27.7.07

El PSC avorreix a la premsa tornant a fer l’hipòcrita

En plena festa major el PSC ha convocat una roda de premsa per valorar els primers 40 dies del govern municipal de Blanes, les reaccions en plena festa major comencen a ser un clàssic en els socialistes, ara fa un any, van expulsar als seus socis d’Esquerra del govern municipal.

El més passat de la roda de premsa ha estat la seva durada, quasi una hora on els periodistes han comprovat el pal d’en Marigó quant parla, tot plegat per no dir res de res, ni tant sols les crítiques ha estat brillants.

Comença a ser avorrit que digui que l’alcalde Trias passarà pel “tubo dels 50 punts d’esquerra” o que critica els sous de l’alcalde quant resulta que les ell mateix per no fer res cobrarà quasi el mateix.

Marigó comença a ser un mentider compulsiu, voler donar lliçons de netedat política i a l’hora de la veritat, practica el sectarisme amb tota regla, és tenir molta barra.

Sa-palomera ha pogut saber que familiars de l’anterior govern municipal (PSC/EUiA) ha estat contractats o millorades les seves condicions de treball pel mateix ajuntament o per empreses adjudicatàries.

Esperem que el nou govern municipal actuí en conseqüència i posi les coses al seu lloc, vista la roda de premsa del PSC, el ple del proper dilluns pot ser interessant, recordem que per primera vagada el plenari se celebrarà a la Casa del Poble de Blanes a partir de les vuit del vespre.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

copio textualment; "Esperem que el nou govern municipal actuí en conseqüència i posi les coses al seu lloc"
Jo pensava que ERC no es ficava amb la família i una reflexió:
Qui va ser primer el familiar ó el polític?

Anònim ha dit...

no estàs parlant del mateix, familiars de regidors de l'anterior govern han tingut privilegis.

Anònim ha dit...

Que passa que un treballador si es familiar d'un regidor no te dret a promocionar-se sempre que passi les oposicions corresponents?

Anònim ha dit...

estem parlant de gent que no ha fet oposcicions, que ha estat millorat del seu treball per la cara.

no parlem d'aquell que s'ho guanya.
com diu Pere garcia, un polític no nomès cal que sigui honest, cal que ho demostri.

Santa Barbara quin bolet va permetre marigó

Anònim ha dit...

MENTIDERS. TENIU L'ODI A LES VENES I AIXÒ NO ÉS BO PER AL NOSTRE POBLE COM TAMPOC NO ÉS BO PER AL NOSTRE PAIS. DEIXEU DE DIR MENTIDES I DE TERGIVERSAR LA VERTIAT DEL QUE PASSA AL NOSTRE POBLE.

Anònim ha dit...

Jo no se de qui parleu, però el que és veritat és que els únics enxufats són els càrrecs de confiança que, sense oposició i alguns sense tenir els estudis que correspondria per les "responsabilitats" que tindran (o informació privilegiada, diga-li com vulguis, ocuparan places a l'ajuntament cobrant quantitats importants amb els nostres impostos.