11.9.06

EUiA /IC jubilen Argemir González de candidat de la coalició farts de la seva prepotència. Aposten per un home de la bella guardia del partit Joan Sa



A la vesprada del llarg cap de setmana de la diada va saltar la noticia que ja era evident en els ambients polítics municipals, Argemir González havia perdut la confiança del “comitè central blanenc” la seva arrogància, la seva petulància han acabat amb la paciència i li han costat el càrrec.

Joan Salmerom, un home de partit, de pedra picada te tots els números per encapçalar la propera candidatura municipal. Fonts socialistes arribades a sa-palomera expressant la seva satisfacció pel canvi, farts com estaven de les actituds i les decisions unilaterals que prenia l’actual portaveu comunista.

Entenen que Joan Salmeron es un candidat molt més fluix i manejable i per tant creuen que desprès de treure els republicans del govern, les coses les tenen ben encaminades per aconseguir una majoria absoluta.

A mes consideren que la patacada rebuda per l’actual portaveu de la coalició el debilitarà per la resta de la legislatura que queda(ell pretenia continuar i ho tenia assumit, asseguren les fonts socialistes) ara podran centrar els seus esforços amb els republicans, que sembla que son els únics que poden impedir una victòria socialista.

De moment els republicans han aconseguit fer treure els socialistes de les seves caselles, quatre veritats ben explicades en el darrer butlletí ARA BLANES han provocat nervis al sector dur del socialisme blanenc.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

els socialistes se les veuen guanyades, liquiden a puig i de pasada a l'argemir, negoci rodó.

Però poden haver-hi sorpreses

Anònim ha dit...

Teniu raó, fins i tot Marigo pot haver incentivat la destitució d'Argemir, juntament amb Puig li dificulten les coses.

Ara s'el veu feliç, fora Puig i Argemir.

EUiA ha fet un greu error, prou de mediocritats.

Anònim ha dit...

Espero que ERC no haga lo mismo que los de iniciativa, cargarse a Puig es la ilusion del Marigo.

Se lo cargo del gobierno porque no se doblegaba a las exigencias socialistas, blanes perdera un monton.

Marigo es un mal alcalde no porque sea malo, sino porque es incapaz de decidir.

Anònim ha dit...

Quina capacitat que teniu d'invenció.
Quina capacitat per dir mentides.
Quina capacitat per parlar en nom d'altres partits sense tenir ni idea de res.
Quina manera d'enganyar a la gent.
Aquesta és la vostra coherència?
Crec que no val la pena ni parlar amb vosaltres ni de vosaltres.

Anònim ha dit...

sort que no te interessa, tu saps que la majoria de cop sa-palomera te raó, i com diuen altres comentaris me sembla que l'han encertat.

Anònim ha dit...

Sa Palomera/ERC, només feu que dir mentides i fins i tot quan us fan veure que les esteu dient us feu les orelles closses i busqueu una altra mentida encara més grossa. Em sembla a mi, que Marigó està més tranquil que mai des que va prendre la decisió (per no assistència, per no enterar-se de les coses, per envolicar els temes i inventar-se històries rocambolsques i mentideres, etc., etc. etc.-i si no ja sabeu que quan ell era regidor d'Hisenda els tràmits administratius es feien com s'han fet ara i ell o no s'en recorda o no s'enterava-

Anònim ha dit...

Com podeu ser tran"trastreros" inventant-vos que "fins i tot Marigó pot haver incentivat la destitució d'Argemir". Ningú ha destituit l'Argemir, ha estat ell que ha decidit deixar la política activa. Com sempre Sa Palomera/ERC aprofita qualsevol ocasió per "fotre llenya" a un foc que és inventat. (Com molts altres temes) Realment teniu una imaginació perversa.

Anònim ha dit...

Tant d'escrit socialista en aquestes pagines demostran que sa-palomera la toca mes que alguns que escriuen, que son la confirmació que no s'equivoca sa palomera.

Per cert a l'epoca de Puig regidor d'hisenda es pagaban a 60 dies i les coses es feien ben fetes, qui manaba era el polític i no l'interventor.