12.5.06

EL PSC llença una OPA sobre els sectors propers a Convergència.





Amb l’afany d’aconseguir una majoria absoluta que li permeti poder realitzar i contenta als seus sectors més retrogrades, el PSC amb el seu alcalde al capdavant ha iniciat una campanya per captar sectors propers a CiU de Blanes, en aquest sentit es pot entendre el suport i l’afany de protagonisme de Josep Marigó en els actes del centenari del Centre Catòlic.

A diferencia del que va passar amb el centenari de la Casa del Poble, tot han sigut facilitats, el suport per la Creu de Sant Jordi, la realització del prego per la festa major, el suport econòmic al Centre Catòlic, marquen una manera d’actuar que ha provocat preocupació a sectors convergents.

Si li afegim l’actitud d’aproximació a la revista Recull, podem afirmar que ens trobem davant una veritable OPA hostil del PSC cap a sectors de la dreta blanenca amb la clara voluntat d’aprofitar la debilitat de CiU.

Aquesta actitud ha comportat un greu disgust al regidor de cultura Joaquim Valls que defensava que el que calia era demanar la Creu de Sant Jordi com a mínim per les dues entitats centenàries, es a dir la Casa del Poble de Blanes també.

Segons es comenta per l’Ajuntament, l’Alcalde en persona, va boicotejar personalment la proposta del regidor de cultura, que no pot entendre aquesta actitud de desconsideració cap a una entitat centenària, represeliada pel franquisme, per part de la primera autoritat municipal.