28.7.07

El bon samarità o que cobrarà Marigó?

Tal i com publiquen avui el Diari de Girona i El Punt, Josep Marigó serà per tots nosaltres “el bon Samarità” la seva defensa dels drets de les persones, les seves continues denuncies demostren que tenim davant nosaltres un home de grans conviccions.

Segurament aquest perfil és creïble per bona part dels mortals, però no pas per nosaltres o per tots aquells que l’han conegut o que el coneixem molt bé, tots tenim una característica, l’hem petit de totes, totes.

La seva roda de premsa d’ahir demostra un home, ressentit, ressentit amb el seu poble que el va fer alcalde, incapaç encara de poder fer autocrítica i culpant de tot, a tots aquells que no pensen com ell.

Segons les informacions facilitades a sa-palomera, Josep Marigó per estar a l’oposició i a la Diputació, serà dels regidors de l’oposició més ben pagats de tot Girona, fins i tot pot arribar a cobrar més que el seu alcalde. Tant d’omplir-se la boca i resulta que cobrarà molt més que la seva feina habitual.....

Fins i tot va fer un acte de greu hipocresia, va anunciar que és reincorporava a la seva feina de mestre desprès de perdre l’alcaldia per la seva prepotència, i el proper dilluns tornarà a demanar excedència política per cobrar de la Diputació de Girona. D’aquesta manera no ha perdut cap dia de sou, tot el contrari ha cobrat per fer vacances i entre tots li hem pagat.

La seva malaltissa obsessió per Esquerra l’ha portat a dir, que els 50 punts d’esquerra són una imposició, tractant de titella a l’alcalde Trias. Avui sabem que el ple de dilluns aprovarà una modificació de crèdit per cobrir el cost de la neteja de Blanes que l’anterior regidor d’hisenda Pere Garcia (PSC) no va preveure en els pressupostos. Marigó i el seu partit, responsable de l’hisenda municipal passarà a l’historia de Blanes, com uns mals gestors.


12 comentaris:

Anònim ha dit...

Joan Puig, deixa de tirar merda menditera sobre el sostre de la bona gent i treballa una mica que per això et paguem entre tots els ciutadans. Menys bla, bla bla i més treball

Anònim ha dit...

Senyros d'ERC us veig mol rabiosos i amargats. No val la pena, la vida són dos dies i el que heu de fer és treballar de veritat no virtualment i amb tantes mentides.

Anònim ha dit...

sa-palomera,no diu mentides, Marigó i els seus practiquen un cop més la hipocresia.

han buidat les caixes municipals, han millorat els seus i altres privilegis.

Per cert diuen que Marigó va aprovar un conveni de 45ooo euros per any a una associació que dirigeix la seva dona sense passar pel plenari

Anònim ha dit...

ERC sou uns mentiders de merda que no us entereu de les coses que pasen en aquest poble perque us passeu la vida entre Madrid i les piscines de Mallorca.
A veure quan publica en Joan Puig, sense dir mentides és clar, el que cobra al mes.

Anònim ha dit...

Sa Palomera no diu mai la veritat. Ha mentit des de que es va crear a principis de l'any passat. Us inventeu les notícies com si res, sense demostrar que el que diueu és veritato mentida, simplement feu com en alguns programes "basura de la tele", tirar merda sobre els altres i després us quedeu tan panxos. quina vergonya.

Anònim ha dit...

