30.4.07

27-M: Per l’actitud sectària del PSC que prefereix embrutir la vila, abans que complir els acords signats, publiquem l’article del bloc del candidat r

Un cop més els PSC de Pere Garcia demostra la seva poca lleialtat a la Vila de Blanes, sempre i per tradició, tots els grups polítics pacten el repartiment dels espais electorals, aquest cop i fruït segurament de la inseguretat del PSC han rebentat els acords signats.

Des de sa-palomera volem denunciar aquestes actituds que demostren un cop més el sectarisme del PSC que no perdona el que discrepa i per aquest motiu publiquem l’article que Joan Puig ha penjat en el seu bloc.

(49 dies) La tradició de les campanyes electorals a Blanes estableix que sempre se signa un acord entre totes les forces polítiques. Aquest cop, el PSC que encapçala Pere Garcia ha fet tot el possible per trencar els acords signats.

En la darrera reunió i desprès d’intentar rebentar l’acord (nomès cal veure la cara de les candidatures noves que es presenten, al·lucinen de les actituds dels socialistes) i veure que es quedaven sols, van acceptar els acords presos per majoria.

La sorpresa surt aquest diumenge quan les “Brigades Socialistes” empastifant tot el que troben al seu pas, sense respectar l’acord pres en la reunió, comences a penjar “Marigos” a tot pal vivent. Amb el nou lema “l’alcalde de tots els pals” el PSC trenca tot el que troba, i segueix la tradició de no complir els acords que signa.

Esquerra, lamentablement en te experiència, els socialistes van incomplir l’acord de govern signat a Blanes entre PSC/PSOE, EUiA i Esquerra, i per defensar l’acord ens van expulsar del govern. Desprès es neguen a tancar l’aparcament de d’autocaravanes, malgrat el plenari municipal ho havia aprovat.

I avui finalment rebenten les reunions dels partits polítics i el PSC no compleix els acords signats. Com a candidat a l’alcaldia de Blanes demano als socialistes que és disculpin, que compleixin el que signen i diuen i que ajudin a no embrutir més del compte la nostra vila. En cas contrari no en mereixen la més mínima confiança.

33 comentaris:

Anònim ha dit...

jovasxblanes, blog de suport a Josep Trias de CiU, ja ha denunciat aquest fet aquest matí!
És una vergonya!
Aquesta nit jovesxblanes complirà el que ha fet constar en el seu blog!
Prou política de l'engany, Sr. Marigó!

Anònim ha dit...

S'US VEU EL PLUMERO, VOLEU UN PACTE PDB+CIU+ERC, PER AQUEST MOTIU NO TENIU VERGONYA DE MENTIR I INSULTAR AL CANDIDAT SOCIALISTA. EL QUE FA LA POR DE PERDRE UNES ELECCIONS.!!!!

Anònim ha dit...

Pagar butlletins sementals, o setmanals, pagar a periodistes independents (je, je, je, )(com en Jordi Caupena, com la Laura Joanola, i d'altres) per publicar i escriure les maginificències inventades i falses de dos partits polítics com ERC i CiU,és realment sorprenent, vergonyós i ridícul. On estan els periodistes que s'automenen independents? On estan els grans professionals de la informació? On estan els butlletins independents i seriosos? Pagats, comprats per dos partits polítics que, com que no tenen cap proposta real es passen les setmanes criticant i criticant, insultant i mentin, una mentida darrera una altra.

Anònim ha dit...

Aquest darrer missatge es refereix a El Pais o a l'ABC?

Anònim ha dit...

Aqui l'unic que paga es el poble que paga lacampanya del psc via sintesis empresa que treballa per l'ajuntament i pel >PSC.

Anònim ha dit...

o al bolaños que amenaça periodistes, el bolaños del PSC de Blanes és el Pere Garcia

Anònim ha dit...

Socialistes, voleu que parlem del tema Síntesis? Això sí que és una autèntica vergonya! Pagueu amb diners públics la vostra campanya? On són les factures que ha liquidat l'Ajuntament a Síntesis? Amagades al fons d'un calaix? Pq no responeu les preguntes del Ple?

Anònim ha dit...

Sí senyor, continueu així que queden preciosos els fanals amb les banderoles d'ERC i a sota els plafons de CiU (enganxats de qualsevol manera). Aquesta combinació és d'un mal gust esperpèntic, fa lleig i embrut el paisatge. Podrieu ser una mica més originals.

Anònim ha dit...

I sabeu què és el que més em sorprèn?. El que més em sorprèn és que no tinguin les "agalles" d'escriure a la NOTA, el seu títol correcte que és "butlletí desinformador de CiU+ERC", suposo que és per no declarar les despeses de l'edició com a despeses de campanya electoral. Quina barra!!!!!

