienen la misma actitud maleducada, crispante, insultona, mentirosa.

Anònim ha dit...

I en Joan Puig, quan ha cobrat guan governava i quan cobra actualment? Sorpresa. Sorpresa. En Joan Puig es dedica a tirar merda i a fer veure que entre socialistes hi ha mala maror, però ell no veu que són els seus propis militants els que estan farts de tanta ximpleria i falsetat.

Anònim ha dit...

Caram, Déu n'hi do com insultes i menteixes en castellà..... i en català......, socialista JFO de la 1.07 i la 1.10 PM.

Amb els teus comentaris estas deixant una "magnífica" imatge del PSC i d'en Marigó...............