DdeG, Sant Joan de les Abadesses 30-07-07.
L´Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses té factures pendents a proveïdors des de fa un any. L´alcalde, Ramon Roqué, i el seu equip de govern estan buscant solucions per sanejar la manca de liquidesa de l´economia municipal que ha fet que els proveïdors de l´Ajuntament no cobrin des de fa un any.
Fa poc més d´un mes que l´equip de govern del PSC està al capdavant del consistori i, d´acord amb els punts marcats en el seu programa electoral, s´està prioritzant solucionar la deficient situació econòmica que pateix el consistori, fins aquest juny dirigit per ERC, i que ha fet demorar el pagament de factures als proveïdors, segons fonts de l´Ajuntament. L´import de les factures puja a més d´un milió i mig d´euros.
Roqué, havent valorat l´estat actual de tresoreria i havent fet balanç de la situació econòmica municipal, considera que la situació que ha deixat Esquerra dificulta «enormement» el treball en les tasques ordinàries i «impossibilita», de moment, l´inici de nous projectes. Per aquest motiu, afirma que cal dur a terme una gestió rigorosa que garanteixi les fonts de finançament necessàries per donar resposta, en primer lloc, als proveïdors que no cobren des de fa temps. L´import de les factures aprovades per l´Ajuntament però que els proveïdors encara no han cobrat, puja a més d´1.500.000 euros.
Segons informa l´equip de govern, només durant els primers mesos de l´exercici del 2007, ERC amb majoria absoluta, va aprovar despeses extraordinàries per import de 387.594,12 euros amb informes desfavorables d´intervenció ja que no es tenien els diners per poder-les pagar.
L´estat actual d´endeutament per crèdits puja a 2.754.173 euros i, segons el PSC, la meitat de l´endeutament prové dels crèdits demanats en els dos darrers anys de la legislatura d´ERC.
Estudi econòmic-financer
L´equip de govern que lidera Roqué ha iniciat els tràmits per encarregar un estudi econòmic-financer al Consell Comarcal del Ripollès, per obtenir una visió més exacta de l´actual situació econòmica de l´Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses i amb l´objectiu de solucionar la nul•la liquidesa de tresoreria i realitzar una planificació de pagament als proveïdors. Per aquest motiu en el ple del passat divendres, es va acordar fer efectiu l´encàrrec al Consell Comarcal.

Anònim ha dit...

S O U U N S R E S S E N T I T S ! ! ! !

Anònim ha dit...

la vergonya la tindrien que tindre el sr marigo i el sr salmeron, que ara van de SANTS per la vida, m'agradaria saber realment com han deixat les arques de l'ajuntament.

Anònim ha dit...

Només sabeu criticar els socialistes ?? Ja no critiqueu els què manen ?? Si que us heu venut barats, no ??
Només recordar-vos que en Puig ha votat un govern on hi ha als senyors del Proa. Us sona la revista PROA o ja heu perdut la memòria ??

Anònim ha dit...

ERC i en Joan Puig haurieu de fer un acte profund de reflexió i valorar si el vostre odi cap els socialistes pot beneficiar el nostre poble que és Blanes. Jo crec que us equivoqueu de totes totes. Odiar no és bo per la salut. Joan, calma't una mica que les branques dels arbres (el teu odi cap en Marigó) no et deixa veure el cel ni tampoc el que és beneficiós per Blanes.

Anònim ha dit...

Amics de Sa Palomera, us recordo que ERC i en Joan Puig va governar amb els socialistes durant tres anys. Tres anys dels quals més de la meitat se'ls va passar fent rodes de premsa amb CiU i pallassades com treure les fotos del rei, les banderes o assaltant piscines. Què potser no l'interessaven els problemes del poble en aquell moment, ni els comptes de l'Ajuntament? Potser no l'interessaven els problemes econòmics amb que es van trobar els soclialistes a l'Area d'Hisenda amb deutes milionàries amb FCC, a Aigues de Blanes, etc. Potser no l'interessava a en Joan Puig arremangar-se i solucionar un problema que ell com a Regidor d'Hisenda de l'anterior govern (CiU+PP+ERC) havia deixat. I ara ERC, com podeu tenir la barra d'esciure les bestieses que esteu escrivint. Que potser no teniu memòria?.

Anònim ha dit...

per cert ara sabem la veritat de marigó la notiticia es que Marigó per estar a l'oposicio 70.000 euros, quina cara crititca a trias i ells cobrara el mateix