26.5.06

El President de CDC a Blanes es desespera amb el seu grup municipal.





Jaume Sagrera, president local de CDC a Blanes e històric militant, un veritable pencaire, peça clau per obtenir les alcaldies per Fèlix Bota i Ramon Ramos està desesperat per la poca empenta que te el grup municipal.

Persona clau en tornar les aigües al seu lloc a CiU desprès del fracàs de les passades municipals, va acceptar amb reserves la candidatura de Josep Trias proposada per l’ex-alcalde Ramon Ramos, no per la persona, si no perquè creia fermament que calia un caràcter molt més polític per derrotar a l’actual alcalde socialista.

Mesos desprès del nomenament del nou candidat, Jaume Sagrera veu confirmades les seves reserves, el president local de CDC creu que el grup municipal tindria que intensificar el control al govern, pensa que l’alcalde Marigo, es només façana, moltes paraules per no dir, ni decidir res.

Creu a més que si en l’any que queda fins a les municipals, CiU treballa en ferm, denuncià els errors, la paràlisis del govern municipal això permetria a la coalició recuperar espai, que ajuntat al creixement que tindrà ERC segons ell, permetria realitzar per primera vegada a Blanes una coalició sobiranista.

Jaume Sagrera aposta per acostar-se a ERC, i deixà de culpabilitzar-la de la pèrdua de l’alcaldia, “- no podem demanar als republicans que ens donin suport si no som la llista més votada- “-aquesta es la nostra responsabilitat-”.