21.7.07

La Casa del Poble mostra un document que deixa en ridícul a l’actual PSC, en aquest document datat al 1977, els socialistes contradiuen Marigó

Segons publica la pagina web de la Casa del Poble, a l’any 1977, el PSC de Blanes va enviar una carta a l’entitat i que va ser publicada a la revista RECULL, on és feia una ferma defensa de les propietats expoliades pel franquisme.

En aquest bloc és reprodueix l’article i és dones les dades on el socialistes blanencs de l’any 77 deixaven molt clar el legítim dret de la Casa del Poble ha reivindicar les propietats incautades pel franquisme, La Casa del Poble del passeig de dintre, l’edifici de la Cooperativa del carrer de la Muralla i fins i tot l’actual edifici de la Creu Roja, el forn de pa de la gent de la casa.

La carta és una bufetada a l’actitud de l’actual PSC que va intentar ridiculitzar les demandes de la centenària entitat, intentant aprovar una injusta resolució que finalment va perdre el govern municipal (PSC/EUiA) mal anomenat d’esquerres, una proposta que va posar vermell a la gent d’esquerres de bona voluntat.

El document fet públic per l’entitat dona la raó al sector minoritari del PSC que encapçala Quim Valls que va intentar sense èxit que Marigó retires la resolució. La mateixa entitat demana al PSC que és disculpi per el seu greu error, fins i tot la carta demostra que la UGT és va negar anar a ocupar els espais de la muralla per entendre que no podien gaudir d’un espai fruit de la dictadura, pel contrari CCOO va acceptar a corre-cuita anar a “okupar” l’edifici propietat de la Casa del Poble.

Sa-palomera un cop més surt en defensa de la llibertat i de la justícia, us recomanem llegir el document.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Aquest document té trenta anys. Fa trenta anys ERC volia la independència i ara el que vol és xupar del bote.

La Veu ha dit...

Nou blog de blanes on tots els blanencs estem convidats.

blanes9.blogspot.com

Anònim ha dit...

Aquest document no és una declaració d'independència per part del PSC.

Per tant és una contradicció flagrant l'acció pràctica d'avui dia del PSC, amb el raonament just que havien fet fins ara i que s'expressa clarament en aquest article al Recvll...

Senyor Marigó, rectifiqui, si us plau, posi's del cantó del seny i la justícia. Senyor Marigó, sigui coherent i conseqüent amb aquest document del Partit dels Socialistes de Catalunya.

Anònim ha dit...

La setmana passada el Sr.Alcalde va incomplir la gran promesa electoral de pagar els llibres dels nostres infants. Després ho tiren enrera perquè no hi ha calers.
Però, el més divertit, és que no hi ha calés pels nostres fills, però si per pujar-se el sou i repartir-se càrrecs de confiança. A veure com ho expliquen això. Ah, i en Puig anar fent auditories per averiguar les comptes del Ajuntament. Ara si que només hi trobaran teranyines.
Ah, i si la oposició diu alguna cosa són els dimonis i unes males persones.

Anònim ha dit...

Jo crec que un dels principals problemes que tenen tots els polítics de Blanes, es que buscan qualsevol excusa per surtit cada dia als mitjans de comunicació,i atacarse, però treballar i tirar les regiduries endevant es l'únic que no fan, i es el que tindrien de fer (malaltía crónica).Ara diuent que dintre de cada regiduria estan surtint irregularitats i deutes a sacs, no m'extranya.

Anònim ha dit...

Aquest del Sa Palomera tan envelats que vau començar, treient notícies a diari no sé que us ha passat que esteu molt fluixos.
Poder és que ara no us interessa 'rajar' el què hi ha. No ho entenc.

Anònim ha dit...

Hi estic d'acord, aquest document té trenta anys. Fa trenta anys ERC volia la independència, després deia que ERC era un partit independent i ara el que vol és xupar del bote.

Anònim ha dit...

El PDB i el PP (que ara governen) estaran d'acord en que el local del carrer Muralla es retorni a ERC???