15.4.07

27-M: En un marc incomparable, Esquerra demostra la seva capacitat de mobilització i presenta la seva candidatura a l’Alcaldia



Mes de 200 persones (220 persones van poder entrar segons l’organització) i moltes més que es van trobar amb les escales plenes permeten considerar la presentació de la llista republicana com la més nombrosa i brillant de totes les presentades.

Amb un emocionant vídeo de Jaume Ametller (20) (blanenc i brillant investigador a la Universitat de Leeds) donant recolzament i passant el testimoni a les dues joves incorporacions de la llista Quim Rutllant (3) i Joan Bertrana(6) és va iniciar l’acte de presentació de la candidatura que encapçala l’alcaldable Joan Puig.

Un dels moments emocionants de l’acte va ser la intervenció del Secretari General d’ERC Joan Puigcercós quan va destacar el treball seriós i eficaç de la Conxita Boldú durant l’etapa de govern municipal i la va definir com un puntal necessari del govern municipal (com va dir Quim Rutllant, el Messi del govern municipal).

L’acte va finalitzar amb la presentació sencera de la llista, que com molt ve va dir l’alcaldable Joan Puig estar preparada per governar Blanes, per aspirar a tot, fins i tot l’alcaldia.

Esquerra desprès de l’acte d’aquest dissabte jugar a totes, i a més si tenim clar que de moment és l’única opció que dona les màximes facilitats per parlar amb les persones de la candidatura, han fet públic el tel. del candidat 609 307277, han fet públic el correu electrònic jpuig@blanes.cat, han obert una pagina de campanya http://www.mullatperblanes.cat/ i el candidat Joan Puig manté obert i renovat el seu bloc http://www.joanpuig.cat/

8 comentaris:

Anònim ha dit...

No sóc de cap partit, i sí que sóc nou visitant per aquests blocs d'internet, però dic una cosa molt senzilla, si fins ara han manat convergencia i socialistes, sabem fins a on poden arribar i quins són els seus límits, ¿per què no donem una oportunitat als d'esquerra? S'ho estan treballant molt bé, amb moltes ganes i crec que poden millorar el que tenim fins ara al poble. ¿Tots hem necessitat una oportunitat a la vida, no? Jo els la penso donar.

Anònim ha dit...

Moltes felicitats i força de cara a les eleccions!!

Per cert, no hi ha cap video de l´acte de presentació?

Anònim ha dit...

Espero que segiu amb força durant tota la campanya i doneu la sorpresa.

Anònim ha dit...

Desitjo de tot cor que ERC tingui el millor resultat, ara espero que no doneu suport al PSC, si no teniu vosaltes l'alcaldia, ho va dir el vostre candidat, nomes amb l'alcaldia podeu garantir que el psc complira i sobretot Marigó.

Anònim ha dit...

Ni trias ni marigó. esquerra al govern

Anònim ha dit...

La missió és clara, Lourdes Fàbregas fora de la regidoria dejoventut, per practicar el sectarisme durant aquests darrers anys

Anònim ha dit...

Es una sectaria fins i tot amb la gent de la seva llista,s'ha carregat a la bona de la LAURA ARJONA.

I marigo callat

Anònim ha dit...

Estoy un poco harto de imágenes virtuales, de blocs virtuales, de campañas virtuales, de palabras sin hechos. Estoy harto de que se quiera Salvar el Vilar cuando al mismo tiempo y las mismas personas (ERC)destruyen el mobiliario urbano, pantan las paredes con palabras soeces y llenan nuestro pueblo de suciedad. En lugar de tanta virtualidad haced como los socialistas que hablan poco y trabajan mucho.