31.7.07

Marigó (PSC) cobrarà quasi el mateix que Trias (CiU) per molta menys responsabilitat, uns 70.000.-€

El portaveu del Grup Socialista a l’Ajuntament de Blanes s’ha empassat les critiques pel sou de l’alcalde Blanenc Josep Trias, desprès de carregar contra les decisions del govern municipal, la sorpresa va saltar ahir quan Josep Marigó va fins i tot afirmar que estava d’acord amb el sou.

Si en un principi la situació va sorprendre, van ser precisament les paraules del portaveu republicà Joan Puig (ERC) que van aportar llum al canvi d’actitud del PSC.

Ahir al mati Josep Marigó va prendre posició com a diputat de govern de la Diputació de Girona amb dedicació exclusiva i amb un sou de 60.000.-€ a l’any, si li afegim el que cobrarà com a portaveu a l’Ajuntament de Blanes, uns 10.000.-€ més la xifra que Josep Marigó cobrarà per tenir moltes menys responsabilitats serà quasi la mateixa que Josep Trias, uns 70.000.-€.

Sa Palomera posa al descobert el perquè de l’actitud farisaica de Josep Marigó i el PSC abans i durant el plenari. El que està clar és que proporcionalment, el regidor socialista cobrarà molt més que Josep Trias, però per ell i els seus és igual, l’objectiu està aconseguit, tothom sap el que cobra l’alcalde i ell volia amagar el seu generós sou per molta menys feina.

Com va dir el regidor Celestino Lillo dirigint-se als socialistes “Ustedes no saben perder” la va clavar, el trist paper dels regidors socialistes son dignes de veure. Sa-palomera recomana que mireu el ple que avui TV Blanes reproduirà.

sa-palomera@hotmail.com

14 comentaris:

Anònim ha dit...

Ahir ja es va començar a veure com anirà la cosa. En Puig callat com un puta, amb lo que xerrava abans i ara no diu res.
I el del Proa ja s'ha fet amo i senyor del ple i com aquell que diu ja veureu com en el proper ple ja haurà fotut al carrer dos o tres funcionaris...
I per acabar-ho d'adobar el senyor alcalde estava molt nerviós i aquell taranna de bon jan que ha demostrat el va deixar a casa per treure'n una cara, totalment, autoritària.
Almenys, una cosa si, estarem molt divertits durant els propers anys perquè els plens anteriors només els hi donava un toc el Sr.Puig, però com que ara no diu res....

Anònim ha dit...

Si el patètic espectacle que van montar CiU i PDB ho arriba a fer el Sr.Marigó m'hagués agradat sentir al Sr.Puig, però ahir no se'l va sentir. Ja te'n cansaràs, ja, Joan. Tu que sembla que tinguis una bola de vidre i què dius que tu ja ho vas preveure, espero que aquest tampoc et falli perquè jo veig un futur gris, gris.

Anònim ha dit...

Surrealista l´intervenció al plè d´ahir d´un totalment amargat Sr. Serra, (a qui no van acceptar a les files de CiU i per tant ara n´està dolgut), el qual, fent una pixada fora de test de l´alçada d´un campanar, tornava a obrir ferides ja tancades entre el Sr. Trias i el Sr. Ramos. Realment patètic i d´un nivell polític sota mínims insospitables. Segueixi així Sr. Serra, fent el paper de ploramiques, que se li veu el plumero d´una hora lluny.
I que dir de la Sra. Celaya?
Vergonyosa la seva intervenció, que tocant dos temes que el seu equip de Govern va permetre durant el seu mandat (la contaminació acústica i la recollida selectiva), ara en fa bandera de les seves protestes.
Sra. Celaya, Vostè no té ni la més mínima dignitat política. Sobre aquest tema fa no pas gaire vostè va contestar a una ciutadana al plè que "es vengués el pis si a la zona on vivia hi havia soroll". Repeteixo: vostè no val per la política, dediqui´s a una altre cosa de profit.
I el Sr. Marigó criticant els sous i els càrrecs de confiança! Per què no ho fà també a la Diputació? Li recordo que n´han designat 8, allà!
Com canvia la gent quan passa de governar a l´oposició!!
Bravo Sr. Lillo per la seva simple però certa intervenció: "No sabeis perder".

Anònim ha dit...

Al final el PP i ERC us acabareu fent un petó a la boca. ERC s'ha vengut a un govern d'(ultra) dreta.
I recolzant un govern que una part s'abstè (PP) i l'altre (PDB) vota en contra de portar els 'papers' de Salamanca. Ara si que ho tens cru Puig. I el més divertit és que jo ho miraré des de la butaca.

Anònim ha dit...

Et recordo que el PDB va votar encontra de l'iniciativa de EUiA, mai encontra dels papers.

Anònim ha dit...

Puig va anar per feina, les coses positives esquerra va marcar el perfil

Anònim ha dit...

O sigui que si és la proposta d'EuiA no s'accepta res en canvi si ve de la dreta blananenca si.
ERC= venuts

Anònim ha dit...

Ara que ja no es recicla (i mira que ens van donar la bara), tinc un petit dubte. Què faig amb el cubell marró ? Amb la dona li estem buscant una utilitat i no li acabem de trobar.
I tos els vidres, plàstics i papers què tinc ordenats al celobert què en faig ?
Si algú d'aquests senyors què pensen tan em sap donar una solució, siusplau, què e m'ho faci arribarr. Li estaré molt agraït. I gràcies.
Vull solucions, no que em comenceu a criticar ni Marigós, ni Trias. Gràcies de nou.

Anònim ha dit...

doncs portar els residus al seu container adeqüat. No sembla tant difícil, oi? i menys per la gent aburgesada de Blanes centre.

Anònim ha dit...

Serà en el teu barri perquè en el que jo anava habitualment no hi ha el del paper. A veure com ho faig...

Anònim ha dit...

I per què en 4 anys que han governat els socialistes no han posat un contenidor per al paper en el teu barri??

Ah, ja, la culpa és d'en Puig, ésclar, com el canvi climàtic global o l'enfonsament d'un pont al Mississippi també és culpa d'ell. Sempre va bé tenir a mà un Joan Puig per encolomar les culpes pròpies, comediants socialistes...

Anònim ha dit...

No és que no l'hagin posat és que el van treure per fer el reciclatge. Crec que ara que ja no es fa el reciclatge el responsable de tornar-lo a posar és l'acutal Ajuntament, o no ?

Anònim ha dit...

La qüestió és: ¿Qui el va treure, amb el bunyol del sistema argemirià? Resposta: els socialistes treuen el contenidor del paper i ara li donen la culpa als que no acaben ni d'entrar. Bravo psc-boys, cada dia us supereu.

Anònim ha dit...

http://www.talcomraja.ppcc.cat/