20.9.06

Pia Bosch candidata del PSC a l’alcaldia de Girona.

Nadal amb el vist i plau de tot poderós Montilla (ara ja no mou fitxa sense la consulta prèvia) ha pres una decisió, cal substituir Anna Pagans com alcaldable socialista de lo contrari tenen clar que es confirmaria els estudis electorals de la seu de Nicaragua del PSC, que asseguren que per primera vegada ERC i CiU tenen majoria a la ciutat.

Aquest es el motiu de haver col·locat com núm. quatre de les llistes a l’actual delegada del Govern a Girona Pia Bosch, la seva candidatura i la renuncia a l’actual càrrec li permetrien fer una prèvia a la campanya de les municipals i donar-se a conèixer.

El problema el tenen per com li diuen a l’actual alcaldessa, i per tant li estan buscant una sortida amb una certa dignitat i per tant de moment retarden la decisió fins desprès de les eleccions del 1 de novembre.

Però les discrecions entre els dirigents socialistes han estat evidents, una de les persones més contentes amb aquesta decisió es l’actual delegada de Benestar a Girona Pepa Celaya (núm. 7) que veu com es revaloritza el seu lloc a les llistes.

De totes maneres aquesta situació podria canviar degut al pessimisme que es comença a instal·lar a les files socialistes davant la fallida de l’efecte Montilla segons les darrers estudis electorals, si això es confirmés el proper novembre podrien fer reconsiderar la situació per no cremar candidats en va.


sa-palomera@hotmail.com

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Per la seu socialiste aixo es un clam, amb Pagans no anem en lloc, paraules del capitoste dels nadal.

Anònim ha dit...

Diuen males llengues que la Pagans te la prostata inflamada com en Rodrigez i barra,