28.10.06

1-N: Joan Laporta votarà ERC.

Avui l’Artur, el Mas (CiU) ha comès un greu error estratègic, s’ha volgut fer la fotografia amb el President del Barça Joan Laporta, molt desesperat deu estar el candidat de CiU per contra programar per intentar fer la guitza als republicans que avui precisament presentaven el programa d’esports.

La gent que coneix Joan Laporta saben molt bé que no pot votar CiU per què els actuals dirigents de CiU, dirigits per l’anterior secretari general de l’esport de la Generalitat i actual diputat a Madrid Josep Maldonado, portant mesos buscant una alternativa a l’actual president del Barça. Mai l’han considerat un dels seus, ja en el seu dia van apostar per Bassat.

Josep Maldonado és l’encarregat de donar suport a tot allò que és mou contra Laporta, és coneguda la seva capacitat per parlar malament de l’actual dirigent barcelonista. Maldonado a més té un problema personal amb Laporta, considera que l’actual directiva no li te la consideració que és mereix. És coneguda l’actitud desesperada que va tenir l’ex-secretari general de l’esport per aconseguir unes entrades per la final de Paris, (també va arribar a trucar a Espanya per unes entrades pel Mundial) no li perdona que el tractin com un soci més.

Pel contrari Joan Laporta no oblida el suport que la gent d’esquerra encapçalada per Joan Puigcercós li va donar quan ningú el donava com a guanyador. El Secretari General dels republicans, precisament va ésser una de les persones més ben situades a l’acte de presa de possessió de Laporta com a President, convidat especialment per aquest.

Fonts consultades per sa-palomera a l’entorn del President Laporta han confirmat que ahir al vespre el mateix Laporta li va explicar en persona a Joan Puigcercós el motiu de l’esmorzar d’avui i l’histerisme del propi Mas per trobar-se amb el President del Barça en una impertinent trucada que va rebre.

“Mas: Amb Laporta esmorzares , però el seu vot no tindràs”

19 comentaris:

Anònim ha dit...

Laporta no vota a Mas ni en pintura, si el volien traïr.

Endavan ERC

Anònim ha dit...

ERC us donarà la sorpresa la nit electoral.

us fotereu amb laporte i sense

Anònim ha dit...

Endavat Barça i ERC. els demes botiflers. M

Anònim ha dit...

Esteu bojos. Si en Laporta era del PI. Va marxar per no poder veure a en Carod i en Puxi. No voleu creure la realitat per què us fa mal. Laporta votarà CiU, per què és nacionalista liberal, i no un marxista caduc com els d'ERC. Visca Laporta, Visca Mas! A per cert, mireu quants militants de CiU hi ha a la llista del Barça i quants d'ERC. SA Palomera= Sa Il·luminada. Puig, para de dir parides, i busca alguna piscina per tirar-te.
ERC= Viva Montilla y Olé

Anònim ha dit...

El laporta no vota CiU ni en pintura, maldonado li va fotra la vida impossible, i li va buscar alternatives.

Mas: El Barça no paga traïdors

Anònim ha dit...

Efectivament. I us penseu que en Laporta és un pobre d'esquerres? Em sembla que el fet d'anomenar president del Barça temporal, en X. Sala i Martín, us hauría de donar alguna pista, però els jerkis i el de Sa-Palomera esteu desquiciats desde que us va abduïr Espanya, a través del Pepe Montilla. Endavant Jan! Ah, i no us animeu, en Sandro Rosell, encara és més convergent.

Anònim ha dit...

aquest blog ja no l'escriu en Puig, té massa feina amb el diari de blanes. molt aviat revelarem qui el fa

Anònim ha dit...

El barçano paga traïdors, i Mas i Duran que per cert es de l'espanyols han traït a Catalunya.
Per cert Qui el fà sa palomera? ho voldria saber per que els vull felicitar. El diari de Blanes no crec que el faci el Puig, fa olor a Convergents critics.

Anònim ha dit...

Ara diu que Montilla vol tambè ésser enganyat.

Que vota ERC no us entereu.

Anònim ha dit...

Ni Mas, ni Montilla, son la mateixa M de Madrid i de Mentiders.

Anònim ha dit...

Endavant ERC, si Laposta vol de fe botifler, és el seu problema.

Ell sap que es president del Barça perque la gent d'esquerra el va ajudar.

Per tant una cosa son els compromissos, però laporta no vota ni CiU ni PSC

Anònim ha dit...

Älgú s'imagina un nacionalista modern i liberal com en Laporta votant en Montilla o una de les marques blanques del PSC-PSOE (ICV o ERC)

Anònim ha dit...

Ho sento molt però Laporta mai votaria a un que l'ha trait, Mas i Maldonado van traïr Laporta.

Laporta sap que en els moments dificils nomès esquerra li va donar suport.

el dia 1 donarem la sorpresa, ERC guanyara

Anònim ha dit...

Mas i Montilla el mateix ridicul, son mes del mateix, ara esquerra

Anònim ha dit...

Fora els socialistes espanyols de Catalunya!

Anònim ha dit...

Algú em sap dir per què els militants i simpatitzants de CiU només tenen un argument de campanya? Algú em pot dir per què l'únic que fan és carregar contra ERC amenaçant que farà president Montilla?

L'any 2003, ERC era la 3a opció de pacte per CiU. Vosaltres signarieu un acord de govern amb algú que posa per davant vostre PP i PSOE?

Podeu anar dient que ERC és marca blanca del PSC, quan el que realment us fot és que sigui un partit independent, amb programa i ideologia propis, i no una marca blanca de CiU.

Quan arribi la sociovergència, en tornem a parlar.

Anònim ha dit...

sa palomera l'ha encertada:

Ni mas ni Montilla, Laporta no vota amb qui esmorza

Anònim ha dit...

Endavant esquerra, Laporta ho diu mes d'una vegada, nomès erc ha donat la cara pel Barça de Laporta

Anònim ha dit...

Els de CiU (Lliga) estan desquiciats, els socis del Barça no els de tribuna no ens deixem enganyar.
Laporta votara la unica opció catalanista i que realment no el va deixar a la estacada, o sigui
Esquerra Republicana de Catalunya.
Guanyarem