4.5.06

CIU de Tordera i Blanes enfrontades pel desdoblament de la N-II.




Joan Carles Garcia, alcalde de Tordera (CiU) ha traslladat a la direcció del partit el seu malestar pel canvi d’actitud del seu partit a Blanes pel tema del desdoblament de la N-II.

Critica el canvi de posicionament de CiU de Blanes que han acabat donant la raó a ERC, i veuen en preocupació que aquest canvi ha comptat amb el vist i plau de dirigents de la coalició com Felip Puig i Pere Macias.

L’alcalde de Tordera s’ha lamentat que mentre te el suport del Conseller de Política Territorial (PSC), el seu partit el deixa més sol que la una, i a més, aquest canvi d’actitud ha comportat també el trencament del mal anomenat consens, ja que el PSC blanenc també s’ha apuntat a les tesis d’ERC.

L’Alcalde de Tordera es queixa a més que s’ha donat una victòria política a ERC tant de Blanes com de Tordera, perquè en definitiva serà l’únic partit que s’haurà mantingut coherent tot aquest temps.

Recordem que en el seu moment ERC va patir un forta campanya de setge, orquestrada per sectors propers al col·lectiu del ex-lider d’Unió de Pagesos, Pep Riera i que emparats sota la Plataforma Salvem Gelpi i amb la complicitat del PSC,IC i CiU de les dues ciutats.

Encara es recorda el lamentable boicot perpetrat contra l’acte informatiu que ERC de Blanes va realitzar a la sala de plens de l’Ajuntament.