11.10.06

Xucla i Campuzano, lluites fratricides de CiU a Madrid.



Jordi Xuclà cap de llista de CiU a les comarques gironines és tot un personatge, capaç de passar per ser més fan de Duran i Lleida que el propi Sánchez Llibre.

La lluita fratricida amb el seu company Campuzano, l’enfant terrible del progressisme a CiU és comença a notar, aquest últim no para de rebre desaires per part del líder demòcrata cristià, tot al contrari que el gironí que s’ha guanyat clarament els favors del portaveu nacionalista a Madrid.

En “Jordi” especialista en viatges internacionals, com ajudant de camera del portaveu de CiU, és dedica a publicar articles a la premsa gironina sobre la seva experta visió del panorama internacional deixant de costat la seva tasca parlamentaria com a representant de les comarques gironines.

Carles Campuzano, la cara progressista de la coalició està a matar amb el seu cap Duran Lleida, que no li para de fer lletjos a les seves iniciatives (la darrera el posicionament de CiU a la llei de la dependència) i pel contrari li dona el vist i plau al seu company Jordi Xucla.

Aquestes actituds de tracte discriminatori cap al sector més social i progre de Convergència ha comportat tensions entre els dos diputats, Campuzano li retreu a Xucla l’actitud servil cap a Duran i Lleida per guanyar quota mediatica i protagonisme dins el Congrés dels Diputats.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

ERC=Equidistancia o Esquizofrenia?

Anònim ha dit...

hola amic amat, éts fantastic, ers és el futur. t'agradi o no.

Quico Ventalló ha dit...

Doncs si el Campuzano val, el seu lloc és ERC.

Anònim ha dit...

segurament estaria molt més comode.