Anònim ha dit...

El que embrut el paisatge és el terra de tot Blanes ple d'escombraries. Els socialistes no heu sabut plantar cara a les lamentables propostes d'ICV en la recollida selectiva. Això sí que és esperpèntic!

Anònim ha dit...

Us recordo, senyor Joan Puig i companyia ERC que volsatres heu estat governant durant tres anys i mig. I veig que com sempre, amageu el cap sota l'ala i doneu les culpes d'allò que popularment us pot treure vots als socialistes. Us recordo que heu governat durant més de tres anys.

Anònim ha dit...

Sí senyor, continueu així que queden preciosos els fanals amb les banderoles d'ERC i a sota els plafons de CiU (enganxats de qualsevol manera). Aquesta combinació és d'un mal gust esperpèntic, fa lleig i embruta el paisatge. Podrieu ser una mica més originals.
No sé si té algun significat, però, realment sembla que el tingui. Qui està supeditat a qui? Qui depèn de qui? Qui està per sota de qui?

Anònim ha dit...

En Marigó per sota de l'Argemí. I ara sota en Salmeron. Buf! això sí que és esperpèntic!

Anònim ha dit...

Suposo que ara el PSC deu còrrer per intentar pactar amb l'APOB, no?

Anònim ha dit...

Algú em pot explicar que és això de SÍNTESIS? una empresa municipal que paga el poble i fa la campanya del PSC? què collons és això? algú d'aquest blog em pot contestar?gràcies

Anònim ha dit...

El PSC es pensa que pot expulsar ERC del govern i quedar-se tan ample!

Anònim ha dit...

Els de Síntesis són els que els hi han dit als socialistes que corrin a posar pancartes il.legalment, perquè ja no són a temps de mantenir els regidors que tenen actualment a l'Ajuntament!

Anònim ha dit...

Però això de síntesis és una empresa de comunicació que treballa per l'ajuntament? i també fa la campanya del PSC? i tot entra en el mateix sou?

Anònim ha dit...

Qui està intentant pactar és CiU+ERC+PDB (m'ho han dit gent propera a aquests partits) fins i tot els germans Ramos s'hi veuen de tant en tant per parlar sobre el tema.

Anònim ha dit...

La campanya de CiU és ridícula, el seu cap de llista és incapaç de donar cap conferència, d’explicar el seu punt de vista o de raonar cap tema sense llegir. Tot ho ha de tenir escrit i quan se li giren les lletres o és perd, la sensació que dona és d’una inseguretat terrible, fa pena. I la d'ERC es basa en copiar les idees dels altres (sobre tot dels socialistes)

Anònim ha dit...

jajajajajajaja!!!! Aquesta sí que és bona!!!! Els germans Ramos no els ajunta ni una Primitva d'un milió d'euros!!!!!!!

Anònim ha dit...

FELICITATS als organitzadors dels actes del FES-TE JOVE, perquè realment ha estat un èxit de participació i de col.laboració. Feia goig, veure tant de jovent junt. Jo que ja no soc tan jove em vibrava el cor i em recordava vells temps. Enhorabona, Lourdes, enhorabona equip

Anònim ha dit...

El candidat de CiU va demostrar sobradament la seva capacitat el dia que va marxar del PSC!!!

Anònim ha dit...

El PSC expulsa ERC del govern i ERC els hi fa un petó. Sembla que tinguin por de no poder explicar a la població un nou tripartit.

De què teniu por?

Anònim ha dit...

Hipocresia: Actitud consistent a dissimular el propi ideari i les pròpies intencions veritables. Així actua ERC i CiU davant la ciutadania. Per una banda paguen una revista a mitges perque el seu escriptor plasmi en unes poques i minses ratlles les grans mentides de dos partits polítics (ERC i CiU) i per un altra fan veure que áixò no existeix sino que és el contrinant polític qui pacta amb els que ells estan pactant. Tot plegat és una manera com una altra de jugar amb el pobre ciutadà.

Anònim ha dit...

Qui està intentant pactar és CiU+ERC+PDB (m'ho han dit gent propera a aquests partits) fins i tot els germans Ramos s'hi veuen de tant en tant per parlar sobre el tema.

Anònim ha dit...

On hem arribat? Que dos partits ERC+CiU hagin de pagar periodistes (fent veure que són professionals independents, je, je, je i que a més a més no viuen a Blanes, és a dir que opinen del nostre poble sense tenir coneixement de res del que passa realment) i publicacions (sense posar les sigles dels partits CiU+ERC) per no haver de declarar les despeses com de campanya electoral, no deixa de ser ridícul.

Anònim ha dit...

L'únic cert de tot això és que el PSC ha penjat banderoles en fanals que no els hi pertocaven ni els hi estaven assignats.

