16.10.06

Acabar amb ERC, objectiu de Confidencial.cat x Madí, Vilajoana, i MEDIAPRO (Jaume Roures).


David Madí no perdona, i no perdona a ERC que no pactes la passada legislatura amb CiU. I no perdona per no voler assumir el seu error en l’assessorament a la coalició, que els hi va costar perdre el poder i els diners. L’estratègia de David Madí al 2003 va portar a tensa la corda amb els republicans i va comportar en el pitjor moment l’allunyament entre Carod i Mas.

Per tal de no repetir la jugada Madí i els seus homes varen prendre la decisió d’acabar amb ERC, un cop aprovat l’estatut el 30 de setembre al parlament, van idear tota una estratègia per portar Mas al capdavant d’una operació per recuperar el poder.

El pacte Mas-ZP a part de retallar l’estatut comportava un acord per permetre a CiU governar Catalunya a canvi de donar suport al PSOE a Madrid. ZP acceptava sacrificar el PSC de Montilla i CiU no pactava amb ERC. Les tensions territorials és posaven en un calaix i Duran fins i tot el feien Ministre i deixava tranquil a la coalició. Mas-Madí és van vendre el país pel poder.

Per tal de donar contingut a l’operació entre altres coses varen prendre la decisió de produir el dvd Confidencial.cat, per tal d’excitar les bases republicanes, per tal que es giressin contraries a un possible pacte nacional per la sobirania.

A tal fi, van recorre a homes de plena confiança relacionats amb el mon de la imatge i comunicació, Jordi Vilajoana (ex director de la Corporació Catalana de RTV, ex – directiu de l’agencia de publicitat Tiempo BBDO, famosa pel recent vídeo del robament de l’escó de ZP) persona vinculada en aquest mon, va ésser l’encarregat de convèncer a MEDIAPRO i al seu home fort Jaume Roures per produir i realitzar Confidencial.cat.

Aquest secret ens ha estat desvelat per entusiastes seguidors de sa-palomera, que casualitats de la vida van escoltar en llocs públics els comentaris referits al rodatge del dvd (que Duran i Mas no es parlant, que li van amagar a Jordi Pujol, que Duran ho sabia però que va pactar distanciar-se quan es fes públic,...) i altres anècdotes del projecte.

Molt poques persones eren coneixedores del projecte i del seu abast, però encara menys dels costos econòmics (producció, fabricació i sobretot distribució, Avui, Vanguardia, País, ...) i de l’aplaçament del seu pagament per quan arribin al poder.

Sa-palomera posa a disposició dels seus seguidors el correu per rebre més informació (costos de confidencial.cat) per tal de donar a conèixer les claus d’aquesta venjança calculada cap a ERC.

sa-palomera@hotmail.com

16 comentaris:

Anònim ha dit...

Al final tot arriba, el sector negocis ja pagarà, els milers i milers d'euros del projecte.

Madí se te veu el llautó.

Anònim ha dit...

Sa Palomera, utilitzeu la mateixa tecnica que el video, i ara us queixeu?

Anònim ha dit...

veig que les informacions van pel bon camí. Sa palomera no es queixa,sino que explica una veritable historia d'odi cap als republicans,

Anònim ha dit...

JA US FAN LA COMPETÈNCIA!!

http://diarideblanes.blocat.com/

Anònim ha dit...

El DVD no és joc brut

Anònim ha dit...

En realitat, feu el mateix que el DVD, ells donàven la versió de CiU, desde CiU. En canvi vosaltres, doneu la visió d'ERC, des d'una suposada independència.
Una pregunta: admireu, al vostre gran líder, l'inefable assalta-piscines Puig? Si em diguéssiu en F. Canet de Figueres (molt més presentable,sap articular frases, no va amb el carnet a la boca,etc. ) encara, però en Puig!

Anònim ha dit...

Home ! I què us podieu esperar : que els de CiU es quedarien sense fer res desprès que ERC els fotès fora del poder l'any 2003. A vegades penso que els d'ERC no sou més innocents perquè no us entreneu : realment sou com sou !

Anònim ha dit...

En Puig li dona mil voltes a en Canet, potser es per això que corren rumors que deixarà el càrrec de diputat...

Anònim ha dit...

Home, Anonymous, en Canet deixarà de ser diputat, per què té moltes opcions d'arribar a ser alcalde de Figueres (5 diputats, segona força en l'actualitat) cosa que el pobre Puig, si conserva els dos que té, ja serà molt. Gràcies a en Puig, ERC, és un partit petit a Blanes.

Anònim ha dit...

anem al gra, els de CiU embargats per pagar el dvd, agafats per molst anys, s'han venut el país pel poder, aixo és l'important.

deixeu estar de lluites d'erc a Girona, que tot està més sa que mai.

i no us preocupeu a Blanes ERC salut de ferro.

Anònim ha dit...

Us ha picat, sa palomera explica la historia d'uns que parlaven de les intimitats del rodatge del dvd, hi han més coses, soc un dels que vaig escoltar la conversa i dona per estona.

salut pels acollonits del dvd de CiU

Anònim ha dit...

volem totes les intimitats del rodatge company, no ens deixis amb les ganes

Anònim ha dit...

sortiran totes, a més es veu que despres dels rodatges anaven de copes, i ens arriben més correus explican algunes intimitats i mal rotllos importants.

Anònim ha dit...

Endavant i força tanta prepotencia els hi sortira malament, salut i republica. decissius,

Anònim ha dit...

No feu cas dels pocs convergents que donen la cara, ara nomes busquen la desunió dels independentistes i no ho aconseguiran (recordeu son com la LLiga de Cambó que es va vendre Catalunya), ells han fet lo mateix.
Desde Girona força Sa Palomera.

Anònim ha dit...

En resum: una confabulació judeo-masònica en contuberni amb el -capitalisme?- internacional. Desconeixia que els nostres boscos donessin bolets al.lucinògens.