30.5.06

Crisis a la Cofraria de Pescadors de Blanes: Odis i traïcions, Llauradó traït.



Finalment la moció de censura a la Cofraria de Pescadors ha tret a J Llauradó de la Presidència, sector crítics amb la gestió han forçat finalment la sortida de tot un personatge que s’ha mantingut durant mols anys al capdavant d’aquesta institució.

Però no es només ell el culpable de la desastrosa gestió al capdavant de la Cofraria, també son culpables aquells que durant tants anys li han permès, li han consentit i han gaudit de les seves actuacions.

Se sabia i era un secret a veus el ritme de vida de Llauradó i els seus, bons menjars, bons viatges i una gestió en que es pagaven els silencis i les complicitats, accions com Blanespeix, la gestió dels amarrements, la concessió dels diferents bars, tot un plegat d’actuacions que molts sabien i han callat.

Arran del pla especial del port, la Direcció General de Port de la Generalitat de Catalunya ha tingut accés a l’informació de tot plegat i s’ha posat les mans al cap davant els fets comprovats.

Això ha forçat que gent jove que es creu el sector hagi dit prou de vividors i demana una gestió transparent i clara, i pensada pels pescadors.

El problema està que alguns que sempre han donat suport a Llauradó, en canviat de costat sense cap mena d’escrúpols, han traït al propi Llauradó i l’han deixat caure, alguns i algunes que han gaudit i s’han beneficiat han passat a ésser els màxims avaladors del canvi; per tant que vigilin amb aquests que canvien de costat per instint de supervivència.

Una recomanació per la nova junta, obriu les finestres, deixeu clar d’on sortiu, no us carregueu el mort de la mala gestió, cal que la Direcció General Ports revisi la gestió feta, que controli les ultimes concessions, i faci públic el resultat de l’auditoria que esta fent.

Només axis es podrà entendre una possible ampliació o remodelació del port de Blanes, no doneu l’esquena a la ciutat.

1 comentari:

Anònim ha dit...

La Ma negra? qui es? qui vol canviar perque no es parli de res, qui vol amagar?