Un escàndol.
Un cop més, les normes de la democràcia, se les passa Marigó per la part del darrera.

Anònim ha dit...

Avui mon germà m'ha dit que ja en tenia prou, que el PSC (Partit dels Sectaristes de Catalunya) s'oblidi del seu vot.

Anònim ha dit...

Tot això de "l'alcalde de tots els pals i fanals", posant banderoles a tort i a dret, ho fan perquè han d'estar bastant desesperats, més del que jo em pensava.

I a més, amb un Pere Garcia que ja li és igual tot, perquè d'aquí a 4 dies marxa i els diu.....: aquí us quedeu.
En Pere no hi té res a perdre, fot-li, que som sociates......

PSC: política del vençut, política de "terra cremada" que, abans de marxar, crema tot el que deixa al seu pas, al darrere.

Van a sac, els marigonians, però passats de voltes, passats de revolucions.

Multa a les urnes al PSC per excès de velocitat.

Anònim ha dit...

Elmarigo va perdre els papers en el darrer ple, intentant fer transfugue a Pujado, insultant a puig per que es diputat,

Anònim ha dit...

En Marigó, si aquests passats 4 anys, hagués posat per davant la seva condició d'Alcalde per sobre de la de portaveu del PSC, prioritzant la INSTITUCIÓ municipal al servei dels blanencs per sobre del PARTIT, secta o capelleta......., hauria pogut trobar TOTES LES COL·LABORACIONS i COORDINACIONS parlamentàries, tenint a mà (i podent comptar amb els serveis a favor de Blanes) d'un DIPUTAT a un lloc on es decideixen bastantes coses que ens afecten als blanencs, a Madrid.

És el que se'n diu COL·LABORACIÓ o COORDINACIÓ institucional, deixant en un segon terme el partit, amb les enveges i gelosies marigonianes envers en Puig.

En Puig, en els seus 12 anys d'experiència política, ha deixat clara la seva lleialtat i fidelitat a les institucions blanenca i catalanes, amb el que això comporta de vocació de servei als ciutadans blanencs, gironins i catalans.

A Madrid, Puig a anat a defensar temes que ens afecten als blanencs, gironins i catalans, ha posat per davant els nostres interessos com a col·lectivitat, com a poble, per sobre de sectarismes de partit com sí que ha demostrat fer en Marigó al capdavant de la institució local.

Prova d'això, és que quan ha calgut buscar acords que fossin beneficiosos per a Blanes o els Països Catalans, en Puig i el seu grup palamentari a Madrid ha trobat acords amb altres grups parlamentaris al Congreso, siguin Iniciativa, socialistes o Convergència.

Puig és un home d'entesa i consens. Té idees clares i defensa allò que creu que és de justícia, amb convicció, i al costat d'això, quan cal asseure's a la taula per dialogar i negociar, si l'altra part té voluntat d'arribar a acords, Puig també, i es poden aconseguir sumes d'esforços i energies que repercuteixen en avenços per a la població.

Si Marigó hagués volgut, hauria pogut fer ús i aprofitat el tenir un diputat, una avançada, un puntal blanenc i un col·laborador fidel a primera línia a Madrid.

Marigó ha desaprofitat aquesta oportunitat d'or per als blanencs. Puig ha hagut d'arremangar-se tot sol i pencar com sempre ha fet, defensant les coses dels blanencs, gironins i catalans allà, com a corredor solitari de fons, sense la multiplicació d'energies que hauria pogut ser amb Marigó i el seu sobrat grup municipal socialista de 8 nombrosos regidors del PSC-Blanes.

Per Marigó, en comptes de prioritzar la col·laboració institucional i el treball en equip, que fa que els fruits positius no només se sumin, sinó que es multipliquin..., han pesat més les enveges infantils o les gelosies personals de veure com algú que no és del propi partit arriba a altes cotes de servei a la gent, com és la de ser un diputat democràticament elegit a les urnes per la voluntat sobirana de blanencs, gironins i catalans.

Anònim ha dit...

"Puig és un home d'entesa i consens. Té idees clares i defensa allò que creu que és de justícia, amb convicció".(POST ANTERIOR)

JUAJUAJUAJUAJUAJUAJAUJAUA!!!!!

"En Puig, en els seus 12 anys d'experiència política, ha deixat clara la seva lleialtat i fidelitat a les institucions blanenca i catalanes, amb el que això comporta de vocació de servei als ciutadans blanencs, gironins i catalans." (també POST ANTERIOR)

JUA JUA JUA JUA JUA JUA JUA!!!

Aquest blog és per descollonar-se de riure, tú...

JUA JUA JUA !!

Molt bé nois, seguiu així!

JUA JUA JUA !!