12.9.06

Èxit de la 1ª diada per l’autodeterminació dels pobles a Blanes.

La Casa del Poble de Blanes, les JERC i el col·lectiu 2014 han organitzat amb notable èxit de participació la primera diada per l’autodeterminació dels Pobles.

Els actes han començat amb la fira d’entitats dels PPCC on diferents entitats exposaven i venien els seus productes, Es Viver, Plataforma pel dret a decidir, Plataforma per la Llengua, Plataforma pro seleccions catalanes entre altres han pogut compartir un matí amb els blanencs; a continuació una batucada a càrrec de la colla de diables de Sa Forcanera i una audició de sardanes.

Per la tarda la segona edició del torneig “carda-li un gol a Espanya” i la xerrada – col·loqui sobre nacionalisme e independència a càrrec de l’historiador Oriol Jonqueres que ha reunit més de 60 persones a la Casa del Poble.

Al vespre un sopar amb més de 150 persones va donar lloc als parlaments encapçalats pel secretari general de les JERC Pere Aragonès, el portaveu d’ERC a Madrid Joan Tardà, i el parlamentari gallec del BNG Bieito Lobeira.

La diada va finalitzar amb un concert a càrrec del cantautor Gerard Sesé i el grup gironí FRENETIC, que van comptar amb un nombrós públic que els va acompanyar fins al final.

Si algú pretenia gaudir d’un fracàs s’ha equivocat, la diada ha estat un petit èxit que obra noves propostes i segur que animarà als organitzadors a preparar amb més ganes la segona edició.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Doncs jo no vaig veure aquest gran èxit de participació del que tant us ompliu la boca. Vinga ja, deixeu de ser tan vanidosos i per una vegada en la vostra vida expliqueu la veritat.

Anònim ha dit...

Jo us animo a fer la 2a diada per l’autodeterminació, però si us plau, estic una mica fart de tant de victimisme, ara resulta que algú volia el fracàs de la diada.Mirem sempre la part positiva de les coses.

Anònim ha dit...

Alguns es veu que es van dedicar a mirar si fracasava o mo, l'informe el van tenir que fer positiu.

Anònim ha dit...

dedicat a la Carolina i la Lourdes amb amor

Anònim ha dit...

i a girona també va ser un éxit d' ERC no? quina barra! on son els militants d' erc?

Anònim ha dit...

èxit de ERC????
en tot cas un èxit de les JERC no?