13.9.06

El govern municipal de Blanes (PSC/EUiA) fomenta l’extrema dreta per desprestigiar i amenaçar a l’oposició.

Es veu que els actuals responsables del govern municipal estan molt nerviosos i excitats per les denuncies d’irregularitats presentades per ERC amb motiu d’una modificació de crèdit no publicada i no ajustada a llei, per aquest motiu els serveis jurídics municipals han advertit molt seriosament al govern municipal que s’han adjudicat obres sense la corresponent partida pressupostaria.

Segons les informacions obtingudes per sa-palomera els dos partits de govern han decidit tirar pel dret i començar apressar als partits de l’oposició, per tal que no donin suport de cap de les maneres als recursos dels republicans.

D’aquesta manera i segons expliquen alguns dels participants en les accions, dies abans del plenari i el mateix dia on es va aprovar la modificació de crèdit, es van realitzar visites al cap de llista del PP Francesc Pujado (en una botiga d’esports) advertint que podria ésser la darrera visita per comprar material esportiu; a l’igual que van visitar a membres de CiU i els van amenaçar amb una dura campanya contra ells si no votaven a favor.

El mateix dia al matí en un dinar amb la premsa, encara els nacionalistes parlaven d’obligar al govern a retirar el punt de l’ordre del dia del plenari, que va passar fins a l’hora del ple?

Els instigadors d’aquestes practiques que recorden la manera de fer de les dictadures haurien estat els responsables d’haver fet les coses mal fetes, amb el fàcil que seria reconèixer l’error s’han entestat en tirar pel dret.

I no prou amb aquestes practiques han instat a insultar i atacar a ERC, només cal veure la pagina web següent http://www.calaguido.com/ sense comentaris, sobren les paraules.

Cal gastar-se més 1.000.000.-€ per un camp de futbol? Que no es poden invertir amb altres projectes mes socials? Que els grups municipals s’han venut l’enteniment? Prou de hipocresies i campanyes feixistes contra aquells que expressen el que pensa la majoria de la ciutadania, atureu el despropòsit, si el govern fa les coses malament, els de l’oposició no han d’assumir-ho, valentia i dignitat.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Els de cal aguido feien una enquesta i de moment ha desaperescut al veure que la gent donava la raó a la proposta d'erc.

Felicito a sa-palomer aper dir les coses pel seu nom, prou de vot captiu.
endavant erc

Anònim ha dit...

a cal aguido fan una enquesta i està guanyant les tesis d'esquerra.

Que s'ho facin mirar.

Anònim ha dit...

al señor este que dice que hemos retirado la encuesta, decirle, que como todo antes de comentar algo, informese, la encuesta no se ha retirado sino simplemente estamos haciendo pruevas en la weeb y al canviar el formato de esta, no salia, pero como puede comprovar la encuesta esta donde deve estar. Si todas las cosas las hace igual, apañados vamos. Somos de Ca La Guido pero tenemos mucha dignidad.

Anònim ha dit...

segueix la pressió cap a erc, l'altre dia a la reunio pels problemes del joan batlle marigo va intentar donar les culpes als republicans, prou de fomentar l'extrema dreta