14.4.07

27-M:Avui dissabte a 2/4 de 9 del vespre es presenta la candidatura d’ERC, la llista més renovada e innovadora

Avui dissabte es presenta a la Casa del Poble la candidatura d’esquerra, segurament la més innovadora, i renovada de totes les que es presenten, en aquest moments els republicans son els que tenen les propostes més clares, son els que marquen el ritme de la campanya i quasi els únics que fan una campanya oberta participativa i amb facilitats pels ciutadans.

Amb la presencia de Joan Puigcercós Conseller de Governació l’acte començarà a dos quarts de nou del vespre al primer pis de la Casa del Poble, ERC donarà a conèixer la llista que en els primers llocs incorpora a més de l’actual regidora Conxita Boldú, en Quim Rutllant (Colla Sardanística Sa Palomera i President de la Plataforma Pinya de Rosa) i Joan Bertrana (President de la Colla Gegantera de Blanes).

Desprès de l’acte el Conseller de Governació assistirà durant una estona al darrer partit de lliga del Hoquei Club Blanes contra el FC Barcelona on se li lliurarà una camiseta oficial del club local i en posterioritat presidirà el sopar republicà amb mes 140 persones que organitza ERC al restaurant Montferrant.

Esquerra de moment és l’única opció que dona les màximes facilitats per parlar amb les persones, han fet públic el tel. del candidat 609 307277, han fet públic el correu electrònic jpuig@blanes.cat, han obert una pagina de campanya www.mullatperblanes.cat i el candidat Joan Puig manté obert i renovat el seu bloc www.joanpuig.cat

20 comentaris:

Anònim ha dit...

Puig Alcalde, avui tots amb esquera.

Anònim ha dit...

Com a mínim sou els únics que teniu les coses clares. Segiu ferms i drets en la millora de Blanes

Anònim ha dit...

Puig mentider, gandul i hipòcrita!!
Fora de Blanes, ves a Madrid a pul.lular, xulu piscines!! Només et segueixen quatre nens de papà porretes i borratxos. No ens representes! Què has fet fins ara apart de posar pals a les rodes als demés? Només serveixes per fer opsició!

Anònim ha dit...

Pots insultar, però no guanyaras, esteu molt acabats.

Pots tornar a escriure per dir alguna cosa, nosaltres si donarem suport a ERC

Anònim ha dit...

ERC endavant ara i sempre, per Blanes es fets mes que tots els altres junts

Anònim ha dit...

Sou els únics que feu campanya i expliqueu el que voleu pr Blanes.

No us he votat mai, avui penso venir a l'acte, vull ocupar una de les cadires de la fotografia

Anònim ha dit...

Doncs amb mi no hi compteu.
Les llistes electorals han d'estar composades per persones que realment treballin pel poble i no per gent que quan les necessites o estan assaltant piscines o estan tirar mobiliari urbà al mar. Fets i no paraules és el que la bona gent del nostre poble necessita. Les promeses virtuals i de panfleto electoral no serveixen, el que serveix és la dedicació a les persones, la feina feta en benefici del poble i els projectes realistes que es fan pensant en aconseguir un món millor.

Anònim ha dit...

He assistit amb la família a l'acte de la presetació de la llista, i ha sigut realment tot un èxit. No s'hi cabia a la sala, gent dreta pels passadisos, per les escales. Tots els membres de la llista que han parlat (en Bertrana, en Rutllan, la Conxita, en Jaume Ametller (missatge enregistrat des la Universitat de Leeds), en Joan Puig, han fet la seva aportació en els camps que més coneixen. Hi ha equip, amb saba nova combinada amb experiència. Bones vibracions. ERC, genereu esperança entre cada vegada més Blanencs. Seguiu així, no ens defraudeu, endavant, guanyarem.

Anònim ha dit...

La rabieta de PSC i CiU us l'entenc,no teniu la capacitat d'il.lusionar, mai podreu fer un acte com el que ha fet esquerra.

Val mes ocupa una piscina illegal que no fer res per arreglar la platja.


endavant erc

alcaldia per erd

Anònim ha dit...

L'animal d'en Puig ha fotut 200 persones en el seu acte de presentació. Tota una premonició del que passarà a Blanes. Estil políticament incorrecte, incansable al desànim, provocador quan és convenient i pencaire sempre. Mulla't per Blanes. En Puig és un tsunami i s'endurà per davant tota la patuleia de polítics-turistes de l'escenari blanenc. Ara el canvi ja ha passat de ser una entelèquia a convertir-se en una puig-possibilitat.

Anònim ha dit...

Felicitats a la gent d'esquerra.si fos per en Marigó la N-II ja estaria feta,

segiu d'aquesta manerea endavant erc

Anònim ha dit...

Vaig venir a l'acte d'esquerra i vaig veure gent fent política, vaig anar al sopar i més de 120persones hi van anar.

Però el més important era la presencia de gent jove. Joves en política, ho ha fet esquerra.

Enveja es la que tenen els altres partits, soc votant del psc i avui me sentit orgullós de haver lluitat per la democracia durant el franquisme.

Anònim ha dit...

Per cert el dia que Marigó va boicotejar les celebracions del Barça, deixant sense policia local el centre del Poble, qui eren els que van donar la cara.

Gent de la Penya i entre els que se le van jugar, Trias i Puig o Puig i Trias, es a dir gent de seny i de menys fantasmades que marigó.

Per un pacte ERC-CiU o CiU-ERC

Anònim ha dit...

marigó traició al seu poble.

Anònim ha dit...

El senyor Marigó, empleat al servei dels germans Nadal. Com el noi dels recados.

Se sent més a gust amb l'amistat del Conseller, que no pas amb representar el lideratge i encapçalar la defensa ferma i sincera dels interessos i les esperances dels blanencs.

Sr. Marigó, encara que li faci mal a les orelles escoltar-ho, ho haurà d'escoltar dels seus veins blanencs:

ENS ESTIMEM EL VILAR!!

Ermita i boscos, muntanyes, valls, paratges, pagesia... medi humà i natura... Tot és el Vilar, Sant Daniel i rodalies...

Amb tot el cor, amb tota l'ànima, i amb tot el raonament.

Anònim ha dit...

Les eleccions et posaran al lloc que et mereixes. Quan un alcalde comvoca al seu poble i aquest no li fa cas un dimiteix,per dignitat.

Has volgut fer fracasar la manifestació i ara n'ets el botxi.,

Anònim ha dit...

per cert publiqueu fotos de l'acte d'esquerra, alguns callaran per molt de temps

Visca ERC
Puig alcalde

Anònim ha dit...

vaig assistir a l'acte : un nivell altísssim ! el llístó ben alt !

Anònim ha dit...

Aquest paio de la foto ha de ser l'alcalde?, El que no ha anat mai a l'Ajuntament. Esteu ben arreglats...

Anònim ha dit...

Sort que el Puig hi era, menys mal, que esquerra han evitat alguns dels desastres.

Maigo dimissió